Byłem w zeszłym roku ,będę w tym, poleciało 5 dyszek. Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audioshow 2016
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapanowie, jak ida przygotowania?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoge juz koszulke zamawiac?
zebym znowu markerem nie poprawial!
Pokój mamy w tym roku identyczny jak Audiostereo, więc podmianki raczej nie będzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Pokój mamy w tym roku identyczny jak Audiostereo, więc podmianki raczej nie będzie.Last edited by palton; 27.10.2016, 09:23.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez palton Zobacz postaMarian, nie jest to tak, że zobaczyłem lepsze pomieszczenie i je sobie wziąłem.
Wiem wiem, wtedy z numerem się po prostu nie zgadzało... pokoje się zgadzały, tylko numery były na odwrót
No ciekawe czy w tym roku w katalogu będzie dobry opis :)
Zamieszczone przez palton Zobacz postaOrganizator nie do końca ogarnia jak to jest z tymi forami i pomylił się, podobnie stało się w tym roku w kwestii nazwy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNo ciekawe czy w tym roku w katalogu będzie dobry opis
grafika taka sama jak w katalogach
wiec raczej bedzie OK
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaOd ktorej godziny bedziecie w pokoju?
Chcesz wpaść przed otwarciem aby w czymś pomóc?
Skomentuj
-
Dobra Panowie.
Przedwzmacniacz złożony, nawet gra, ale szumi ponieważ ma ma duże wzmocnienie. Jako bufor przed Pga2311 się nie sprawdził, mimo dzielnika napięcia na wyjściu, po prostu przesterowywał Pga, więc jest za nim. Część rzeczy w nim nie skończę, mało czasu. Teraz kosmetyka z wzmacniaczem, dioda do źródła napięcia lm329 trochę namieszała w prądach całego układu, aktualnie się bawię, i ustawić prąd spoczynkowy. mam nadzieje że będzie chłodno w pokoju :) I zostaje zamontować jeszcze kubki metalowe na transformatory.
Bilet na AS kupione :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Meteo Zobacz postaBilet na AS kupione
gokar, mam sobie kupic w tym roku bilet?
Skomentuj
Skomentuj