Zamieszczone przez stojo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AVS 2019 - wrażenia
Collapse
X
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaKtoś mi wytłumaczy co uzyskuje się dając dodatkowy tweeter z tyłu? A w tym przypadku dwa, domyślam się żeby zwiększyć SPL.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaKtoś mi wytłumaczy co uzyskuje się dając dodatkowy tweeter z tyłu? A w tym przypadku dwa, domyślam się żeby zwiększyć SPL.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaKtoś mi wytłumaczy co uzyskuje się dając dodatkowy tweeter z tyłu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
Skomentuj
-
To może ja napiszę co mi się podobało w tym roku.
Na narodowym:
wysokie tony z MBL-i
Bas z Quadrali
Niestety nie byliśmy na drugim piętrze (brak sił na dalsze zwiedzanie).
Z Golden Tulip:
Grobel Audio
Z Sobieskiego:
W pokoju Lampizatora grało fajnie wokalem
W pokoju Toruńskiego Manrona z roku na rok coraz lepiej
Małe Falcony grały fajnie również wokalem
Aurisy jak co roku, jak na taki projekt, grały przyzwoicie
No i dla mnie egzotyka której nie lubiłem.
Spodziewałem się darcia papy a usłyszałem mocny, bezpośredni dźwięk, z mega pierdyknięciem na średnicy, który nie denerwował.
I to wszystko.
Reszta jakoś nie zapadła mi w pamięci, bo albo nie grało, albo nie szło ocenić z racji muzyki jaka była grana.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaW tonsilu byli?
Piekny front, czarny połysk piano i wkrety z gory na dol krzywo wkrecone - masakra ;-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chebum Zobacz postaU kogo to było?
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
W Tonsilu prawie cały czas gralu altusy - lipa. I stała mityczna kolumna Omega, chyba ona ma tylko wyglądać, bo boją się ją zaprezentować.
Skomentuj
-
Na mnie wrażenie zrobily jak i w zeszłym roku Opera Grand Callas oraz nowość Pylon Jasper 25.
Opera za dużo góry ale bym sobie poprawił i szkoda, że Tonsil skutecznie przeszkadzał w odsluchu. A pylony za dużo basu ale to też do ogarnięcia.
Reszta nic specjalnego, a te najdroższe to efekciarstwo na 5 min, potem głowa puchnie.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaMi się wydaję, że to te same kolumny jeżdżą na prezentację. Wysokotonowy z tyłu miał pogniecioną kopułkę.
Przykręcone? Trzyma się? To na wuj drążyć temat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kondrax Zobacz postaMarian chodziło mi o dźwięk, a nie wykonanie kolumn
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaMi się wydaję, że to te same kolumny jeżdżą na prezentację. Wysokotonowy z tyłu miał pogniecioną kopułkę.
Przykręcone? Trzyma się? To na wuj drążyć temat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaJuż cały świat słyszał o audiofilskich papierach toaletowych i ich właściwościach akustycznych...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapawel luk podeslal mi link do wtyczek z aliexpress
tak wiec za rok bedzie "wypasiony" kabelek do zasilania
tylko nie wiem jeszcze czy pakowac w weza ogrodowego czy juz w wąż strażacki?
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaLast edited by K0Mii; 13.11.2019, 17:56.
Skomentuj
Skomentuj