Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmierć poczcie polskiej... !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a ja czekam na oscyloskop...............
    i wcale sie nie dener%$#$^F$$@$@@E$4wuje

idzie już od poniedziałku priorytetem,a na stronie PP napisali ze dostarczają w następnym dniu roboczym,po co oni ludzi okłamują???

Skomentuj

"Glosnik jest jedyny w swoim rodzaju, ze wzgledu na nietuzinkowy ksztalt, Design ten zostal opracowany przez fachowwcow z Firmy PP - czyli Poczta Polska. Oryginalny okragly nudny kosz zostal poddany wieloetapowemu procesowi formowania"

hahaha niezłe, ciekawe co oni robili z tą paczuszka, albo z jakiej wysokosci im spadła. a moze na poczcie w wolnych chwilach grają sobie w kosza.

Skomentuj

Mój kolega czeka na amortyzator wysłany priorytetem w środę rano - oczewiście nadal nie dotarł do niego...

Skomentuj

Nie wiem czy ja mam szczeście czy nie??? . Wczoraj rano Gość z Lublina wysłał do mnie fornir Pocztą polską - Priorytet. a dzisiaj ok 15 paczka była u mnie w domku. Ja jestem zadowolony. I to wszystko za 8 zeta.

A tak pozatym polecam Gościa z Lublina co handluje na allegro fornirami , dąb piękny!!!!
          zamawiałem tylko dlatego że nie chciało mi sie ruszyć tyłka do Kalwarii czy lokalnego dilera.

Skomentuj

mi Esh0 wysyla paczki i dochodza nastepny dzien rano.... niewiem czy to PP czy to moze esh0 do mnie przyjezdza? :P

Skomentuj

czekam na oscyloskop tydzien priorytetem i nic :(

Skomentuj

spokojnie moze komus sie przydal... porobi odpowiednie badania i ci odstawi

Skomentuj

A do mnie znowu doszlo p3a :P

Skomentuj

A ja powiem tak.Ja chyba sobie nóż przygotuje na tego gnoja co mi paczke przyniesie i mu nim pociacham łapy na opamiętanie.Czekam już 6 dni na paczke priorytetową.

Skomentuj

ehh ale masz pomysly.... odrazu zarnij go calego albo jeszcze jego rodziców i sasiadow jak ktorys bedzie w poblizu wiem ze to bylo pewnie w formie zartu i jesli tak to glupi : ]

Skomentuj

ALTON, a masz dwa noze???,zrobimy sobie rzez .Ja czekam 7 dni na priorytet.
                        Cfaniaczek bedzie sie grubo tłumaczył

Skomentuj

szykuje sie spadek populacji w Polsce :>

Skomentuj

sory za offtopic ale czy wiecie może ile allegro zwraca maksymalnie kasy kiedy sie kupuje coś, wpłaca kase i nie dostaje tego czegoś? bo mój kumpel jest w takiej sytuacji i nie wie co ma robić

Skomentuj

Ten twoj kolega nie wysilił sie za bardzo - w pomocy allegro masz wszystko opisane i naprawde nie trzeba być zbyt dociekliwym aby zdobyc takie informacje.

Skomentuj

Jasne że żart a co.To miało powiać grozą :>.Paczka przyszła cała i zdrowa.Miał szczęście że był miły i wytłumaczył czemu paczka przyszła tak puźno :P.

Skomentuj

farciarzu

Skomentuj

a wiec czemu szła tak dlugo ?

Skomentuj

A juz wiem czemu moja jeszcze niedoszla,otórz w momencie załadunku paczce nagle z nieba przybyło 2-3kilo i przekroczyła limit wagowy.
                                      Odstawili ja na bok i sobie lezała.
                                      Gdy dzwoniłem na poczte okazało sie ze paczka została nadana.
                                      Dopiero adresat osobiscie pojawil sie w urzedzie przepakował i wyslali 7 dni po pierwszym nadaniu.
                                      Doddam jeszcze ze w momencie nadania paczuszka wazyła 18,5kg i tyle napisali na pokwitowaniu.Niech sobie kurwa na magazynie nowe wagi sprawią.

Uwaga na poczte w Toruniu!!!!!

[ Dodano: 2005-06-07, 15:13 ]
                                      dodam kjeszcze ze o zadnej zwrocie,rekompensacie niema mowy,wg mnie pozadna firma powinna wyslac taka paczke gratis,a chociazby powiadomic nadawce telefonicznie a (mieli numer) o tym ze sie pomylili.

Uszczuplając Torunska poczta ma klienta głęboko w dupie.

[ Dodano: 2005-06-08, 15:34 ]
                                      Doszedł,jest nreszcie JEEEEEEST :)

Skomentuj

Co do torunskiej poczty. Wtym tygodniu dostalem 3 przesylki i nie bylo problemow. Priorytet dotarl nastepnego dnia po wyslaniu. Chyba poczta w toruniu zrobila ciecia, bo samochodow nie maja. Wczoraj paczke przyniosl taki starszy, siwy koles. Byl juz troche zsapany. Wygladam przez okno, a tu zadnego samochodu nie widac. Patrze, a koles sobie pobiegl. Po 100m znikl za zakretem .
                                        Teraz poszedl Aparat cyfrowy priorytetem. Zobaczymy kiedy dojdzie.

Skomentuj

Troche może nie na temat ale nie chce otwierać nowego topicu gdyż to bedzie bez sensu. Kiedy realizują zamówienia w akkusie? Na stronie nic nie znalazłem wysłałem maila - nie odpowiadają. Zamówiłem Arvki 7 czerwca, dostałem potwierdzenie przyjecia zamówienia nic pozatym. TRoche mnie to denerwuje bo mi zależy na czasie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X