Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audioshow 2016

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie będziemy mieli pokój?
    Pierwszy raz będę na imprezie i chętnie bym wpadł.
    Nie mialem jeszcze okazji poznać kogoś z forum.

Skomentuj

http://audioshow.pl/aD0c,mapa_wystawy.html
      408
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pok. 408😊
        Dzieki

Skomentuj

Panowie AWARIA!
          Nie dowiozę wzmacniacza i pre. Kółka się pourywały w walizce , i szkoda zdrowia (no i inne problemy z gabarytami), nie mam samochodu.
          Ale postaram się nie przyjechać z pustymi rękoma :( (mogło być gorzej ...)

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
            Ps. Rok temu były 2 dziewczyny. W tym roku.... będzie 10 tylko nie oszalejcie ze szczęścia
            :ohmy::drool:
            jakas wolna? :lol:

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
            Panowie AWARIA!
            a mi sie zje...lo drewno na tokarce i nie bedzie kolumn! :(

co do wzmacniacza to irka uniamp jest calkiem fajny!

Skomentuj

Nie dowiozę wzmacniacza i pre.
              No szkoda.

Ale postaram się nie przyjechać z pustymi rękoma
              Masz na myśli jakiś sprzęt do pokazania?

Skomentuj

Mam pytanie - dlaczego nasz, po koleżeńsku serwis - audiostereo wysyła wszystkim zaproszenia na Narodowy i do swojego pokoju, a my własnym użytkowaniom nie?

cytat z maila, który dzisiaj dostałem:

Już w ten weekend rozpoczyna się Audio Video Show – jedyna w Polsce wystawa sprzętu audio video.

Jubileuszowa, 20. edycja wystawy będzie pod każdym względem rekordowa: 163 sale, 152 wystawców i ponad 500 prezentowanych marek. 3 dni czystego szaleństwa!

Nowością w tym roku jest specjalna strefa słuchawkowa – na 1000m2 powierzchni na Stadionie PGE Narodowym zgromadzono słuchawki ponad 50 producentów. W strefie znajdziemy modele od 100 zł do
                kosztujących 219.000 zł Sennheiserów Orpheus HE-1 – najdroższych słuchawek świata. Prawdziwy raj dla miłośników nauszników!

Wszystkich tegorocznych atrakcji jest tak dużo, że nie sposób ich wymienić. Zainteresowanych odsyłamy na stronę organizatora, gdzie znaleźć można także listę wystawców oraz plany wystawy:
                www.audioshow.pl

W tym roku w piątek wystawa rozpoczyna się wcześniej, bo już o godz. 14:00!

Data:
                4-6 listopada 2016

Lokalizacje:
                Stadion PGE Narodowy, Al. Ks. J. Poniatowskiego 1
                Hotel Radisson Blu Sobieski, Plac Artura Zawiszy 1
                Hotel Golden Tulip, ul. Towarowa 2

Godziny otwarcia:
                Piątek: 14.00 – 20.00
                Sobota: 10.00 – 20.00
                Niedziela: 10.00 – 18.00

Wątek na forum:
                http://www.audiostereo.pl/audio-vide...16_129770.html

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  No szkoda.

Masz na myśli jakiś sprzęt do pokazania?
                  Marianie zobaczysz jutro
                  Tak, ja mam Pksa po 6:00, w wawie, obstawiam że będę ok 9 i będę zmierzał do Sobieskiego, mam nadziej że się nie zgubię :/

Skomentuj

@nowyelement - możesz rozwinąć myśl? Czujesz się urażony, że nie dostałeś maila rodem z newsletter z informacją o audioshow? My mamy inne rzeczy, których nie ma sąsiednie forum i na odwrót.
                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Marianie zobaczysz jutro
                      No nie wiem czy to dobry pomysł, może się okazać że Twoje zaplanowane na sprzęt miejsce zajmie ktoś inny, więc jeśłi masz na myśli coś ze sprzętu to pisz.

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                        @nowyelement - możesz rozwinąć myśl? Czujesz się urażony, że nie dostałeś maila rodem z newsletter z informacją o audioshow? My mamy inne rzeczy, których nie ma sąsiednie forum i na odwrót.
                        Nie, absolutnie nie poczułem się urażony. Jestem aktualnie bezrobotny, więc nie stać mnie było na dużą zrzutkę - przelałem 5 PLN (niby nic) aczkolwiek tyle mogłem i tyle dałem.
                        Natomiast przeglądając informację o AVS z tego i poprzedniego roku - czytam cały czas, że audiostereo znowu wyszło zdecydowanie lepiej, mieli lepszy pokój byli bardziej zorganizowani - wprost profesjonalnie.
                        W tym roku teoretycznie (bo jeszcze AVS się nie odbyło) i za wcześnie na wnioski, ale już słychać od wieloletnich użytkowników/projektantów, że znowu gorszy pokój, problemy z dostarczeniem sprzętu itd.
                        Jesteśmy można powiedzieć pewnego rodzaju wspólnotą i jeżeli widzę, że portal po fachu - gdzie się zarejestrowałem, a w ogóle z niego nie korzystam wysyła mi zaproszenie (niby nic wielkiego), ale o czymś to świadczy....
                        Inną sprawą jest, że jestem "młodym" użytkownikiem tego forum i szczerze - głupio bym się poczuł odwiedzając nasz pokój.
                        Głównie z tego powodu, że są tutaj osoby, które znają się/współpracują od lat lub nawet dekad i miałbym wrażenie, że byłbym tam piątym kołem u wozu.

