wesolych swiat i wesolego karpia ;]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
Witam ta nocą mroczną
No ja tez tu siedze sobie na forum i przegladam jak tylko moge... ale cos ciezko mi to idzie...:( Smutek mnie za gardzilo chwyta tak mocno... Moja symatya... w niedziele wyjezdza... chyba sie potne co robic jak to wytrzymac jak wytrzymac te 6 dni bez niej przecie to tyle czasu...:((((.
W tle gra eska... widze brachol spi... w przygotowaniach do Swiąt juz odrobiłem pańszczyznę... Co robić no co ze soba zrobic... no chociaz mogę sie jednym pochwalić.. w grudniu ani jednego bronxa nie zazuciłem:)...
Pozdro trzym Cie sie lepiej ode mnie
Skomentuj
-
dvd przeminie jest mało praktyczne a jesli nawet nie to za jakieś pół roku nagrywaki beda ksoztowały 100 złoty i będa szybsze niż dzisiejsze więc ... kto wie czy to dobry zakupno ale jak ktoś ma kase i chęci, wolałbym jakieś głosniczki no i oczywiście zostawić kase na sylwka żeby schlać sie patrzac na to ze 1 stycznia mój ojciec ma imieniny to poprawić
Skomentuj
-
Budzik
Na pewno przeminie, jak wszystko przemija. Obecnie przemija CD-R(RW), wkrótce przeminie i DVD. Moja pierwsza nagrywarka CD-R kosztowała prawie jedną trzecią tego, co teraz badziewny komputer (bez monitora) w hipermarkecie. Czekając na coraz to tańszy sprzęt z nadzieją, że za pół roku będzie jeszcze taniej, pewnie dalej pracowałbym na swoim starym Pentium 133 (który zresztą pracuje nadal, ale w nieco innej roli).
Wesołych Świąt !
Skomentuj
Skomentuj