Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe fajne foto

trzeba leciec spac....

Skomentuj

aaaaaaaaaaa!!!!!boli!!!!!!!!

Skomentuj

mistrzwalki, "ale to już było" :P

Skomentuj

tak? a to sorki, przed chwila trafilem na to przypadkiem, nie wiedzialem

Skomentuj

Mam ferie i niemam co robiić . Nudny wieczór:)

Skomentuj

takiemu to dobrze mi jeszcze zostal tydzien :]

Skomentuj

Jak dobrze miec ferie

Skomentuj

dzisiaj studnowka (za 20h) ... jestem poklocony z laska i juz sobie wyobrazam jak to bedzie wygladalo;/ zygac mi sie chce z tego wszystkiego;/ glupie baby.
                  ile wodki brac? 0,5 czy 0,7? a moze jakies ciekawszy alkohol? moze teqila? co wy piliscie? nie ma to jak czyysta;] cala noc... pff nie wiem.
                  ide juz chyba spac bo glupoty zaczynam pisac;/

Skomentuj

bierzx ile tylko udzwigniesz (czyt. wniesiesz :P) - wez to co lubisz!

Skomentuj

"bierzx ile tylko udzwigniesz (czyt. wniesiesz :P) - wez to co lubisz!"
                      Dokładnie:)
                      PS. Tylko nie odpadnij za szybko bo mam kumpla co ledwo poloneza tanczyl a o 23 juz musial do domku jechac... :P

Skomentuj

e tam lipne jakies te forum noca ...

Skomentuj

http://www.elite.net/~runner/jennifers/gnight.htm

Skomentuj

oj dawno nikt chyba po nocach nie siedzial :P
                            mi sie ostro nudzi wiec czytam forum a bez kitu wciągające lepiej niz allegro ....
                            do słuchania muzy w sam raz =)
                            a tymczasem ide spac bo jutro trzbe byc ograniętym rano bo 3 godziny jazd o 9:00 a we wtorek egzamin na prawko =/ ehh ...

Skomentuj

http://ws3.richersounds.com/home.php...fe77f5de2dbbc2

Skomentuj

A tak mi przyszło do głowy żeby odkurzyć ten wątek

Skomentuj

doslownie przsed chwila chcioalem to samo zrobic ale mnie wyporzedzies... ja dzsisiaj bylem zalac robaka i huk... nic nie pomaga... tego nei da sie zniczylic;/

Skomentuj

No to i ja coś skrobne. Właśnie zakonczyłem robic zasilacz do wzmaka :P

Skomentuj

a ja pisac ze swoja baba ktora siedzi cala dobe w pracy :)

Skomentuj

TatoTurbo, bym ci odpisal ale ze nie jest po 22 to ci nie odpisze ;]

Skomentuj

tak pomyslalem zeby odswierzyc temat co prawda wczesnie jeszcze ale zabieraja nam dzisiaj godzinke

Skomentuj

Czaruję...
                                          X