A ma ktoś tego daca v2 uruchomionego w obudowie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audioshow 2016 - playlisty
Collapse
X
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaByle jakie jakie cd z wyjściem cyfrowym + dac .3lite i pozamiatane
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaJakby ktoś przyciągnął dobrego daca (np tego od 3lite?), to cd nawet jakoś szczególnie dobry nie musi być.
Rok temu mieliśmy dwa odtwarzacze podłączone do lampucery kablem optycznym i okazało się że oba grają inaczej.
Po za tym i DAC i odtwarzacz muszą mieć te same wejścia i wyjścia aby można było je sparować.Last edited by marian; 30.08.2016, 08:55.
Skomentuj
-
Nie na temat...Hermes byłem słyszałem, różnica olbrzymia.
Może to być wina słabego wyjścia optycznego zastosowanego w CD, miałem tak z jakiś dekoderem że po optyku jakość była tragicznaLast edited by Pawel074; 30.08.2016, 10:32.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Nie na temat...Test pewnie robiliście w piątek, gdy mnie jeszcze nie było, a szkoda bo chciałbym się przekonać że na cyfrze są różnice między odtwarzaczami Last edited by Hermes; 30.08.2016, 13:30.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Last edited by Pawel074; 22.10.2016, 12:16.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMa być coś co zwykły Kowalski słucha?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaA ma ktoś tego daca v2 uruchomionego w obudowie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale nie takei cos!
Ja takiej muzyki nie słucham, po prostu zaproponowałem coś co puszczają w radiu i Kowalski powinien znać.
Troszeczkę pół żartem pół serio, ale widzę że trochę Cię to poruszyło, więc chciał bym wiedzieć dlaczego :)
O gustach się nie rozmawia, ale jeśli ma też być "rombanka" jaką zaproponowałeś w poście nr. 20, to ja proponuję ten utwór:
...wiele bardziej melodyjny i znany
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajuz lepszy bedzie michael jak rok temu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPaweł, a wytłumaczysz dlaczego?
Zamieszczone przez marian Zobacz postaale jeśli ma też być "rombanka" jaką zaproponowałeś w poście nr. 20, to ja proponuję ten utwór:
na tym utworze (ktory nie jest szczytem jakosci!) wyraznie slychac ze plyty within temptention sa kiepsko zrealizowane! :(
Skomentuj
-
Odnośnie setlisty, to mam takie odczucia:
Wiemy co się ludziom podobało rok temu, dlatego przygotujemy więcej takiej muzyki jak Michael.
Elektronika i techno też będzie, ale żadne pukanie młotkiem typu Hard Bas oraz to co niektórzy wrzucają do tematu "muzyka z dobrym bassem".
Nie może zabraknąć jazzu i symfoni, ale takie rzeczy to bardziej na życzenie, bo jak wiadomo taka muzyka jest w prawie każdym pokoju na AS.
Metalu i Rocka też nie zabraknie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaOdnośnie setlisty, to mam takie odczucia:
typowi audiofile beda uciekali... ale coraz wiecej jest zwyklych zwiedajacych co preferuja zwykla muzyke z radia
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie może zabraknąć jazzu i symfoni,
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMetalu i Rocka też nie zabraknie
Skomentuj
Skomentuj