Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

przy piwku ?? Ja wlasnie jestem po browarkach, jeszcze widze :P heheh Ale jedno wiem. Diy roeumiem choc troszke ale kobiet nie zrozumiem nigdy :/

Skomentuj

NO i widze ze dzis pierwszy jestem :)

Drukarka mi w polowie drukowania 154 atron wreznela karke i zawias sie zrobil :(
      NIe mam nerwowo do tego sprzetu.

[ Dodano: 2006-04-13, 00:34 ]
      eh no i sie wszystko zgaza bo to dzis 13sty jst.

Skomentuj

leb mnie boli....

Skomentuj

SIedze i rozmyslaem czy mam isc stac na warcie przy grobie czy nie. Ale wieksza polowa mnie udeza na nie bo 4 rok z rzedu mi sie nie chce :P

Skomentuj

To nei idz:P hehe:P

Skomentuj

a ja wlasnie sie zagadalem z takero na gg i nawet nie zwrucilem uwagi ktora to juz godzina

Skomentuj

Ciekawe o czym tak długo gadaliście..... :P

Skomentuj

o rowerach :]

Skomentuj

taa, jasne
                    lepiej nie mówmy publicznie o czym gadaliśmy

Skomentuj

hehe :P

Skomentuj

A co to przed swietami wszyscy spia czy jajka maluja )))

Skomentuj

ja tam nie spie :P raczej odpoczywam przed kompem po pracy i przed pujsciem spac :P

Skomentuj

A ja wykanczam "napoj bogow" )) i slucham nowej plytki Proletaryatu. Taki relaks przedswiateczny

Skomentuj

Ja tam techniawki sobie słucham... bardzi mądrze zrobiłem i wypiłem 2 red bule... zasne chyba nad ranem

Skomentuj

Hahahahaha czyzby dodaly ci skrzydel )))))

Skomentuj

wlasnie sie rozpetala burza u mnie i czekam az syrena zawyje

PS jestem strazakiem ochotnikiem

Skomentuj

Gram sobie w Cs'a.
                                    pada sobie deszczyk,czasem huknie,blysnie.
                                    czaje sie na sąsiada,ide pocichutku,ciemno..... JEBUT KUR*A ! BŁYSŁO ZE AZ OCZY ZAMKNOLEM!!!!!!!!!!!!!!(...)!!!!!
                                    myslalem ze kolega rzucil flashbang....
                                    tak kur*a hukło,tak błysło,ze poprostu niemoge wyjsc z podziwu,jakby mi ktos flashbanga wrzucil do pokoju.... poprostu SUPER.

Skomentuj

w zasadzie forum rankiem :P ej a w jakiego cs-a grasz ?? 1.5 ??
                                      1.6 to mega syfffff nie gram ale jak masz 1.5 to mozeym sie zmierzyc albo na serwa jakiegos wpasc !!

Skomentuj

2 noc pewnie sie nie wyspie bo mi pies nie daje :/ Ale co tam... Moze by tak zrobic jakis nie wiem, Diy cs ?

Skomentuj

a co jestes dobrym programista ?? ... zaprogramuj psa :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X