Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audioshow 2016

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rzeczywiście pomysł z emailem jest jak najbardziej słuszny. Nie podważam wykonanej pracy przez tegorocznych organizatorów, bo sam nic nie zrobiłem, ale za rok można o tym pomyśleć :)

Skomentuj

A ja to odebrałem tak, że pokój DIY służy rozpowszechnianiu idei więc targetem są ludzie spoza naszego kręgu - stąd brak sensu w zapraszaniu forumowiczów :) choć oczywiście jak najbardziej są mile widziani.

Skomentuj

Wiecie co panowie prawo murphiego obowiązuje, "Life is a B***H"
        Ale rzeczy zepsułem na te AS to się w pale nie mieści, nawet potwierdza to przełącznik obrotowy, który wyskoczył z własnej obudowy, kiedy wciskając gałkę selektora. Nawet te rysy co piszczały pojawiając się na obudowach, co wiozę na AS, powstały w wyniku tego prawa xD
        Ale wtopa! Przecież to Diy, nie musi być idealnie, ważne że działa jak trzeba

Skomentuj

http://projekty-audioshow.diyaudio.pl/

Skomentuj

Powoli budujemy :)
            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Wygląda fajnie - bardzo ciekawe rollupy (proste, czytelne choć mogły by być różne). Na oko bardziej profesjonalnie jak w zeszłym roku.
              Do zobaczenia jutro.
              PS. firanki można uprasować

Skomentuj

Słuchajcie, a wieczorkiem jutro jakieś małe spotkanko przewidziane poza pokojem? Ja bym chętnie z wami jakieś piwko wypił, pogadał...

Skomentuj

nie wiem czy zdaze byc przed 14
                  jak cos ma pojsc zle to idzie zle! :(
                  wszystko sie sypie... ale jest nadzieja!

Skomentuj

Widzę, że dzieje się sporo..

Pokój odwiedzę.. wywalczyłem w domu wychodne z rodzinką..

ale wybiegam już lekko w przyszłość.. jakieś afterparty dziś wieczorem? Sam jestem krótko na forum.. ale jeżeli jest okazja się zobaczyć chętnie na spokojnie dwa słowa bym zamienił..

Skomentuj

Kilka kiepskich bo z telefonu fotek dla tych co nie mogli przyjechać.

Skomentuj

Dzięki koledzy za relację fotograficzną, prosimy o więcej, dla tych którzy nie mogą z wami być :)
                        Pozdrawiam
                        Tomek

Skomentuj

Dzięki za foto, ja walczyłem do końca lecz niestety samolot poleci w dwie strony bez jednego pasażera, jeszcze dziś rano starszych z córek zaczęła ospę. Planowo 14 dni po młodszej.
                          Mam nadzieję że w przyszłym roku się uda.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                            Słuchajcie, a wieczorkiem jutro jakieś małe spotkanko przewidziane poza pokojem? Ja bym chętnie z wami jakieś piwko wypił, pogadał...
                            O której będziesz na AS? no to ja już nie wiem czy mam autem przyjeżdzać czy nie..

Skomentuj

Z dobrego źródła wiem, że znowu lepiej niż w pokoju AS :)
                              Do zobaczenia/ usłyszenia ...
                              A że ceramik to może zagoszczę dłużej :razz:
                              Last edited by wieniu26; 04.11.2016, 22:55.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                O której będziesz na AS? no to ja już nie wiem czy mam autem przyjeżdzać czy nie..
                                Po południu, 14-15, jak wyjdzie. I jadę tramwajem :)
                                Raz że ode mnie 20 minut, dwa że trudno zaparkować, trzy że... no właśnie :)

Skomentuj

Chyba wpadnę jutro na chwilę.

Skomentuj

Kolejna porcja fotek.

Skomentuj

jak milo ze w tym roku to nie my mamy wpadke

nasz pokoik

koledzy z audio stereo

hhmmm.... ktos tu lubi CIEPŁE granie!
                                      w sam raz na nadchodzaca zime

Skomentuj

Ładny pokój bez przesady. Super.
                                        Ja czekam na pendolino do wawy

Skomentuj

Jadę do was. Dla zmęczonych siedzeniem na posterunku mam termos z kawą :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X