Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Śmierć poczcie polskiej... !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chrischris, do mnie zawsze paczki docierają na czas... ostatnią przywiezli samochodem [lublinem] ... inna przyniósł listonosz [mała była] ....

tylko np. na poczcie na B.Głowackiego taka gruba baba jak bylem z kumplem wyslac jego glosnik to wziela jebnela ta paczke na ziemie z jakis 30cm... w dupie miala co tam jest ;/

Skomentuj

No ostatnio wysyłałem priorytet w czwartek i w piątek dotrał - ale zobaczymy ile będę czekał na kase z pobrania...

Skomentuj

Dzisiaj akkus do mnie napisał dlaczego było opóźnienie z realizacją zamówienia - nie mieli 4-omowych ARV-104. W tym samym czasie co dostałem maila z przeprosinami dostałem maila o realizacji... Czyżby o mnie sobie dopiero wtedy przypomnieli? Nieważne wziołem paczke priorytetową. Ciekawe ile bede czekał...

Skomentuj

dziś doszedł mój fornir i wszystko OK! <jupi>

Skomentuj

Dj SMS, Znasz jakis sklep gdzie mozna zamówić formir ? Jak tak podaj adres plsss

Skomentuj

Zamieszczone przez Daniel
              Dj SMS, Znasz jakis sklep gdzie mozna zamówić formir ? Jak tak podaj adres plsss
              Daniel nie ma sensu zamawiac, w Łodzi napewno znajdziesz miejsce gdzie mają porządny wybór forniru. Ale jak juz koniecznie chcesz zamawiac to poszukiwania mozesz rozpocząć od allegro.

Skomentuj

ja mam z allegro od użytkownika "nazz" wszystko porządnie zapakowane i OK!!!

gdzieś za 2 tygodnie skończę kolumny no najpóźniej za 4 tygodnie :P

Skomentuj

Apropos priorytetów, to nie wiem czy wiecie, że wprowadzenie tej nowej fantastycznej usługi w PP polegało na dołożeniu dodatkowych przegródek w urzędach, po to aby zwykłe listy mogły sobie spokojnie poleżakować do następnego dnia nie niepokojone przez nikogo, po to aby pojechać tym samym samochodem tyle że 24h później. W ten oto sosób PP podniosła standard (czytaj ceny) swoich usług.

Skomentuj

Newborn, Czego sie nie robi dla kasy.... Programiści antywirusów słyszałem ze piszą sami wirusy zeby jako pierwsi wypuscić antywirusa i utrzymac sie na rynku :/ A tak propo topicu juz 2 dzien nie przychodzi priorytet ;/ ;/ ;/ Mogłem wziąsc kuriera...

Skomentuj

W piątek 10 czerwca wysłałem list polecony priorytetowy z poczty na Włochach w Warszawie, w czwartek 16 dotarł do adresata na Ursynowie w Warszawie -priorytet 6 dni w jednym mieście

Skomentuj

Wczoraj doszła paczuszka priorytetowa z akkusa... Szło bo szło 3 dni + czekanie na potwierdzenie realizacji zamowienia [ nie mieli na squadzie i nawet mnie o tym nie poinformowali - musiałem sam sie prosić o wyjasnienie przyczyny opoźnienia :/ ] Czyli łacznie czekałem 10 dni :/ Paranoja.

Dj SMS, Dzięki za namiar.

Skomentuj

ja na tesle micha czekalem o.O i mi walki puszczali ze juz wyslali ;]

Skomentuj

Czaruję...
                          X