Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

My na Audio Show 2017

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rok juz stoją, to postoja jeszcze trochę:) pisz śmiało.

Skomentuj

Panowie, jeszcze chwila i podamy szczegóły, trzeba jeszcze dogadać parę spraw.
      Pokój dla nas się znalazł

P.S. Cytat z zeszłego roku:

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
      Panowie przydała by się również księga gości na stoliku
      W sumie dobry pomysł :)
      Last edited by marian; 29.08.2017, 12:46.

Skomentuj

pomysl dobry ale znowu dostaniemy malutki pokoik i nie bedzie na to miejsca :/

Skomentuj

A co po AVS z tą Księgą gości zrobić? Ktoś ma ją zabrać do domu i sobie w ramkę oprawić i trzymać nie wiadomo jak długo? Lepiej zrobić wątek na forum i niech ludzie się rejestrują i wpisują. Będzie z tego jakiś pożytek dla forum :)
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kurde, gdyby taka księga była prowadzona od 2015r, to by było fajnie.
            Potem Paweł jako admin by ją trzymał w domu i przywoził na kolejny AVS.

No dobra, w sumie w internecie nic nie ginie... tylko kto się będzie rejestrował aby opisać wrażenia?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              pomysl dobry ale znowu dostaniemy malutki pokoik i nie bedzie na to miejsca :/
              Paweł zawsze taką księgę można na ścianie powiesić jakimś live hack'iem w stylu DIY a sam pomysł nie głupi bo kto wie kto się wpisze w tej księdze ?

Skomentuj

to ja powiesze na swojej wysokosci
                i jak np taki marian sie tam wpisze?! :p :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  to ja powiesze na swojej wysokosci
                  i jak np taki marian sie tam wpisze?! :p :lol:
                  Haha dobra to ja podsadzę najpierw Mariana i on się wpisze a później Marian mnie weźmie na barana i ja się wpisze haha kurduple mogą mieć problem fakt ale nie wolno dyskryminować i powiesić niiiiiiżej tak żeby każdy niziołek mógł się wpisać ( Koledzy o niskim wzroście nie obrażajcie się sam mam 165 cm wzrostu ale ogromny dystans do siebie :) )

Skomentuj

Paweł, przecież można ją położyć na komodzie która zazwyczaj stoi przy dużej szafie, tam gdzie był koszyk z cukierkami.

No dobra, już nie zawracam głowy pomysłami, bo przecież taką księgę najpierw trzeba by było kupić :)

Skomentuj

Hej.

Miałem mały kociołek u siebie w pracy ale już powoli wychodzę na spokojniejszy okres :) Fokusuje się teraz na AVS.
                      Jeśli chodzi o koszty to pokój minimalnie droższy w tym roku. Odejdą nam za to wydatki z tytułu rollup-ów bo to już mamy.

Chętnie jak forum wyrazi zgodę zabiorę starym zwyczajem 2 dziewczyny. Mam przyszykowane 2 specjalne hostessy. :) Oczywiście forum za to nie płaci tylko pewnie jakiś kolejny mój klient.

Rok temu całkiem sporo kosztował poszło na "katering" czyli cukierki do częstowania gości. Były energetyki, zgrzewki puszek coli, ekspres do kawy z kapsułkami. Już nie pamiętam jak to się dokładnie rozkładało co do złotówki jednak finalnie koszty z tym związane nie były niezauważone.

Rok temu mieliśmy zestaw wizytówek plus plakaty - myślę że może warto to kontynuować.

Dalej - stolik, oświetlenie, materiał na stolik. Tu mam nadzieję, że stolik zdobędziemy, materiał wypożyczymy, oświetlenie dodatkowe chyba też mamy dostępny.

Warto zainwestować dla chłopaków z pokoju chociaż w proste koszulki z nadrukiem DIY - jest to poniekąd fajna promocja forum.

Podsumowując bo zapewne wiecie, że ciężko jest z góry oszacować pewne koszty ale zakładam, że jak byśmy zrobili zrzutkę na tym samym poziomie co rok temu to spokojnie wystarczy na pokrycie większości a jak nie to pewnie coś dorzucę jak co rok hihi

Proponuję więc 2500 zrzutkę. Jak forum jest na tak, to dziś jeszcze stworzę opcję do wpłaty.

