Do listopada jeszcze kawalek, ale temacik nie zawadzi. Czy w tym roku, sa plany na pokoj Diyaudio?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audioshow 2016
Collapse
X
-
Jak forum obdarzy mnie zaufaniem jak ostatnio to chętnie na swoje barki wezmę organizację jak w 2015.
Nie będę jednak krył, że rok temu wszystko nieco więcej kosztowało niż się spodziewałem i w efekcie sporo spadło na mnie.
Fajnie jak byśmy w tym roku mając już wiedzę i jakieś doświadczenie bardziej rzetelnie obliczyli koszty i się lepiej złożyli :)
Po drugie - mając wiedzę co nie zagrało rok temu wyciągam wnioski i liczyłbym na wsparcie osób bardziej doświadczonych w akustyce i szczegółach w dopieszczeniu systemu by wszystko zagrało na dużo wyższym poziomie niż ostatnio.
PS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może :) :) :)<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaPS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaPS. Dziewczyny na AS też by się znalazły... ze cztery może
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatrzeba przygotowac grafike na roll-up, ktory bedzie stal przed drzwiami i w srodku
nie mam pomyslu na to jeszcze
ale musi byc logo diy, jakies proste fotki pokazujace o co w tym chodzi
i jakis opis
ze jestesmy hobbystami/pasjonatami i nie jestesmy tu w celach zarobkowych :p
- temat przewodni: kolumna DIY
- graficznie przedstawione fazy powstawania
- jakieś hasło mówiące, że to DIY
- zdjęcie pocięte zgodnie z fazami powstawania kolumny
- dopieszczanie to przyklejenie swojego logo, czy jakaś fajna podstawka
Oczywiście to tylko szkic, więc finalna wersja byłaby dużo lepiej zrobiona, chciałem tylko przedstawić swój pomysł. Mam nadzieje, że nakłoni on do przemyśleń, którymi się podzielicie :)
Hasła też wymyśliłem tak na szybko :razz:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez misk@ Zobacz postaPozwoliłem sobie zrobić szybki szkic tego jak ja widzę taki roll-up.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaOstatnio nie tylko kolumnami forum stoi, coś by o elektronice też dorzucił. Ale fajne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BIG ROMAN Zobacz postaA czy audio to tylko kolumny ?
Wrzucanie tutaj dodatkowo elektroniki zepsuje cały projekt.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez misk@ Zobacz postaPozwoliłem sobie zrobić szybki szkic tego jak ja widzę taki roll-up.
Oczywiście to tylko szkic, więc finalna wersja byłaby dużo lepiej zrobiona, chciałem tylko przedstawić swój pomysł. Mam nadzieje, że nakłoni on do przemyśleń, którymi się podzielicie :)
Hasła też wymyśliłem tak na szybko :razz:
znakomicie trafiles z pomyslem!
jedynie bym dal jakas nasza kolumne
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaMoże jednak faktycznie dodać tam coś o wzmacniaczach. czy tam elektronice ?
to juz lepiej zrobic drugi
mozna postawic 2 obok wejscia i ewentualnie 2 takie same w srodku
Skomentuj
Skomentuj