Zamieszczone przez PETERS
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
fotoradary! :|
Collapse
X
-
e ja to miałem juz ciekawie,jezdze autem osobowym 2 lata,nie bylo jeszcze zadnej kontroli,ciezarowka jezdze prawie rok i trzymala mnie juz sluzba celna,straz graniczna,a policja ze 4 razy,w tym raz pod zakazem ale mi sie upiekło.
Fotoradarow sporo juz widzialem i jedynie tych w Radomiu na dwupasmowce nierozumiem,
z drudiej strony czasem jak przejezdzam przez Czestochowe to na ograniczeniu 90 ludzie 85 jada,a na 70 jada 50,jasny gwint, w Katowicach jezdza juz normalnie,prawie jak w warszawie:) a w gorach gorole jerzdza najlepiej- tak jak im pasuje :) raz maluszkiem brał mnie mial; chyba z 80 na odcinku gdzie ja bałem sie 60 jechac,drodaq szrokosci 2m cochwila zakret i domy przy krawqedzi jezdni tak wiec zero widocznosci.
Szerokiej drogi
ciekaw jestem czy na forum znajdzie sie jeszcze jakis 20latek z prawem jazdy kat.C
Skomentuj
-
hehe no moze i nie zly wynik , wygladalo to to tak ze pojechalem z ojcem po prawko i od razu usuiadlem za kolko;] w trase na granice i z powrotem w miedzy czasie kilka wypadow do wawy na mazury i granice no i po miescie troche bicie fury. a takj w ogole u was w miastach macie tanie paliwa za wschodniej granicy?:P
[ Dodano: 2005-08-28, 23:56 ]
przemekb, a moze chcialbys kupic mojego?:)
Skomentuj
-
hehe w czestochowie jezdza tam gdzie 70 to 50 km/h spoko. Ja mieszkam na wsi , i jest u nas koles co przez wies jezdzi 140-150 km/h heheh Ja mam prawde 2 lata i myslalem ze pierwsza kolizje bede mial gidzes po 5-6 latach, ale sie pomylilem :P dokladnie roczek temu rozpie......em ojcu auto ...... przod az po sama przednia szybe <lol>
Skomentuj
Skomentuj