Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mIKI
    ja jutro mam oststnie zaliczenie i wakacje... niestety mam tez co nie co na wrzesien;/
    biochemia - jedno słowo , a tyle emocji, ja już dostaje pierdolca...
    Kurna , studiuje na Polskich studiach w ojczystym języku,a wykładowca daje nam prezentacje pisane w jakimś specjalistycznym angielski - połowa czasu na naukę to www.ling.pl i rozczytywanie schematów kiepskiej jakości :)
    Matura to jednak byłby czasy, a teraz jedna z 10 prezentacji z jednego semestru z biochemii to 100 stron i to w połowie po angielsku

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
      ja jutro mam oststnie zaliczenie i wakacje... niestety mam tez co nie co na wrzesien;/
      fizyka :|
      najglupsze jest to ze wiedzialem o co chodzi tylko nie spojzalem do notatek przed egzaminem :evil:
      Zamieszczone przez takero
      teraz jedna z 10 prezentacji z jednego semestru z biochemii to 100 stron i to w połowie po angielsku
      to juz moja fizyka jest latwiejsza :lol:

Skomentuj

ja polalem biochemie wlasnie...
        ja pie****e jaki to beznadziejny przedmiot. a najgorsza jest swiadomosc ze z ksiazki ktora ma ok 1000 stron w przyszlej pracy przydac mi sie moze (ale nie koniecznie) gora 50. nie wspomne juz ze 70% ksiazki to wzory, reakcje, cale cykle i szlaki... oczywiscie glupota jest uczenie sie tego na pamiec... niestety innej opcji nie ma...;/

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
          oczywiscie glupota jest uczenie sie tego na pamiec...
          ściągnąć nie da rady , tym bardziej że na studiach założyłem sobie że ściągał nie będę.

Skomentuj

hehe no zdecydowanie nie da sie sciagnac, szczegolnie gdy pilnuja co najmiej jak w jakims niemieckim obozie pracy i czekaja tylko na okazje...:)

Skomentuj

niemam takich przedmiotow ale... jak mam taki w ktorym jest pelno wzorow to przynajmniej doktorek podchodzi do tego praktycznie - musze tylko wiedziec ze taki wzor istnieje i gdzie go znalezc :P
              co innego fizyka :/

Skomentuj

i tak powinno byc....

Skomentuj

Teraz to jedyny czas u mnie by przejrzeć forum, bo mam remont. Przychodzę zmęczony i na dobranoc czytam sobie Tylko myślenie już nie to wiec nie pisze nic ^^

Skomentuj

Mnie dzis czeka malowanko...
                    Korytarz, przedpokoj, kuchnia... eh... :)

Skomentuj

Ja dziś malowałem kuchnie, pokój (oba po 25mkw :( ) i korytarz... najlepsze, czyli mój nowy pokój zostawiłem sobie na jutro ;D będzie oranż :mrgreen: Urządzam go "akustycznie" wytłumiam podłogę i sufit Czymś jak APP. Potem na podłogę dywanik i bedzie dobrze

[ Dodano: 2008-06-29, 02:38 ]
                      Czekałem na wyniki matur, ale nie ma oke to jednak oke :neutral: Dzis sie dowiemy pewnie co i jak ;D

[ Dodano: 2008-08-10, 01:06 ]
                      Dobranoc Panowie i Panie

[ Dodano: 2008-09-07, 02:41 ]
                      A tak sobie siedzę i przeglądam statystyki

Dziwi mnie:

Skąd są użytkownicy
                      Poz Skąd Ilu
                      1 USA 1539
                      2 Warszawa 347
                      3 US 239
                      4 Canada 177

5 Kraków 170
                      6 World 167
                      7 Poznań 156
                      8 Đîńńč˙ 147
                      9 Łódź 143
                      10 Wrocław 134

Czy Ci pogrubieni to bot'y?
                      A Ci podkreśleni co robia? jest nas z Krakowa 170osób a ja tylko aktywny? Co to ma znaczyć

Skomentuj

Nie wiedzialem gdzie to wstawic... :) a ze jest noc to podpasowalo mi tu http://www.audiostereo.pl/%5BBocznic...DIY_45290.html lol

jesli komus malo to:
                        http://www.audiostereo.pl/Tweetery_d...rix_45364.html

i ostatnio polecane przez dolphina123:
                        http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=45325

:twisted:

Skomentuj

kolumny i zwrotnica wymiataja :lol:

Skomentuj

myslalem ze jebne jak to zobaczylem.. :P w ogole VC jest zajebisty

Skomentuj

dolphin123, haha żebyś Ty chwalił VoiceKrafta to juz chyba te godziny zle na Ciebie działają :lol:

Skomentuj

Ty czytaj ze zrozumieniem :P

Skomentuj

dolphin123, wiem o co chodzi, ale nadal to jest tylko VoiceKraft, tyle że we własnej osobie xD

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                    kolumny i zwrotnica wymiataja :lol:
                                    No z "kolumnami" to ja zapoczątkowałem w tamtym watku (na AS mam nick strefaz), polewka tam straszna była... :lol:

Skomentuj

witam forumowuczow

wlasnie uploaduje sobie kolejne odcinki prison break seria 4 na warez-ts.org

Skomentuj

Szymek_1992, a witam

Wiesz że to nie łądnie się tak chwalić? Miej nadzieje że tego ZOMO nie przegląda :lol:

Ale pod osłoną nocy, to można przymknąć oko

[ Dodano: 2008-09-19, 02:30 ]
                                        Dobrej nocy Przed chwilką napisałem post nr 500 ^^ sie mi wydarzyło akurat :grin:

Skomentuj

Mariusz, Cudny, żyjecie czy was ewakuowali? :twisted:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X