Eee,właśnie,jeszcze od każdego po 3,50zł przeca... będzie na Luksusową + sok :w00t:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA wszedłem tu żeby zapytać czy Marial dzisiaj jest trzeźwy
Skomentuj
-
Panowie,wiem że w tym temacie piszemy od 22 do 6 rano (sam z resztą przypominam o tym niektórym),ale nie mogłem się powstrzymać :)
...dlatego apeluję do modów,aby któryś z nich w tytule tematu dopisał "od 21:00 do 6:00".
A piszę dlatego że właśnie pije piwko z okazji zdania prawka na motur!!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA piszę dlatego że właśnie pije piwko z okazji zdania prawka na motur!!!Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA piszę dlatego że właśnie pije piwko z okazji zdania prawka na motur!!!Last edited by Hermes; 20.11.2012, 21:00.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Plany są takie: http://www.youtube.com/watch?v=2KBRg...eature=related (Yamaha Drag Star)
...ale w trakcie zbierania funduszy wszystko może się zmienić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMarian tez sobie taki dres i trampki sprawisz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postawlasnie kupilem za smieszna kase 2x BSW 104II, w zwiazku z tym powstanie 2.2 na GDN-15-40-5 + Vifa-XT25TG + BSW 104II hmmm coo tym myslicie?:)
Skomentuj
-
A ja dzis pijei wżeram pringlesy...
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postaw cenie 1 mam dwaa ty na jakich robic bedziesz i co na gorze?
u mnie wyszlo z przypadku bo wlasnie koncze monitorki na tonsilach, a ze nadarzyla sie okazja to poki co bedzie 2,2:))Last edited by ruffpl; 22.11.2012, 23:13.
Skomentuj
Skomentuj