Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Eee,właśnie,jeszcze od każdego po 3,50zł przeca... będzie na Luksusową + sok :w00t:

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      A wszedłem tu żeby zapytać czy Marial dzisiaj jest trzeźwy

Skomentuj

Marian nie martw sie.
        Bociek odrobi straty stojąc na bramce w kiblu w mcDonaldsie :P
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie,wiem że w tym temacie piszemy od 22 do 6 rano (sam z resztą przypominam o tym niektórym),ale nie mogłem się powstrzymać :)

...dlatego apeluję do modów,aby któryś z nich w tytule tematu dopisał "od 21:00 do 6:00".

A piszę dlatego że właśnie pije piwko z okazji zdania prawka na motur!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            Pogratulować!!! :)
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Gratki!! Co planujesz dosiąść, a może juz coś masz :>
              Last edited by Hermes; 20.11.2012, 21:00.
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Plany są takie: http://www.youtube.com/watch?v=2KBRg...eature=related (Yamaha Drag Star)

...ale w trakcie zbierania funduszy wszystko może się zmienić.

Skomentuj

:thumbup: W takim razie do zobaczenia na szosie!
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Marian tez sobie taki dres i trampki sprawisz?
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No no gratuluje :)
                      Teraz tylko motorka brakuje
                      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        Marian tez sobie taki dres i trampki sprawisz?
                        Bardziej czarną skórę

Skomentuj

wlasnie kupilem za smieszna kase 2x BSW 104II, w zwiazku z tym powstanie 2.2 na GDN-15-40-5 + Vifa-XT25TG + BSW 104II hmmm coo tym myslicie?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                            wlasnie kupilem za smieszna kase 2x BSW 104II, w zwiazku z tym powstanie 2.2 na GDN-15-40-5 + Vifa-XT25TG + BSW 104II hmmm coo tym myslicie?:)
                            jak śmieszną?:razz: tez bede niedługo robił podłogówki z aktywnymi ravemasterami...

Skomentuj

w cenie 1 mam dwa a ty na jakich robic bedziesz i co na gorze?
                              u mnie wyszlo z przypadku bo wlasnie koncze monitorki na tonsilach, a ze nadarzyla sie okazja to poki co bedzie 2,2:))

Skomentuj

A ja piję...

Skomentuj

Znowu :???:
                                  Masz zdrowie

A ja spokowalem 3 paczki do wysłania i chciałem wypić piwko ale wyszło :(

Ale w sobotę kupiłem samochód :)
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A ja dzis pije i wżeram pringlesy...

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                    w cenie 1 mam dwa a ty na jakich robic bedziesz i co na gorze?
                                    u mnie wyszlo z przypadku bo wlasnie koncze monitorki na tonsilach, a ze nadarzyla sie okazja to poki co bedzie 2,2:))
                                    Ja mam 2 vxt154 tez kupione okazyjnie od sasiada. Myslalem o budowie 3 droznych podlogowek byc moze z kitu SB acoustics (maja promocje srednio 50-100 zl za pare glosników) z aktywnym basem wmontowanym w bocznej ściance. Oczywiście beda to kolosy minimum 1,5m wys. aby pomiescic taki litraz ale mi to odpowiada. Jak nie da rady to zbuduje dwie podlogowki i dwa suby osobne do nich. Jutro jade po końcówki mocy byc moze uda mi sie zalatwic dwie img stageline sta-1100, w cenie jednej.:razz: Jedna uzyje a druga zostanie na cos innego.
                                    Last edited by ruffpl; 22.11.2012, 23:13.

Skomentuj

Marian ten hotel Tamka niby OK tylko czemu pierwsza nocka a raczej pokoj
                                      był "napchany niewiastami"? Wcześniej 5 lasek teraz 2 maśloków. Czyżby limit i bonus sie skończył ? Masz wpływ na zarząd hotelu ? :)
                                      Last edited by wieniu26; 24.11.2012, 06:20.

Skomentuj

dabyl walczy na polsacie!!!

---------- Post dodany o 23:04 ---------- Poprzedni post o 22:56 ----------

...i nawet wygrał :p

Skomentuj

:cool:

Dziesięć znaków

Skomentuj

Czaruję...
                                          X