Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    No nie mówcie że forum śpi
    Nie śpi :)

Piję piwko
    Na zdrowie, ja już swoje wypiłem :biggrin:

Skomentuj

ja właśnie oworzyłem pierszą dziś łomżę przeniczną
      jeszcze 2 przedemną

posłuchac nie mogę bo dziecko śpi :(
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja mam jeszcze 6 Tyskich :drool: psssst... już 5

Skomentuj

Ja mam jeszcze 6 Tyskich :drool: psssst... już 5
          to długa noc przed Tobą :)

Skomentuj

Ja właśnie spiłem Łomżę miodową, jak dla mnie sporo lepsza od miodowego Ciechana a i tańsza. Nie jest aż tak słodka jak Ciechan.
            Ja do moich TL'ek zastanawiam się nad wytłumieniem....cały czas tunel gra zbyt wysokimi częstotliwościami i mam dołek na charce...a jak wytłumię go mocniej to traci dynamikę i impuls...ehhhh...może jeszcze jedno piwko i coś wymyślę :razz:
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
              cały czas tunel gra zbyt wysokimi częstotliwościami i mam dołek na charce...a jak wytłumię go mocniej to traci dynamikę i impuls...ehhhh...może jeszcze jedno piwko i...
              Raczej nie,tu trzeba myśleć na trzeźwo :razz: Czyli dużo sub niskich a mało wysokiego środka,co gorsza niskiego basu?

Skomentuj

Ja właśnie spiłem Łomżę miodową, jak dla mnie sporo lepsza od miodowego Ciechana a i tańsza. Nie jest aż tak słodka jak Ciechan.
                zgadzam się
                piłem wczoraj i porównywałem :)
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czyli dużo sub niskich a mało wysokiego środka,co gorsza niskiego basu?
                  Sub niskich nie ma albo nie wybrzemiewają w moim pokoju....wkurza mnie dołek w okolicach 200Hz...tunel gra w przecifazie do głośnika i jest lipa...a jak za bardzo wytłumię to się robi klucha...ale to nie temat o tym, jutro napiszę coś w swoim wątku.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                  zgadzam się
                  piłem wczoraj i porównywałem
                  Cieszę się, że mamy podobne wrażenia.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

A ja tam skończyłem właśnie Perłę Exportową, ale że mi było mało, to wziąłem maminego Trixxa malinowego z biedronki i nie powiem, dobre to nawet :P Ale z piwem to mało ma wspólnego

Skomentuj

no wlasnie ja skonczylem trzecial lomze i cos zaczyna mi sie nudzic
                      chyba sobie drina jakiegos zrobie...
                      to zdrowko panowie

chyba zmienie tamat na "klub aa"
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        chyba zmienie tamat na "klub aa"
                        Z osób, które w tym momencie czynnie biorą udział w wątku raczej niewielu jest... anonimów
                        Zdrówko :cool:

---------- Post dodany o 01:59 ---------- Poprzedni post o 01:55 ----------

Aha, popijałem ostatnio kilka piw miodowych - Ciechana, Łomżę i jakieś "Bartkowe" czy coś w tym stylu - no niestety nie jest to to, do czego chętnie bym powrócił :glare: Za to pszeniczniaki jak najbardziej - właściwie każda "marka"

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                          Za to pszeniczniaki jak najbardziej - właściwie każda "marka"

kazda to moze, za duzo powiedziane bo np: krolewskiego sie nie da wypic ale jest wiele, ktore bardzo lubie
                          osobiscie ostatnio pije tylko pszeniczne albo niepasteryzowane
                          "standardowe" juz zostawilem na rzecz ww
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                            to wziąłem maminego Trixxa malinowego z biedronki i nie powiem, dobre to nawet :P
                            Jak jest gorąco to na orzeźwienie takie piwko z lodówki to czaaaad :P Można całe jednym duszkiem wypić :)

Skomentuj

Jak jest gorąco to na orzeźwienie takie piwko z lodówki to czaaaad :P Można całe jednym duszkiem wypić
                              Dokładnie :) Trixx to najlepsze piwo dostępne w biedronce (pomijam tutaj warkę).
                              Ostatnio kupiłem sobie na próbę w biedronce okcimia mocnego, no i pić się tego nie dało. W dodatku cały czas zajeżdżało spirytem :/
                              Macie może u siebie specjala?

Skomentuj

ja mam Łomże w Łomży najlepsze piwo
                                a w uk to dopiero jest pole do popisu z ciemnych piw polecam John smith's

dobre sa tez niektore cider'y ale nie polecam najpopularniejszego strongbow'a :) naprawde fajna sprawa piwo z jablek ostatnio napotkalem tez sie z cider'em malinowym cudo

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Panowie,z tego co się orientuję w tym dziale pisze się między godz. 22 wieczorem a 6 rano,tak ku przypomnienia

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Panowie,z tego co się orientuję w tym dziale pisze się między godz. 22 wieczorem a 6 rano,tak ku przypomnienia
                                    W takim razie do usłyszenia o 22 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                      Macie może u siebie specjala?
                                      A nom Ogólnie taki sobie, niepasteryzowany jest nawet niezły

Skomentuj

przypomne ze 1 niepasteryzowane piwo to lomza :P ogolnie niepasteryzowane sa ochydne

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                          niepasteryzowany jest nawet niezły
                                          Tylko musi być zimny :)

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                          ogolnie niepasteryzowane sa ochydne
                                          Spróbowałbyś okocimia z biedronki to i niepasteryzowane smakowałoby jak miód

Skomentuj

Czaruję...
                                          X