Panowie, cieszę się na kolejne wspólne spotkanie w Wa-wie. Karol pisał prawdę, zgubiłem na początku lata telefon, więc kontakt był utrudniony. Gokar wszystko ogarnął sam, spożytkował doświadczenie z poprzedniego roku. Cieszę się, że mogłem rok temu pomóc, maszyna ruszyła, już nie potrzebujecie mojego wsparcia. Wiem, że było rok temu sporo ostrożności. Jak sami mogliście zobaczyć, wszystko było uczciwie zrobione. Dzieje się tak, bo jesteśmy pasjonatami i chcemy żeby środowisko się integrowało.
Karol z Marianem byli też u mnie na odsłuchach, mam nadzieję na dalsze spotkania. Jeśli ktoś by zechciał zajrzeć do Inowrocławia, to oczywiście zapraszam. Wokół mnie utworzyło się koło audiofilii, wśród nas jest sporo zaawansowanych diy-owców. Nasze spotkania są dla mnie kwintesencją hobby, jakim jest audio.
Karol,Marian- w razie potrzeby służę pomocą. Jeszcze raz pozdrawiam, Robert.
Karol z Marianem byli też u mnie na odsłuchach, mam nadzieję na dalsze spotkania. Jeśli ktoś by zechciał zajrzeć do Inowrocławia, to oczywiście zapraszam. Wokół mnie utworzyło się koło audiofilii, wśród nas jest sporo zaawansowanych diy-owców. Nasze spotkania są dla mnie kwintesencją hobby, jakim jest audio.
Karol,Marian- w razie potrzeby służę pomocą. Jeszcze raz pozdrawiam, Robert.
Skomentuj