Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a tego nie znam a jak to zobaczyle to moja rteakcja byla taka " ozesz ty kur#@ :P
    ja mam cos mega lepszego !! http://www.hasiok.com/connect.php?id=725

[ Dodano: 2005-10-08, 01:40 ]
    acha tylko pogloscie sobie troszeczeke bo jest cicho nagrane ...

Skomentuj

dzis byli znajomi ...super bylo teraz doprawie sie zmoja baba i idziemy lulu bo jutro ustawieni jestesmy na spacer ze znajmomymi dzisiejszymi po jakims lesie nie wiem gdzie co i jak ale okazuje sie ze z nimi to wszedzie
      impreza udana
      szkoda ze nie piatek to wieczor dj'ejow do kompletu :)

pozdrawiam :)
      bawcie sie dobrze w koncu to weekend i trzeba nadrobic tydzien pracy!
      bo od poniedzialku wszystko to co czego nie lubimy!

Skomentuj

ide spac. i juz nie bede szukal 3 roznic w obrazkach o polnocy po piwkach :)

Skomentuj

Jak to fajnie mieć wolny weekend, niestety ja nie mam :| znów siedze w pracy :-(
          Ludzie jak macie zamiar pracować w nocy to nie za 700zł ,szkoda zdrowia.

Skomentuj

coolombo, wspołczuje.... nawet pivka sie napic nie mozesz.... ;] (joke), ja jak mialbym pracowac na nocki to mosialbym cos robic, siedzac przed kompem poprostu bym usnal.... jakas fizyczna musialaby byc. :)

Skomentuj

He he znowu nocka, spac mi się chciało gdzieś do północy, ale teraz już mi przeszło

Skomentuj

Ja se siedze i mecze tunerek ;]

Skomentuj

Jeszcze chwila i do domciu Nie ma to jak zjebana nocka :P

Skomentuj

a popatrzcie sobie na to: http://www.cda.pl/gry-online/g/f_milkman.html he he

Skomentuj

do pracy ;/ 5.00

Skomentuj

siema all, niewiem jak u was, ale u mnie noc :)

Skomentuj

a u mnie przez pol dnia byla noc bo siedzialem w ciemni i zdjecia wywolywalem:), a dzis po wykladach biore sie za ciecie plyt na skrzynki... ognia!!

Skomentuj

Jaka piękna noc... Szkoda ze jutro kolokwium ze wstępu do infy :<. Wie ktoś jak 0.27 zamienić na wyraz binarny? Mi coś nie wychodzi... tzn wychodzi ale jakoś za długi ten wyraz...

Skomentuj

No dobra - pora odświeżyć topica :)

Właśnie z baletów wróciłem... super było ;]

Skomentuj

hahaha trafilem zupelnie przypadkiem na wywiad z "superinteligentna" gwiazda(oby takich mniej)...

Podobno nie lubisz chamów o niskim poziomie inteligencji. Jak rozpoznajesz takich ludzi?

Na przykład dzisiaj w ubikacji przed koncertem, pewna pani myśląc, że jest niezwykle dowcipna, a tak naprawdę jej poczucie humoru sięga minus zero, minus dziesięć, kurwa - za przeproszeniem - udaje, że nie wie, że jestem w środku i komentuje nasz zespół, muzykę i moją osobę. W związku z powyższym, to właśnie uważam za chamstwo i brak inteligencji.

Skomentuj

Co tu taka cisza?

Pf... i to mają być audiomaniacy?

Skomentuj

pewnie z baletow wrocil i swiruje ;]

Skomentuj

Pewnie tak hehe

Skomentuj

wops juz pozno a na jutro tyle nauki... to forum w klasie maturalnej staje sie niebezpieczne;p sa tu moze wsrod nas ludzie wybierajacy sie i bedacy juz na medycynie?:P

Skomentuj

mIKI, Ja maturke rok temu pisałem i dałem rade mimo uzależnienia od forum :) Więcej na forum niż z ksiązką :). No ale maturka to nic w porównaniu z analizą m. jaką jutro pisze eh. Jak to sue skupic. Eee Znaczy sie dzisiaj pisze tego kolosa. Ide spać, i tak nic nie umiem.
                                          Moja siostra jest na 4 roku medycyny kiedyś to sie nazywało WAM. Jest zadowolona... Ale ja bym nie był jak bym miał w tydzien nauczyć sie 400 stron...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X