Sami starzy wyjadacze:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaTo już powinna lecieć konstrukcja z avatara do gotowych.. :)
Ona już była kiedyś w gotowych a w którymś roku ( po którejś tam modyfikacji engin'a forum zniknęła ) została wybrana subwoofer'em roku. Praktycznie jednogłośnie. Byłem wtedy bardzo dumny z siebie. Bardzo miło mnie to zaskoczyło :)
Zamieszczone przez Maxi Zobacz postaOj dlugo Cie nie byloLast edited by TatoTurbo; 21.02.2012, 03:29.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TatoTurbo Zobacz postaJeżeli tak uważasz to mogę dodać - poszukam fot i zrobię opis.
Skomentuj
-
Mi taki "wypadek" przytrafił się ze dwa razy. Piwo oczywiście nadaje się do picia - ale lepiej przelać do kufla i "gryźć piwo" podczas kosztowania - tak dla bezpieczeństwa, gdyby się kawałek szkiełka trafił
A tak w ogóle, to co to za samowolka i niesubordynacja - "Forum Nocą" obowiązuje od godziny 22 z tego co pamiętam - do dziennych wynurzeń jest "Spam post" :flapper:
Skomentuj
-
Panowie,szukam utworu Shirley Bassey - "Big Spender" w jak najlepszej jakości. Dokładnie chodzi o tą wersję: http://www.youtube.com/watch?v=igZq5...feature=fvwrel jest wiele wersji tej piosenki i jeszcze więcej koncertowych. Jeśli ktoś ma w.w. utwór to ja bym poprosił :) najlepiej we FLAC-u
Skomentuj
Skomentuj