Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

siedze cała noc nie spie... jestem głodny chce m isie pic kreci mi sie wglowie jak sie troche rozruszam... ale musze wytrzymac do conajmniej 18 ,bo musze sie rpzerzucic na tryb dzienny : /

Skomentuj

Przeczytałem tylko kilka ostatnich postów (nie jestem w temacie) i polecam Chello z UPC...

Skomentuj

Widze ze macie co nie ktozy taki sam problem co ja. Chodzenie spac o godzinie 7 rano to lekka przesada ale co ja mam zrobic? Lato mam.

Skomentuj

Lato? yyy chyba wakacje:P ... co to za lato jak slonca nie ma tylko caly czas pada - przynajmniej u mnie tak jest :(......

Skomentuj

Wlasnie, to nie lato tylko wakacje. Dzisiaj np. nie poszedlem spac wogole, taka proba wytrzymalosciowa, robie ja czesto. A w nocy kiedy jest cisza moge projektowac moj alarm, w ktorym trzeba sie troche naglowic i wymyslec wszystkie kroki podstepnego zlodzieja by mnie nie przechytrzyl. :)
            pozdro

Skomentuj

a ja mam jakąś dziwną bezsenność odkoąd wruciłem z danii nie moge spać a kłade sie o 3 lub 5 no naprawde nie wiem co mam robić, jużchyba wszystko na necie przeczytałem uhh............

Skomentuj

zajaranyy, to zobacz ten temat
                http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic319492.html
                Szczegolnie trafil we mnie jeden post, ktory chyba wszystkich imprezowiczow sprowadzil na ziemie.
                Pozdro

Skomentuj

powitac!! wlasnie sobie wrocilem z milej imprezki i zasiadam do lekturki diyaudio, bo dawno mnie tu ine bylo. pozdro

Skomentuj

a ja sie zdrzemne...prawie caly dzien grania z bratem w herosow...a jutro rano jeszcze trzea do kobiety jechac...to trzeba sie wyspac..

Skomentuj

odswiezam i zapraszam do wpisow :) :)

Skomentuj

cos nudny ten piatkowy wieczor

Skomentuj

Nudny nie nudny, ja siedze w robocie :| popijam sobie samogonik i ogladam film A na forum takie nudy i bzdety że aż kliknełem w końcu na ten temat

Skomentuj

Ale to miało być "forum nocą" a nie "forum wieczorem" ;-p

A ja właśnie skończyłem oglądać Amityville Horror, a wcześniej House Of Wax...oba dobre w miarę, z przewagą tego pierwszego :-)

Skomentuj

Amityville horror daje rade, house of wax nadrabia aktorkami dobry jest tez skeleton key. Właśnie obejrzałem Imperium Wilkow , średni film bez wodotrysków i na dodatek fabuła naciągana :)

Skomentuj

Skeleton Key mówisz...trzeba będzie obejżeć :-)
                                No i w końcu Wyspę muszę obejżeć...może Ziemę Żywych Trupów, czy jakoś tak ;-p

Skomentuj

Wyspa - polecam naprawde dobrze zrobiony film, wiadomo że nie obejdzie się całkiem bez głupich tekstów ale ogólnie jest ok, napewno się nie będziesz nudził
                                  A ziemia żywych trupów jak dla mnie średni brakuje troche klimatu, podobał mi się natomiast Świt żywych trupów.

A tak wogóle to może cosik z anime ?

Skomentuj

Zamieszczone przez coolombo
                                    A tak wogóle to może cosik z anime ?
                                    Spokojnie...niech się tylko studia zaczną, to znowu wrócę w te klimaty ^_^

Mam trochę zaległości przez te wakacje :-)

Skomentuj

jak wam sie nudzi to znajdźcie 3 różnice w obrazkach http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf naprawde dobre polecam

Skomentuj

eee te obrazki to fake jakis :) sa identyczne :)

Skomentuj

poczekaj az ci wyskoczy taki ryj :p wtedy porownaj (pisze to bo to zna chyba 99% forum)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X