EDIT:
                      https://zrzutka.pl/v9w5ne
                      Last edited by gokar83; 06.09.2017, 10:33.
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                        Warto zainwestować dla chłopaków z pokoju chociaż w proste koszulki z nadrukiem DIY - jest to poniekąd fajna promocja forum.
                        jeszcze koszulki mam. ale chyba nie chodzilo o zwykle t-shirty?

ja dopiero za miesiac cos wplace bo teraz slabo :/

Skomentuj

Jesli chodzi o koszulki to mysle ze fajnie by wyglądały polo koszulki najelepiej czarne z haftem, wiele razy mielismy robic (niechodzi mi o AVS) ale nie pamietam czemu nie doszło do skutku.
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

1-5szt spokojnie mozna zamowic samemu na allegro. nie potrzeba do tego grupowego zamowienia

Skomentuj

Czarne polo z haftem to dobry trop :)
                              <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Z tymi koszulkami forumowymi to jest mój pomysł :)
                                Raz że są tanie w porównaniu z tym co mieliśmy wcześniej na sobie (koszule, sweterki), a dwa że im więcej koszulek forumowych na wystawie (bo przecież nie tylko obsługa pokoju będzie miała takie koszulki) tym lepiej, będziemy rzucać się w oczy i to będzie darmowa reklama forumowego pokoju.

Z polo jest ten problem że są droższe.
                                Ok, załóżmy że nie patrzymy na cenę jednej koszulki polo, to i tak wyjdzie drogo ponieważ nie wyobrażam sobie chodzić w jednej koszulce 3 dni (a wszyscy wiemy jak jest w Sobieskim), więc potrzebne były by 3 koszulki na osobę.

T-shirt jest w miarę tani, 3 sztuki to nie problem.

No chyba że ktoś ma namiar na tanie polo z nadrukiem, to będzie trzeba to przemyśleć, bo faktycznie polo jest bardziej reprezentacyjne.
                                Ale ja bym obstawiał białe, nie widać plam pod pachami

Skomentuj

2 wystarczą spokojnie. W piątek przez 4h wystawy aż tak nie wykonczysz tych polo.

Będziemy podliczać koszty bliżej dostawy.

Ps. Zawsze możemy jeszcze pójść w kierunku, że ze wspólnej puli będzie np 1 koszulka. Jak ktoś będzie potrzebował 2 lub 3, to dorzuca od siebie. To zniweluje i tak koszty osób z wystawy, bo rok temu ludzie płacili 100 procent za siebie a forum w ten sposób też nie będzie czuło, że stawia nam ubrania, tylko że się delikatnie dorzuca.
                                  Last edited by gokar83; 07.09.2017, 07:33.

Skomentuj

Ja nie miałem na myśli kasy z zebranej puli
                                    Żeby nie było że forum nam koszulki stawia.
                                    Wcześniej kupowaliśmy sami więc i teraz też możemy, zwłaszcza że w tym roku wyjdzie taniej.

Skomentuj

Panowie, widziałem dziewczyny które Gokar zaklepał do naszego pokoju :p :p :p :thumbsup:

Tak więc zachęcam do wpłacania datków to może też je zobaczycie :flapper: :flapper: :flapper:

Skomentuj

inne niz dotychczas?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Już teraz trzeba by pomyśleć o stolikach.
                                          W tym roku z Bydgoszczy nie będziemy tego wozić.
                                          Tak samo absorbery, wystarczą dwie sztuki w rogach pokoju.
                                          Jeśli ktoś ma i mieszka blisko to było by super gdyby udostępnił.

Może uda się zagadać z obsługą hotelu aby udostępnili nam małe stoliczki które ogólnie znajdują się na wyposażeniu pokoi, tyle że są chowane wraz z innym wyposażeniem przed udostępnieniem pokoju na czas AVS.
                                          Ale o tym dowiemy się pewnie na miejscu.
                                          Raczej czytam niż aktywnie uczestniczę w forum, ale coś mogę dołożyć od Siebie - szybko nie skończę remontu pokoju, więc mogę dostarczyć PT80 120x60x10 cm x 2 sztuki i 60x60x10 cm 3 szt ( w stretchu bo nie wierzę w niepylenie tego)+ materiał do przykrycia też znajdę, bo tak stoją u mnie ( ramy mam do złożenia, ale zabieram się za to jak pies do ...) .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X