Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jestem po jednym harnasiu, jak zawsze, ale było mi mało, to wziąlem otwarłem żubra w puszcze którego dostałem - no do praktycznie końca musiałem przegryzać chlebem bo miał taką goryczke na końcu, ze nie dało się wypić. Brr :P

Skomentuj

Ja się zraziłem do carlsberga. Ile razy go kupowałem, tyle razy "męczyłem" się z nim...
      Ostatnio na półkach, po długiej przerwie, pojawił się mój dobry znajomy Brok
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

według mnie harnaś najgorszy pod koniec... Ostatnio piję tylko tyskie klasyczne i czasem kasztelany, perły się niestety pogorszyły

Skomentuj

Zamieszczone przez grzechupk Zobacz posta
          według mnie harnaś najgorszy pod koniec...
          Tu się zgodzę - każde piwo zagrzane na półce w sklepie, potem schłodzone ponownie w lodówce, i zagrzane w pokoju będzie gorzkie na końcu...

Ale kto wie co się z nim działo i gdzie stało zanim trafiło do sklepu :P

Skomentuj

A czy mógłbyś wytłumaczyć ten fakt? Dlaczego piwo na końcu jest gorzkie,skoro przez cały czas od momentu otwarcia,jest mieszane w chwili gdy bierzesz łyk piwa?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              A czy mógłbyś wytłumaczyć ten fakt? Dlaczego piwo na końcu jest gorzkie,skoro przez cały czas od momentu otwarcia,jest mieszane w chwili gdy bierzesz łyk piwa?
              Nie znam się na tych kwestiach - może kwestia że to puszka, ew że goryczka osadza się na dole i mimo to się nie miesza, ale trzeci dzień pod rząd sytuacja się powtarza, pierwszy harnaś - od początku do końca bez goryczki - a no stoi ostatnia w 1/4 pełna puszka żubra i dalej pić nie zamierzam, bo gorzkie jak cholera.

Skomentuj

Jak gorzkie to trza soku albo Karmi dolać :p
                Ja za gorzkimi nie przepadam, ale jak już mam piwo, to dolewam soku malinowego, albo właśnie Karmi (o ile jest pod ręką).
                A z napojów to i tak preferuję kakao Dziennie przynajmniej litr wypijam

Skomentuj

ja wole kawe zborzową:p
                  piwo ostatnio przeniczne...

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                    A z napojów to i tak preferuję kakao Dziennie przynajmniej litr wypijam
                    Coś gdzieś mi się obiło że duże ilości kakauka codziennie są szkodliwe Za to piwo absolutnie

Skomentuj

A wiecie, ze przy produkcji piwa jasnego używa się rybich pecherzy plawnych? taka ciekawostka.

Skomentuj

Nie używam ani jednego ani drugiego

Skomentuj

Rybich pęcherzy nie używasz ? :P
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Słucham sobie całego zestawu 2.1 składającego się z Monitorów na Usherach 8948A/9950-20 + suba w TL na 8" AWX. Subik lekko tylko rozkręcony ponieważ same monitory grają niskim basem :)

Wrażenia? na tym moim starym Soniaczu gra,po prostu gra :) Za kilka dni założę temat w ukończonych konstrukcjach,tam coś więcej napiszę

Psssssssst... tyskie :p

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              Słucham sobie całego zestawu 2.1 składającego się z Monitorów na Usherach 8948A/9950-20 + suba w TL na 8" AWX. Subik lekko tylko rozkręcony ponieważ same monitory grają niskim basem
                              Zestawik naprawdę klasa:) Ja może w przyszłości zrobię jakieś fajne monitorki grające dobrą średnicą i lekkim kickiem plus do tego aktywne doły na np tiw200 w tl:)

Pssst Leżajsk:P

Skomentuj

Nowe dźwięki Panowie :) Kto zgadnie kogo ta płyta?
                                Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                  Pssst Leżajsk:P
                                  Do browaru doslownie przez droge przejsc, a siedze bez piwa

Skomentuj

Płyta Arka Pruszynskiego :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ta płytka nazywa się: Anna Maria Jopek & Friends - acoustic room 47 :)

Skomentuj

Wiem jak sie nazywa ta płyta :)
                                        A zobacz kto ja wydał
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                          A zobacz kto ja wydał

Monitory i sub oddany,kasa w kieszeni... no niby mam się cieszyć,jednak teraz nie mam na czym słuchać muzyki. Chyba jutro odpalę ARZ-tki.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X