Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmierć poczcie polskiej... !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Śmierć poczcie polskiej... !!!

Witam! Otórz poczta polska zjebana firma - nobo polska, zgubiła kurdewa moją przesyłkę! A w niej mostek TDA by irek... super ! Reklamację złożyłem tydzień temu i czekam. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? I czy oddali wam kasę (na świstku do wypełnienia od reklamacji jest pole: "kwota odszkodowania jakiej rządasz w przypadku nieodnaleznienia przesyłki" - jaki procent tego co wpisaliście oddali?) Jestem wkurzony na te "firmę". Śmierć poczcie polskiej!

ostro!!

Skomentuj

a jak kurna ! ja chcę spowrotem mój wzmacniacz i te syfy mają mi go znaleźć albo oddać kase... długo na niego zbierałem siano a teraz nie mam nic :|

Skomentuj

paczka była ubezpieczona? na ile? jaką wartość zawartości określiłeś? no i jaką paczką zostało to wysłane??

Skomentuj

ubezpieczona ? jeżeli nie ma tego w standardzie to nie była ubezpieczona... no ale weźmy pod uwagę to że kurwa oni nie mają prawa gubić paczek !!!

Skomentuj

prawa nie mają ale jak poszła stanadardowo to chyba jest do 50zł. więc tyle mogą Ci zwrócić, jak powalczysz.
            jeśli sie myle to niech mnie ktoś poprawi bo pewien nie jestem.

Skomentuj

h... no to rzeczywiscie .... ;/ ja tak kiedys mialem jak sie filmami z gosciem wymienialem przez poczte :), 3 razy bylo ok, a pozniej wyslalem mu 30CD, on mowi ze mi tez wyslal, ale do mnei nic nie dotarlo, mowi ze latal na poczte ale nic z tego.. :/ sprawa ucichla.... :| (chociaz mozliwe ze nie wyslal mi tej paczki, ale raczej zostala wyslana. jak cos bedize wiadomo daj znac na forum....

[ Dodano: 2005-05-20, 23:28 ]
              tyle ze sie zbytnio nie denerwowalem, w koncu to tylko ok 30zł ;/, ale w twoim przypadku to troche wiecej, wiec warto powalczyc chyba... ale to chyba ten co wysylal powinien to robic.... i sie tym zajac..

Skomentuj

ten co wysłał to może pokwitowanie pokazać i będzie czysty z zarzutów.
                greg00, ty tez od tego co ci wysłał płyty powinineś takiego zarządać skoro mówił że wysłał.

Skomentuj

zdaza sie... wiem ze jestes kasy w plecy ale jak wysyla sie drogie paczki to nie ma co oszczedzac bodajrze 8-10 zl za ubezpieczenie a zawsze oddadza kase. Przykro mi ile jestes w plecy ??

Skomentuj

hm, no moglem, :), i chcialem, ale mowil ze nie moze znalezc bo remont akurat ma ;/, a jak ktos czesto wysyla paczki to sami wiecie jak sie trzyma te kwitki .. ;/, ale raczej wyslal, troche juz go znalem, no i kase chcial mi oddac za te CD... no ale..... trudno sie mowi... :), bylo minelo...

Skomentuj

Otóż kiedyś mnie na poczcie poinformowano, że Poczta wcale nic nie musi. Oni są monopolistą i klienta maja w odbytnicy głęboko. Jak się chce dostarczyć przesyłkę pewnie i szybko to trzeba kurierem, ale jak wszyscy wiemy kurierzy sa nieodpowiedzialni i denerwujący (nie wszyscy oczywiście). Pozdrawiam i życze cierpliwości.

Skomentuj

chwdpoczcie :P

^'dobry', spamerski, odmozdzony post^

Skomentuj

Jeżeli paczka nie była ubezpieczona, to możesz otrzymać co najwyżej dziesięciokrotność kosztów wysyłki...

Skomentuj

Właśnie otrzymałem polecony od poczty a tam napisano: "Uprzejmie informuję, że z danych uzyskanych z urzędu oddawczego Warszawa 44 wynika, że paczkę awizowano i wydano adresatowi 13.05.2005 r. W związku z powyższym postępowanie reklamacyjne uznaję za zakończone" Tda wysyłałem do irka bo cośtam się zepsuło a jest gwarancja więc miał naprawić... zobaczymy co mi odpisze już wysłałem do niego pw. Mam nadzieję że mnie nie robi w jajo... pozdroo

Skomentuj

Witam
                              Przedwczoraj byłem na poczcie no i nie było gdzie zaparkować.
                              Wychodzę : dzień dobry , dokumenciki , parkujemy sobie trochę , co?
                              Stówka w plecy. A to wszystko przez tę pocztę...

Skomentuj

moi koledzy wyslali babce z allegro telefon wszystko legalnei i uczciwie .....po paru dniach odezwalą sie babka i powiedziala ze ja oszukali bo nie dostalą telefonu i ze ona zlozy na nich na policje a przecej to PP wzielą telefon paczka wazyła o polowe mneij niz na kwitu a w dodatku ona dostala ja porwana i oblepiona jakas tasiemka a koledzy wszystkoi ladnei zapoakowali !!!!! to jest własnei CALA POLSKA dobrze ze to niebyl jakis wzmak albo cos innego !!!
                                pozdro
                                P.S do tej pory nic o niej nie słychac

Skomentuj

mnie tez kiedys zginela przesylak o wartosi okolo 250 zl to oddali mi tylko 74 zl niezle nie

Skomentuj

heh. moze zrzuta na forum i otwieramy Prywatną poczte co? hehe
                                    "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma" , przewaznie wszystko jest oki!, wszedie zdarzaja sie wpadki (prawie, ja jeszcze naszczescie nie wpadlem hehe ), ale i tak dalej bedziemy kozystac z uslug poczty polskiej, nie ma wyjscia....

Skomentuj

polecam Stolicę - firma kurierska która pozwala otworzyć przy odbiorze paczkę, obejrzeć zawartość i w razie czego nie płacąc za nią, zażądać można zwrotu jej do nadawcy lub poprostu nie przyjąć i oddać im taką rozbebraną nawet bez podania przyczyny.

kosztami przesyłki i tak jest już wcześniej obciążony nadawca.

Skomentuj

Jeśłi chodzi o Poczte Polskato ja miałem przypadek że wysyłałem eshOwi selektor wejść. Wszystko ładnie opakowałem cacy...na poczcie wypełniłem kwietek, dałem babce kase, ona nakleiła kwitek i rzuciła paczką na stos innych ...jak sięna babe wqrwiłem to omało co jej nie rzje**** głowy o ściane. Taki chamstwo i brak poszanowania...i to na oczach klienta to co dopiero dzieje sięprzy przeładunko...strach myśłeć. Bojedź tą poczte za zgubienei tego wmzcniacza. Qrwy się może czegoś nauczą....

Skomentuj

Czaruję...
                                        X