Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To ja od dzisiaj WAKACJE. Sesion Complite.... no prawie, reszta we wrzesniu... ale do wrzesnia Ide spac! ----> wszystkim

Skomentuj

ja juz sobie wstalem ;] szkoda dnia.....

Skomentuj

a mnie jest tak cholernie gorąco, że nie moge spać, a okna nie otworze bo sie ..uje moskity już czają na etwas zu trinken, musze sobie jakąś siatke na okno skołować tylko jakiej gestosci zeby nie poprzechodzily no nic trze sie będzie wybrać do castoramy czy coś!

Skomentuj

u mnei juz jasno od 5 minut,a to dobrze bo moge wylaczyc lampke i robic dalej monitorki :)

[ Dodano: 07-07-05, 03:23 ]
          dzisiaj nieposiedze do 5 rano chyba... o 8 mam z psem wyjsc aa ;/

[ Dodano: 08-07-05, 03:11 ]
          znowu jestem sam ? hehe

[ Dodano: 08-07-05, 03:39 ]
          u mnie juz jasno :)

[ Dodano: 09-07-05, 03:40 ]
          Tasior bije rekordy hehe..... ehh znowu 2 miesiace w domu... zycie.....

[ Dodano: 12-07-05, 02:12 ]
          tym razem o 2:12,bo jutro rano jade do szpitala....

Skomentuj

halo halo forum gdzie jestescieee ?

Tylko Tas jeszcze nie śpi ?

Skomentuj

jak tas a ja hehe ale na seri pustki tu jak cholera:)

Skomentuj

ehh szkoda ze niewpisywalem sie rpzez te 20 dni,bylo by fajne 24 x DODANO :)
                Mr.Kimacz,ty mnie tu nieponaglaj zbeym sie wpisal... wpisalbym sie odrazu po tobie tylko ze mi sie ten kałowaty pc niewylaczyl! :<

[ Dodano: 25-07-05, 01:59 ]
                a wrzuce tu,taka ciekawostka,obadajcie rozmiar plikow,jak i to co w nich zawarte

Skomentuj

Dobra juz Cie nie poganiam ...a gdzie te załączniki ?

Skomentuj

WTF! ja chce to dodac......

[ Dodano: 25-07-05, 02:06 ]
                    P.s
                    to co zawarte w tym wikesyzm pliku to coprawda kobiece cialo (kumpel mi takie dal) ale innego niemam ,zato jaki jets tego rozmiar,muza ,filmik,efekty... i dlugosc tego... zadziwiajace.,... mam takze gre co ma 95 kb ale mi nieodpala(wymaga 128 mb grafy )

Skomentuj

Nie śpimy Panowie, nie śpimy

Skomentuj

aa jeszcze znalazlem jedno

Skomentuj

teraz już chyba tylko ja i Tas zostaliśmy...:) dziśchyba wcale nie śpie :P

Skomentuj

nie nie tak latwo sie mnie nie bozbedziecie jestem caly czas:p

Skomentuj

braklo mi neta dzieki zaje****... adminowi... ale juz od 31 NEO! i wlasne ftp na wlasnym pc,stronka,maile,wiec moge sluzyc pomoca :)

Skomentuj

a ja rezygnuję z neo - mam do końca sierpnia ale kolejny net się szykuje powoli.. mogę mieć lekką przerwę w dostawie neta

Skomentuj

ja w sumie rezygnuje z neo 128kb/s a bierzemy z kumplem ta 2megabitowa na spule bo dla obacnych kljentow kosztuej 150zl czyli wychodzi po 75zl a tyle place teraz:d

Skomentuj

EDIS, a jak jest z limitami w Neo2Mbit ? Nie skończą Wam się w tydzień, no dwa tygodnie ?

Skomentuj

a ile kosztuje 1mb dla obecnych klientów?

Skomentuj

tak neo 1 mb dla obecnych klijentow kosztuje 100zl juz z vatem,a w tej w2 mb ograniczenei jest 35 gb ja bym to sciagnol w tydzien:/no ale coz trzeba bedzie sie ograniczyc albo dokupowac:)

Skomentuj

Eyyyy... a ja tam mam ograniczenie 5GB czy ile to tam jest i jeszcze ani razu nie przekroczylem,no ale ja tam za duzo nie sciagam...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X