Panowie, czy ktos z Was zrobil moze foteczki nowych zestawow 2.1 firmy Jamo, ktora wystawiala sie na stadionie? Te malutkie, biurkowe dipole w stylu Jamo r909 byly urocze! Nie moge znalesc foteczek w sieci ;/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audioshow 2016
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaEhhh... Bocian czepiasz się. Przecież, ten ktoś już mógł być wcześniej itd itd. Chyba nie można generalizować. Z drugiej strony byli ludzie którzy właśnie wchodzili z ciekawości widząc DIY.po prostu mnie to rozbawiło, nic więcej, żadnych złośliwości. Przyczyny mogły być różne, ale z tonu wypowiedzi, mimiki twarzy itd. to raczej powodem był tylko fakt, że to są to " samoroby"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPanowie, czy ktos z Was zrobil moze foteczki nowych zestawow 2.1 firmy Jamo, ktora wystawiala sie na stadionie? Te malutkie, biurkowe dipole w stylu Jamo r909 byly urocze! Nie moge znalesc foteczek w sieci ;/
cos mam jeszcze na telefonie, ale nie zgrywalem jeszcze
Zamieszczone przez Meteo Zobacz postaPanowie przydała by się również księga gości na stoliku
to nie zeta zero z wielkimi salami :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaCo złego to nie ja, zmęczenie dawało radę
Skomentuj
-
Panowie, jak macie jakieś zdjęcia naszego pokoju to wklejajcie.
Jak patrzę na te które już zostały pokazane, to nachodzi mnie refleksja, że mogliśmy jednak odsłonić chociaż na czas robienia zdjęć (rano) zasłony... z fleszem te zdjęcia są kiepskie w porównaniu z zeszłorocznymi.
Znajdzie się jakieś do kalendarza?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaPogratulować.
Bardzo fajnie, profesjonalnie, bez napinki, dźwięk też najwyższych lotów.
Co złego to nie ja, zmęczenie dawało radę :razz:
Dzięki za kilka chwil "luzu" i wymianę spostrzeżeń.
pzdr
ArturDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNoo znalazlem fotke tych maluszkow Jamo.
Skomentuj
-
@Pteterycz ależ oczywiście :), my gentlemeni i melomani :) do bardzo późnych godzin nocnych dyskutowaliśmy na temat systemów prezentowanych na AVS.
Niewyspanie i zmęczenie popołudniowe dało już o sobie znać aczkolwiek dzięki kilku miłym panom,
którzy to na moja prośbę włączyli kilka znanych mi utworów pozwoliło zasmakować się muzyką płynącą z dobrze zestrojonego zestawu.
Jeżeli uraziłem waszmościów bardzo przepraszam :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaA komu się podobało to:
Słuchałem symfoni w tym pokoju, mimo takiej konstrukcji kopa to to miało :)
To też grało spoko:
Fajnie grały też elektrostaty w sali Belweder II, czy siedziało się na krześle czy stało z boku, grało :)
W tym roku znów nie było czasu aby posłuchać czegoś dłużej, więc "dźwięku wystawy" nie wytypuję.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSłuchałem symfoni w tym pokoju, mimo takiej konstrukcji kopa to to miało
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postamarian: wiesz może co to za producent kolumn na tym drugim zdjęciu ?
Skomentuj
Skomentuj