Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czekam na policje ale chyba sie nie uda :) swieta sa:)

a jak zwykle zaaglosno :)

[ Dodano: 2006-05-01, 01:15 ]
    przyjechali heheheh :)
    zobaczymy
    zaraz napisze co bylo dalej

[ Dodano: 2006-05-01, 01:16 ]
    jechali tu od okolo 45min

Skomentuj

Qrde, jeszcze nigdy takiego maratonu nie miałem....W środe qmpel wrócił do chatki z woja, skończył służbe-cywil, tak sie zbrowalilismy ze w czw nie wstalem na uczelnie:/ Czwartek odpoczynek...Piatek w szkole, po szkole oczywiscie picie, w sobote na imprezie (http://www.klublasvegas.pl/) - picie (z kumplem co wyszedl z woja) ledwo zylem, spalem 3h, dzisiaj grill u niego na chacie z okazji opuszczenia woja(choc pogoda nie dopisala) ale znowu picie (literek na 3, dziewczynki driny z zubrowy) jest 1.22 a mnie juz nie tyle boli glowa co WATROBA i chce mi sie spac!!!!! Maratony sa przegiete...

Skomentuj

hehehe :) nie jedz proszkow typu apap to dodatkowo obciaza watrobe ...wiem ze nastepnego dnia ciezko bez tego :)
        a my juz po wizycie :)

ps. czasami trafi sie normlna policja ..taka wlasnie teraz byla.
        Duzy koles z wasem i jakis z metra ciety malomowny.
        popatrzyl na mnie i na moja babe ...usmiechnal sie i pyta gdzie jest impreza a my we dwoje w szlafrokach (bo taka prawda) dostalismy pouczenie... poproszono nas o sciszenie muzyki.
        Super ..ja mam satysfakcje a siasiedzi (kurwy - i tu niczego nie zmiarzam wycinac) cisze.

Sprzedalem cale diy audio bo bylo za glosno... a oni sie do jakiejs wiezy pionka czepiaja.

Tak czy inaczej po tym wieczorze mozemy dopisac do listy wrogow kolejne dwie osoby.

Skomentuj

kill'em
          mi sasiadka chce wyrwac kaloryfer normalnie jak poglosnie,a mam 2x15 W,z czego jeden kanal charczy wiec nieuzywam go przy glosnym sluchaniu....
          padaka :|

Skomentuj

Ja mam 2 x 30W, 80% na wzmaku (2x25W) zaczynają palić się kontrolki perzeciągnięcia zwrotnic normalnie słucham na 25% sąsiedzi się nie zkarżą no może z wyjątkiem mojego genialnego ciecia który jest na parterze a ja na 3-cim piętrze.
            Jakimś cudem słyszy moje kolumienki i mu bardzo przeszkarzają w słuchaniu RM (chyba na klatce) xD

Raz już wzywał pieski ale dało się wytłumaczyć że to tylko fantazja sąsiada jak z nim porozmawiali chwilkę odrazu zwątpili w słuszność oskarżeń

I już mu przestało przeszkadzać... ;]

Skomentuj

ja godzine temu odebralem szczeniaka, biedak z czestochowy jechal... przynajmniej nie ma sil plakac ;]

Skomentuj

O jej, mogles mowic moglem ci go dostarczyc osobiscie :P na jakims spocie :P

Skomentuj

W koncu sie nei martwie ze zaspie do szkoly
                  Trzeba jakas muze odpalic...

[ Dodano: 2006-05-08, 01:51 ]
                  Drugie Debowe...

[ Dodano: 2006-05-08, 03:25 ]
                  Dobra, pora isc spac :)

Skomentuj

nie ma to jak iść spać gdy inni wstają ;]
                    btw - jest nowy news na głównej ;]

Skomentuj

adzibubu!

Skomentuj

Trzeba isc spac po 2 h wali z protelem :/

Skomentuj

siemnako jak tak sie macie forumowicze wlasnie wracem z merta (bialostocki klub muzycvzny- dzisiaju byly damy i bylo fajniee;0 ostre picie ostra muza normalnie kozak;] pozdrowionka od mikiego!!!!:]]]] hahahahhhhhhhsiwjfghiuw

Skomentuj

hehe ludzie ,, ale sie nawalilem ,: o masakracja :] hmm nie wiem co robic a jest ta godzina , musze wstac na 7 ale mi sie spac nie chce :/ Mam faziore jak nie wiem ale jest oka :] Pije weselna z przed tygodnia ( nie nawidze vodki :/ ) Ej moze sie napijemy kiedys ?:] Ugadamy sie na dzien i godzine i kazdy bedzie pil do kazdego ?:hdhdhdh ale buciory :] Oka juz koncze bo pisze glupie glupoty :P Strach sie bac co bedzie rano ( czyli kolo 13 <lol> )

Skomentuj

a ja na 8 do szkoly...argh... 41 h niespalem,pozniej 8 h snu i teraz siedze na kompie...znowu...

Skomentuj

a ja wlasnie skoczylem konwersacje ze Sciera :] i doszlismy do wniosku ze szkoda ze nie mieszkamy razem. Ale bysmy pili o hohoh nawet myslec nie chce, ( ide spac )

Skomentuj

a ja wlasnie skoczylem konwersacje ze Sciera :] i doszlismy do wniosku ze szkoda ze nie mieszkamy razem

Skomentuj

czas najwyzszy na odswierzenie tematu
                                    jako ze mam jutro poprawke kola z chemii czas brac sie za nauke... tylko czemu mi sie tak nie chce?:) zeby to jeszcze ciekawe tematy byly... a tu sama zmula;/

Skomentuj

fakt faktem ze ja najwiecej spedzam czasu w nocy przed kompem i ciagle jestem nie wyspany przez to siedzenie.
                                      dzis mam troche wiecej nastawiane "gazowańca"
                                      nie bede robil fot ale tak czy inaczej nie wyobrazam sobie nauki w nocy ..facet ma najwieksza efektywnosc umyslowa nad ranem ...oczywiscie jak nie ma kaca :)

ps post strasznie dlugo sie trzyma ..bardzo mile :)

Skomentuj

Ja tam narazie sie nie ucze :grin: do sesji jest jeszcze czas :grin:,tylko do pracy mgr powoli zbieram materiały :smile: pozatym mam luz (5 rok to same luzy :lol:)

Skomentuj

Panowie znowu zaniedbujecie temat
                                          koncze robic sciagi, jeszcze godzinka i moge isc na najgorszy egzamin zycia...
                                          ehg;/ oby dalo sie sciagac:P

ps.
                                          polecam yerbe mate - fajne amerykanskie ziolko, klepie lepiej od kawy

Skomentuj

Czaruję...
                                          X