Miło wspominam Wasz pokój z zeszłego roku to w tym też coś dorzucę (może i znajomi z którymi byłem i się wybierają w tym roku też się zrzucą). Mam nadzieję, że nie będzie "zbyt profesjonalnie" i swoich utworów będzie można posłuchać.
Momo iż w tym roku głównym plejerem muzyki będzie laptop, planowany jest również odtwarzacz CD.
Dlatego jeśli ktoś ma dobry odtwarzacz i chciał by użyczyć, to byśmy byli bardzo dźwięczni :)
Ze zdjęć pokoju oraz rysunków obstawiam, że to będzie taki pokój jak koledzy z Audiostereo mieli w 2013r (grały w nim kolumny 3way Misiomora na Daytonach i seasie).
1. gokar83 - Przetwornik usb na pcm1702 plus transport (10 calowy laptop ze sterowaniem z komórki) - przykład jak się wpisywać
2. kolmen - Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia
3. pawel074- Klon accu p-4100, forumowe pre (pga2320) i dac (ak4490)
4.
5.
6.
Obłsuga
1. Pawel074
2. Karol (mój kolega, każdy chyba wie o kogo chodzi )
3.
4.
5.
1. gokar83 - Przetwornik usb na pcm1702 plus transport (10 calowy laptop ze sterowaniem z komórki) - przykład jak się wpisywać
2. kolmen - Power Cleaner by Yoshi_80 wersja trzecia
3. pawel074- Klon accu p-4100, forumowe pre (pga2320) i dac (ak4490)
4. Pawel S. - uniamp w ladnej obudowie + kolumienki omnipolarne (wszystko raczej na pokaz)
5.
6.
Obłsuga
1. Pawel074
2. Karol (mój kolega, każdy chyba wie o kogo chodzi )
3.
4.
5.
w tym roku nie pije z lukaszem wiec mam nadzieje ze noclegu nie bede potrzebowal
Skomentuj