Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audioshow 2016

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audioshow 2016

Do listopada jeszcze kawalek, ale temacik nie zawadzi. Czy w tym roku, sa plany na pokoj Diyaudio?

w takim razie pora odkladac kase

panowie, macie juz grafika?
    trzeba przygotowac cos za wczasu

Skomentuj

Do czego potrzeba grafika? nie jestem może profesjonalistą, ale ogarniam dobrze photoshopa, w 3D jakiś render mogę przygotować, z grafiką wektorową też sobie radzę. Chętnie pomogę jeśli trzeba coś dla forum zrobić.

Skomentuj

trzeba przygotowac grafike na roll-up, ktory bedzie stal przed drzwiami i w srodku

nie mam pomyslu na to jeszcze
        ale musi byc logo diy, jakies proste fotki pokazujace o co w tym chodzi
        i jakis opis
        ze jestesmy hobbystami/pasjonatami i nie jestesmy tu w celach zarobkowych :p

Skomentuj

Jak forum obdarzy mnie zaufaniem jak ostatnio to chętnie na swoje barki wezmę organizację jak w 2015.
          Nie będę jednak krył, że rok temu wszystko nieco więcej kosztowało niż się spodziewałem i w efekcie sporo spadło na mnie.
          Fajnie jak byśmy w tym roku mając już wiedzę i jakieś doświadczenie bardziej rzetelnie obliczyli koszty i się lepiej złożyli :)

Po drugie - mając wiedzę co nie zagrało rok temu wyciągam wnioski i liczyłbym na wsparcie osób bardziej doświadczonych w akustyce i szczegółach w dopieszczeniu systemu by wszystko zagrało na dużo wyższym poziomie niż ostatnio.

PS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może :) :) :)
          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
            PS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może
            A sześć by się nie dało?😅

Skomentuj

Jeśli chodzi o sprzęt to można po mału ustalać kto i co.
              Ja z chęcią jakieś kolumny bym przywiózł.

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                PS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może
                a czy to nie bedzie najwiekszy wydatek?

Skomentuj

Akurat tu nie :) kosztów dziewczyn nie liczę w podliczeniu ogolnym.
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    trzeba przygotowac grafike na roll-up, ktory bedzie stal przed drzwiami i w srodku

nie mam pomyslu na to jeszcze
                    ale musi byc logo diy, jakies proste fotki pokazujace o co w tym chodzi
                    i jakis opis
                    ze jestesmy hobbystami/pasjonatami i nie jestesmy tu w celach zarobkowych :p
                    Pozwoliłem sobie zrobić szybki szkic tego jak ja widzę taki roll-up.
                    - temat przewodni: kolumna DIY
                    - graficznie przedstawione fazy powstawania
                    - jakieś hasło mówiące, że to DIY
                    - zdjęcie pocięte zgodnie z fazami powstawania kolumny
                    - dopieszczanie to przyklejenie swojego logo, czy jakaś fajna podstawka

Oczywiście to tylko szkic, więc finalna wersja byłaby dużo lepiej zrobiona, chciałem tylko przedstawić swój pomysł. Mam nadzieje, że nakłoni on do przemyśleń, którymi się podzielicie :)
                    Hasła też wymyśliłem tak na szybko :razz:

Skomentuj

Ostatnio nie tylko kolumnami forum stoi, coś by o elektronice też dorzucił. Ale fajne.

Skomentuj

Mnie najbardziej podoba się "Dopieszczanie":biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez misk@ Zobacz posta

A czy audio to tylko kolumny ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                            Ostatnio nie tylko kolumnami forum stoi, coś by o elektronice też dorzucił. Ale fajne.
                            Nie mam pomysłu jak tam wcisnąć elektronikę żeby wyglądało estetycznie, kolumna jest wąska i wysoka, więc ładnie zajmuje przestrzeń w roll'upie. Jakby ją pomniejszyć, żeby wcisnąć tam jeszcze elektronikę, to by się gubiła na tle całości. Chyba, że się zrobi dwa różne rollup'y, drugi z jakimś wzmacniaczem powstałym na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez BIG ROMAN Zobacz posta
                              A czy audio to tylko kolumny ?
                              A czy nie można zrobić drugiego wydruku ze wzmacniaczem ?

Wrzucanie tutaj dodatkowo elektroniki zepsuje cały projekt.

Skomentuj

Bardzo fajnie to wygląda ten bym zostawił i zrobił drugi z elektroniką

Skomentuj

Dobra koncepcja, rzuca sie w oczy, a to najwazniejsze.

Skomentuj

Zamieszczone przez misk@ Zobacz posta

Oczywiście to tylko szkic, więc finalna wersja byłaby dużo lepiej zrobiona, chciałem tylko przedstawić swój pomysł. Mam nadzieje, że nakłoni on do przemyśleń, którymi się podzielicie :)
                                    Hasła też wymyśliłem tak na szybko :razz:

piekny projekt!
                                    znakomicie trafiles z pomyslem!
                                    jedynie bym dal jakas nasza kolumne

Skomentuj

Ta ręka i to dopieszczanie są najlepsze
                                      Może jednak faktycznie dodać tam coś o wzmacniaczach. czy tam elektronice ? no i zwrotnice w liczbie mnogiej bo będą gadać że mono słuchamy :P

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                        Może jednak faktycznie dodać tam coś o wzmacniaczach. czy tam elektronice ?
                                        nie
                                        to juz lepiej zrobic drugi

mozna postawic 2 obok wejscia i ewentualnie 2 takie same w srodku

Skomentuj

Czaruję...
                                        X