Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
    Po złotówce? :P
    zupelnie nic
    nawet jednej 3 nie mieli
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Oj, boli....
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Heh, w maju bylem na weselu kuzynki. Na zaproszeniach byla notka, ze zamiast kwiatkow mlodzi prosza o kupony totolotka. No i wiadomo jak to na weselu, kupa ludzi, prawie kazdy kupil minimum po pelnym zestawie za 30zl, a niektorzy znacznie wiecej. Pytanie co wygrali mlodzi? Nic.

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
          dabyl, wybacz, ale jeszcze coś dorzucę do tematu zupki chmielowej
          Link lub wyższy model: Link
          eeeee tam "maszynka do piwa za 650zł" :P Z tego co się dowiedziałem to koszt całego sprzętu do warzenia piwa nie przekracza 150zł (w tym garnek do gotowania, dymion i jakiś "sprzęt pomiarowy" - nie wiem dokładnie jaki, pewnie ma coś wspólnego z cukrami). Całość procedur trwa około 6 tygodni (inaczej niż z winem - w sensie znaaaacznie krócej) - dzień na gotowanie (różne czasy gotowania jednego "bulgotu" w różnych temperaturach), później ~10 dni fermentacji i reszta czasu na dojrzewanie. Piwo, które miałem okazję kosztować miało około 7-8 tygodni (od momentu rozpoczęcia produkcji). Koszt wyprodukowania litra browara to około 4 zł (bez kosztów sprzętu)

---------- Post dodany o 00:06 ---------- Poprzedni post o 00:04 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Heh, w maju bylem na weselu kuzynki. Na zaproszeniach byla notka, ze zamiast kwiatkow mlodzi prosza o kupony totolotka.
          Zeszłym łikendem byłem na weselu, na którym bukiety kwiatów przybrały formę psiej karmy (podobno z przeznaczeniem do schroniska dla czworonożnych przyjaciół)

Skomentuj

Ktoś tu nie śpi? Ja dopiero wracam z pleneru, Amsterdam tętni życiem

Skomentuj

Coś temat zaczyna umierać. Wiem, że jeszcze wcześnie, ale nie wytrzymam do nocy na forum, bo rano trzeba wstawać do pracy, niestety...
              Ale na pewno nie jeden będzie buszował na forum po 00:00 :)

Skomentuj

Ja też zaraz zbijam, jutro rano basen czeka...
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=zBAcqs5u29w

Padeberger (niemcy),Lwowskie 1715 (ukraina),Holba (Czechy) i Łomża,sponsorem dzisiejszej projekcji filmu Public Enemy

Skomentuj

stare ale dobre...
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Siema ściema! Nie śpi ktoś?

Skomentuj

Yep..........

Skomentuj

A Pany to śpią? :flapper:
                          Ja zaraz kończę prace i...
                          marcinsywala.pl

Skomentuj

No i co śpiochy?? Wy śpicie a Wasze projekty się nie robią!!! DIYAUDIO RULEZZZZZ :razz:
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Aj tam śpiochy-szmochy. Ja piszę właśnie elaborat w temacie o linii transmisyjnej, będący bezpośrednią konsekwencją Twojej wcześniejszej wypowiedzi o kick basie, a Ty mi tutaj jakoś imputujesz, czy coś :flapper:

(PS: jeśli nie zasnę - a męczy mnie, o zgrozo, zmora senna - to wpis wstawię jeszcze dzisiaj, jeśli zmora wygra, to dopiero jutro )

Skomentuj

Nie spać, zwiedzać:cool:

Skomentuj

trzymać jutro za mnie kciuki, spory egzamin przede mną...

Skomentuj

:thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo Zobacz posta
                                      Tak wyglada moje nocne siedzenie przed akustka kiedy moja milosc spi :)
                                      ojjj ja ciiieeee :) 8 lat

Miłość spi pewnie z kimś innym, herbata zastąpiła puszkę a pasja do audio pozostała ta sama! :)

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo Zobacz posta
                                        ojjj ja ciiieeee :) 8 lat

Miłość spi pewnie z kimś innym, herbata zastąpiła puszkę a pasja do audio pozostała ta sama! :)
                                        Oj dlugo Cie nie bylo

Skomentuj

To już powinna lecieć konstrukcja z avatara do gotowych.. :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X