Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wesolych swiat i wesolego karpia ;]

Skomentuj

Hehe, wesołego karpia... u mnie jeszcze niedawno 2 takie w misce pływały no ale niestety nadszedł ich czas....

Skomentuj

Witam ta nocą mroczną

No ja tez tu siedze sobie na forum i przegladam jak tylko moge... ale cos ciezko mi to idzie...:( Smutek mnie za gardzilo chwyta tak mocno... Moja symatya... w niedziele wyjezdza... chyba sie potne co robic jak to wytrzymac jak wytrzymac te 6 dni bez niej przecie to tyle czasu...:((((.

W tle gra eska... widze brachol spi... w przygotowaniach do Swiąt juz odrobiłem pańszczyznę... Co robić no co ze soba zrobic... no chociaz mogę sie jednym pochwalić.. w grudniu ani jednego bronxa nie zazuciłem:)...

Pozdro trzym Cie sie lepiej ode mnie

Skomentuj

no to mamy wigilie
          wesołego mikołaja życzę i Hi-endowych konstrukcji w 2005 roku

Skomentuj

HEHE ciekawe czy ten czerwony grubas nie zaklinuje sie z moim XLS-em w kominie jak będzie wchodzil...

Wszystkim życze Wesołych świąt i spełnienia marzeń pod choinką.

Skomentuj

Zamieszczone przez elmer
              w grudniu ani jednego bronxa nie zazuciłem:)...
              Przecież kluby w S-cu otwarte Na co czekasz?

Skomentuj

Wesolych swiat i udanych konstrukcji w 2005 raku tego wam zycze,i aby forum "diyaudio" sie rozwijalo w dobra strone. HEHE

Skomentuj

Również wszystkiego najlepszego w nowym 2005 roczku. Wesołych Swiąt...

Skomentuj

coś mi sie niestety widzi że tego wymarzonego xlsa nie będzie pod choinką... czekam i czekam a tu nic sie nie dzieje! chyba jaką skarge trza napisać...

Skomentuj

a ja juz nie spie moja dziewczyna tak kasze ze sie obudzilem

Skomentuj

No klubiki pubiki barki otwarte ale moje postanowienie silniejsze:)

Skomentuj

zabilem dzis piec karpi :( morderca ze mnie

Skomentuj

Ja teraz sie DVD nagrywarka bawie hehe całe 5gb pojemnosci na plytce juhu!

Skomentuj

Wrzuciłeś granat do stawu ?

[ Dodano: 2004-12-24, 23:28 ]
                              dalex1
                              też się tym bawię od niedawna, niezła rzecz, prawda ?

Skomentuj

dvd przeminie jest mało praktyczne a jesli nawet nie to za jakieś pół roku nagrywaki beda ksoztowały 100 złoty i będa szybsze niż dzisiejsze więc ... kto wie czy to dobry zakup no ale jak ktoś ma kase i chęci, wolałbym jakieś głosniczki no i oczywiście zostawić kase na sylwka żeby schlać sie patrzac na to ze 1 stycznia mój ojciec ma imieniny to poprawić

Skomentuj

Pozycz mi te dvd ja mam 1GB wolnego na dysku :S

Skomentuj

Budzik
                                    Na pewno przeminie, jak wszystko przemija. Obecnie przemija CD-R(RW), wkrótce przeminie i DVD. Moja pierwsza nagrywarka CD-R kosztowała prawie jedną trzecią tego, co teraz badziewny komputer (bez monitora) w hipermarkecie. Czekając na coraz to tańszy sprzęt z nadzieją, że za pół roku będzie jeszcze taniej, pewnie dalej pracowałbym na swoim starym Pentium 133 (który zresztą pracuje nadal, ale w nieco innej roli).

Wesołych Świąt !

Skomentuj

tak sobie siedzę i czekam aż mój Misiek zacznie gadać a tu nic chociaż północ minęła...pewnie dlatego że go wyzwałem jak się dzisiaj zrzygał na klatce schodowej jak sąsiedzi na pasterkę wychodzili...
                                      Załączone pliki

Skomentuj

Moj Komcio tez cicho siedział:(
                                        Załączone pliki

Skomentuj

Moja kotka (czarna zresztą) też jakoś ludzkim głosem gadać nie chciała. Po kociemu tylko.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X