a mnie jest tak cholernie gorąco, że nie moge spać, a okna nie otworze bo sie ..uje moskity już czają na etwas zu trinken, musze sobie jakąś siatke na okno skołować tylko jakiej gestosci zeby nie poprzechodzily no nic trze sie będzie wybrać do castoramy czy coś!
ehh szkoda ze niewpisywalem sie rpzez te 20 dni,bylo by fajne 24 x DODANO :)
Mr.Kimacz,ty mnie tu nieponaglaj zbeym sie wpisal... wpisalbym sie odrazu po tobie tylko ze mi sie ten kałowaty pc niewylaczyl! :<
[ Dodano: 25-07-05, 01:59 ]
a wrzuce tu,taka ciekawostka,obadajcie rozmiar plikow,jak i to co w nich zawarte
[ Dodano: 25-07-05, 02:06 ]
P.s
to co zawarte w tym wikesyzm pliku to coprawda kobiece cialo (kumpel mi takie dal) ale innego niemam ,zato jaki jets tego rozmiar,muza ,filmik,efekty... i dlugosc tego... zadziwiajace.,... mam takze gre co ma 95 kb ale mi nieodpala(wymaga 128 mb grafy )
ja w sumie rezygnuje z neo 128kb/s a bierzemy z kumplem ta 2megabitowa na spule bo dla obacnych kljentow kosztuej 150zl czyli wychodzi po 75zl a tyle place teraz:d
tak neo 1 mb dla obecnych klijentow kosztuje 100zl juz z vatem,a w tej w2 mb ograniczenei jest 35 gb ja bym to sciagnol w tydzien:/no ale coz trzeba bedzie sie ograniczyc albo dokupowac:)
Skomentuj