Wszystkim, którzy wystawią swój sprzęt w naszym pokoiku życzę dużego zainteresowania, sukcesu, a być może nawet przyszłych klientów oraz oczywiście rozpropagowania naszego forum bo uważam, że warto.

Niektórzy dojadą PKS'em/pociągiem - zgodnie z drugim moim zdaniem mam na chwilę obecną sporo czasu, więc mógłbym niektóre osoby np.: ze sprzętem odebrać autem i zawieźć do hotelu czy miejsca, w którym będą mieszkać (daleko nie mam).
                        Ale cóż...prawdziwe planowanie odbyło się na PRIV, więc jest jak jest.

Marcin
                        Last edited by nowyelement; 03.11.2016, 18:31.

Skomentuj

Nie wiem skąd czerpiesz informacje o tym co było rok temu bo z tego co pamietam wpisy były bardzo pochlebne obu pokojów. Fajnie sie tez integrowalismy i nawet wymienialismy sprzetem. Proponuję podjechać i się samemu przekonać niż wydawać takie opinie na podstawie innych wpisów niewiadomego pochodzenia.
                          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez nowyelement Zobacz posta
                            W tym roku teoretycznie (bo jeszcze AVS się nie odbyło) i za wcześnie na wnioski, ale już słychać od wieloletnich użytkowników/projektantów, że znowu gorszy pokój
                            :huh:

Jak można oceniać coś czego jeszcze nie było?

Skoro jesteś tu nowy to na Twoim miejscu nie pisał bym postów z pretensjami, że nie dostałeś maila itp.
                            Jakoś nikt inny nie pisze że nie dostał maila z zaproszeniem na piwo do Harendy po wystawie.

Dziękujemy za wpłatę i zapraszamy, może dźwięk się spodoba.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              Jak można oceniać coś czego jeszcze nie było?
                              a gdzie w tym zdaniu widzisz ocenę - czy słowo "teoretycznie" jest dla Ciebie oceną i jeszcze jedno gdzie widzisz pretensje?

szkoda słów - niepotrzebnie w ogóle coś napisałem.......

Skomentuj

Widzę, ze koledzy nie potrafią przyjąć słusznej krytyki.

Zaproszenie na wystawę mailowe powinno być wysłane po pierwsze grzecznościowo, po drugie jako przypomnienie dla załatanych. Co wiecej nic nie kosztuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
                                  Widzę, ze koledzy nie potrafią przyjąć słusznej krytyki.

Zaproszenie na wystawę mailowe powinno być wysłane po pierwsze grzecznościowo, po drugie jako przypomnienie dla załatanych. Co wiecej nic nie kosztuje.
                                  Dziękuję, że choć jedna osoba zrozumiała o co mi chodziło.....
                                  Nikogo ani niczego nie krytykuję, nie mam pretensji - po prostu chciałem zwrócić uwagę na kilka rzeczy - tyle.
                                  I wszystkim, którzy zaangażowali się w ten projekt po raz drugi życzę wszystkiego co najlepsze.

Skomentuj

Koledzy.
                                    Audiostereo jest potronem medialnym imprezy i jakby nie patrzec, sa zoobowiazani do reklamy - stad mail.
                                    DIYaudio.pl nie jest patronem medialnym i w zwiazku z tym nie bedzie wysylki niczego o podobnym zabarwieniu.

Starczy? :)

Skomentuj

Tak Marianie 2 małe sprzęty, wzmacniacze.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                        Koledzy.
                                        Audiostereo jest potronem miedialnym imprezy i jakby nie patrzec, sa zoobowiazani do reklamy - stad mail.
                                        DIYaudio.pl nie jest patronem medialnym i w zwiazku z tym nie bedzie wysylki niczego o podobnym zabarwieniu.
                                        A może jednak warto poinformować użytkowników rzadziej bywających na forum, że wystawiamy się na AS?
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Widze, ze emocje siegaja zenitu :) Proponuje rozladowac je o 23 z kanalem tele5

Zaraz chlopaki wyjezdzaja ze sprzetem do wawki. Szerokiej drogi panowie!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X