Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie wy tak na serio z tym numerem o kręceniu dupą? Podoba wam się to?

Mam problem z logicznym pojęciem fragmentu tekstu - 'kręć du*ą, pokaż klasę' - wyczuwam tu lekką sprzeczność :)

Skomentuj

A kto ci każe słuchać.... patrz! :)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=82WzlbERKSs no to zaczynamy impreze. Rok 95, piękne kobiety, dobra muzyka i swietna zabawa :)

Skomentuj

PM nie wiem co robisz i co ogłasza po nocach ale..... dawaj tego wiecej :)
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

PM jak to w Jaworze to dziś piątek odpalam brykę i jadę

Skomentuj

Trochę mnie poniosło... a raczej Bocian mnie niósł No ale w czasie pracy trzeba się czasem zrelaksować...
              Załączone pliki

Skomentuj

bocian centralnie chyba pod Twoim tyłkiem.. :)

Skomentuj

Masz dobre oko

Skomentuj

Halo? robimy dzisiaj co?

Skomentuj

ta... probuje znalezc stream na dunki, bo trwa all star weekend...

Skomentuj

Lech to nie grzech

Skomentuj

Przypomniała mi się sytuacja w takiej naprawdę dobrej piwodajni - piwa z całego świata.

Umówiłem się z kumplem pogadać, ale że się nie wyrobiłem wcześniej to pojechałem autem.
                          Wchodzimy do knajpy - butelki różnorakich piw a ja mówię do barmana: "Wiem, że to może i głupie pytanie i pewnie nie wypada w takim miejscu...ale macie może Fantę?"
                          Barman odpowiada, że to nie problem i daje mi tę Fantę, ale tu clue całej tej sytuacji - gość siedzący przy barze mówi do mnie: "Głupio to by było jakbyś zamówił Lecha" i uśmiech od ucha do ucha :)
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dobre,dobre

Ja byłem w takiej piwiarni,no i jak zobaczyłem ile mają tam piw to postanowiłem wziąć jakieś takie które już piłem i mi smakuje... wybrałem więc Staropramena (Czechy) :)

Skomentuj

Właśnie obejrzałem"Bogów Ulicy" niezłe niezłe.

Skomentuj

ja ostatnio delektuję się piwkiem z pod znaku książęce - pszeniczne, do kufla plasterek pomarańczy i napój chłodzący pierwsza klasa! spróbujcie na moją odpowiedzialność

Skomentuj

Ja tam delektuje się stresem wywołanym przez sesje :P Łyk piwa to moje 2 największe marzenie w tej chwili (1 to przejść na następny semestr)
                                  Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Ja tez lubię właśnie przeniczne, niepasteryzowane, z niszowych browarów.
                                    Można powiedzieć takie offowe :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

w takim razie polecam jeszcze VILNUS przeniczny - prosto z beczki, niepasteryzowany, pycha!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                                        Ja tam delektuje się stresem wywołanym przez sesje :P Łyk piwa to moje 2 największe marzenie w tej chwili (1 to przejść na następny semestr)
                                        Ja tam raz zdałem po 2 piwach, ustnie odpowiadając :)
                                        A zdarzało się że nic mi nie wchodziło do głowy wieczorkiem to leciałem po 3 piwa a zdałem na 4,5
                                        A łatwych studiów wcale nie miałem. Dzienne techniczne.
                                        Last edited by jamess8; 21.02.2013, 23:31.

Skomentuj

Ten Vilnus to tak ogólnie dostępny w sklepikach typu auchan? Książęce przeniczne spoko, czerwony gdzieś się popsuł.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X