Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
SPOT Uniejów - 15-sto lecie forum
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCo robiłeś źle ?
Mi to nie przeszkadzało bo nie wiedziałem że można inaczej. Radziłem sobie zmieniając wartości w pliku tam gdzie miałem pojedynczą zwrotnicę do poszczególnego głośnika, wtedy na głównym wykresie też się zmieniało.
Nikt mnie nie uczył pracy w SW, sam musiałem go opanować podpatrując np. Szoplera i jego filmiki na YT.
Było wiele rzeczy których nie wiedziałem, nawet skrótu cofania do poprzedniego elementu nie znałem... zresztą już zapomniałem co Luszti klikał
Ale przynajmniej pomiary wyszły jako tako i przy ich pomocy można było coś tam pogrzebać.
Elementy zwrotnic które zostały wymodzone na spocie, są już zamówione.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez SeenT Zobacz postaCoś więcej o tych wielkich grzmotach ? podobają mi się ale nie widzę tematu na forumAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA o co konkretnie pytasz?
D3004/664000, MW16P oraz 2xTIW200SX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez SeenT Zobacz postaD3004/664000, MW16P oraz 2xTIW200SXAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaSkrobnij cos jak Wam wyszedł filtr na midwooferze. Ciekawy jestem jak to się ma do tego, co ja wydłubałem.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj