Jestem po jednym harnasiu, jak zawsze, ale było mi mało, to wziąlem otwarłem żubra w puszcze którego dostałem - no do praktycznie końca musiałem przegryzać chlebem bo miał taką goryczke na końcu, ze nie dało się wypić. Brr :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
Ja się zraziłem do carlsberga. Ile razy go kupowałem, tyle razy "męczyłem" się z nim...
Ostatnio na półkach, po długiej przerwie, pojawił się mój dobry znajomy Brokmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grzechupk Zobacz postawedług mnie harnaś najgorszy pod koniec...
Ale kto wie co się z nim działo i gdzie stało zanim trafiło do sklepu :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA czy mógłbyś wytłumaczyć ten fakt? Dlaczego piwo na końcu jest gorzkie,skoro przez cały czas od momentu otwarcia,jest mieszane w chwili gdy bierzesz łyk piwa?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaA z napojów to i tak preferuję kakao Dziennie przynajmniej litr wypijamZa to piwo absolutnie
Skomentuj
-
Słucham sobie całego zestawu 2.1 składającego się z Monitorów na Usherach 8948A/9950-20 + suba w TL na 8" AWX. Subik lekko tylko rozkręcony ponieważ same monitory grają niskim basem :)
Wrażenia? na tym moim starym Soniaczu gra,po prostu gra :) Za kilka dni założę temat w ukończonych konstrukcjach,tam coś więcej napiszę
Psssssssst... tyskie :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSłucham sobie całego zestawu 2.1 składającego się z Monitorów na Usherach 8948A/9950-20 + suba w TL na 8" AWX. Subik lekko tylko rozkręcony ponieważ same monitory grają niskim basem
Pssst Leżajsk:P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaPssst Leżajsk:P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA zobacz kto ja wydał
Monitory i sub oddany,kasa w kieszeni... no niby mam się cieszyć,jednak teraz nie mam na czym słuchać muzyki. Chyba jutro odpalę ARZ-tki.
Skomentuj
Skomentuj