Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w piatek impreza na ochocie do organizowania :P a w sobote hmm z panna gdzies bym sie wybral...

Skomentuj

jak to jakie jak to w piatek imprezka bedzie a o 03:00 do roboty

Skomentuj

A ja wlasnie zasiadlam z lampka wina przed monitorkiem-zobaczymy co noc przyniesie ;-)

Jak ktos ma ochote, to moge sie podzielic, butelka jeszcze stoi <lol> ;-)

Skomentuj

ja bym się czegoś napił (ucze się matmy) ale wino zasłabe do liczb urojonych :P

Skomentuj

Mycha, ja sie z toba chetnie na pije

Skomentuj

Witaj tomck dawno nie rozmawialismy :-) jesli nie spisz to pukaj do mnie na gg.
              Chetnie sie z Toba podziele;-)

Skomentuj

A ja właśnie opracowałem z bratem butelkę dobrego trunku mojego dziadka (czytaj wino) przeglądając DIY i pokazując bratu co stworzyliście! Coś mi sie wydaje, że bedziemy mieli kolejnego "napaleńca"....)

Ta stronka wciąga jak chodzenie po bagnach....

Pozdawiam i miłych snów!

Skomentuj

Ano pozdro pozdro,nie wiem tylko jak ty to robisz ze masz posta prawie dwie godziny pozniej a jednak przedemną...

A coz to jest>> niby ciemne....
                  ale jesne i pełne?:)
                  ANNO 1478 Kazimierz Pułaski

Skomentuj

hhe moja imprezka piaktowa zaliczona i bylo cool uwielbiam jak setki dzieciakow z gimnazjum sie bawi i sa zadowoleni i jak pot scieka po scianach :) cala sala smierdziala i bylo wszysko wilgotne :) to lubie ...

Skomentuj

ja nei wiem co tu tak cicho jest pozno ale nie za tak zachwile wychodze do roboty to jets straszne tak mi sie ..... nie chce

Skomentuj

Zamieszczone przez doman
                        Ano pozdro pozdro,nie wiem tylko jak ty to robisz ze masz posta prawie dwie godziny pozniej a jednak przedemną...
                        Jesli chodzi Ci o post ruthi, to moze dlatego, ze on napisdal 7 stycznia a Ty 8 ;-) ?

Skomentuj

Nie ma to jak lutowc sobie wzmaka ,lutowac ,lutowac,cieszyc sie zyciem...

...az tu nagle nadchodzi kolej na jakas zenerke i sie okazuje zes ja stary zgubił!!!! a wkurzony doman przesuwa krzesła z !!kopa!!
                          Chyba sie ZARZNE :((((((((((

niech mi ktos rzuci mailem zenera 9V1 0.5W i 4 foliowe pochłaniacze ładunków :P :(

[ Dodano: 2005-01-09, 01:29 ]
                          Mycha, w tamtym poscie jest zawarte wyjasnienie :)

Skomentuj

Witam

A ja wlasnie skonczylem robic moja przeto do tda7294 ufffff nareszcie .

No teraz mogę isc spokojnie strzelic demona w pysk i spac :).

pozdr

Skomentuj

jasne jasne godzina 2.30 prawie a ja sobie robie chwile od całek bo zajoba dostać moża, moja pierwsza noc bez snu (przy nauce) chyba będzie <lol> zszedłem totalnie na psy :P

Skomentuj

no coz poradzic... szczere wspolczucia...

a juz w piateczek na studnioweczke trzeba isc :) .
                                Ojjjj bedzie sie działo...

pozdzr Budzik 3m sie

Skomentuj

dzieki

na dzisiaj koniec bo już niedaje rady, i tak smuszam się bo nieanwidze sie uczyć takiego g...

studniówka coś pieknego, takiej imprezy chyba zadna osoba niemoże opuścic chociaż znam takich troche ... bałwanki :)

Skomentuj

Witam
                                    Widze że nie jestem tutaj sam...

Co do studniówek i tym podobnych imprez - uwielbiam uczęszczać...

Pozdrawiam

Skomentuj

byli jedni, teraz ich niema za to inni warte trzymają ;]

Skomentuj

Witam tegopieknego poranka .

Pogoda jest wysmienita... tylko piasta w tylnym kole zrabana . A tak dzis chcialem sobie na rowereku poszalec... No nic pozostaje mi tylko modyfikowac ta przeto..
                                        A studniowka to moja pierszwa.. :P

O widze ze nikt tu nie zagladal jakis czas... :) . Alem Dzis zmeczonty jest. instalacje robilem sobie w aucie do subika. masakra wydawalo sie ze to bedzie pestka, a tu sie okazuje ze pol felki musialiem rozebrac. wyjolem nie tylko siedzenia ale takze wykladzine, deske schowek zmasakrowalem... burza... ale po kilku godzinach zalozone jest 6 mm kwadrat. powinno starczyc. a teraz do piatku musze i chce zrobic wzmaka juz final (zadnych pajakow, zadnych krzywych polaczen). W koncu to jest moja praca dyplomowa.

pozdr 3m sie

Skomentuj

no i ja po raz kolejny koncze pisac wypociny o tej godzinie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X