Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

fotoradary! :|

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez PETERS
    ......gosc jechal bez swiatel, a ze nie mialem swiadka to niestety dupa.
    Wystarczy policyjna alaliza techniczna włókien żarówki i potrafią stwierdzić czy żarówka była włączona czy też nie (pod warunkiem, że podczas stłuczki, żarówka uległa uszkodzeniu)
    Skad ja to moglem wiedziec miajac 17 lat :(, a Pan Policjant niec nie zasugerowal

Skomentuj

eh... mlodziakow policja traktuje jak....
      no jak mlodziakow :)Hehe, gowniarzy, w sumie to maja racje,
      czlowiek troche wystraszony to zdzieraja ile mozna i jak mozna eh.. dobrze ze juz przeszedlem ten wiek :)

Skomentuj

A ja dopiero wszedłem:P od 2 miesiecy jezdze:P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
          A ja dopiero wszedłem:P od 2 miesiecy jezdze:P
          Uwga Maxi na drodze to prawie jak kobieta lub facet w kapeluszu :)

Skomentuj

Kurde:P
            EZO moze za duzo/dlugo... nie jezdze ale na pewno jezdze lepiej od niektorych kolesi co maja prawko juz pare lat.. wiem bo juz nie raz sie o tym przekonalem jak to u mnie ludzie autami jezdza...

Skomentuj

ja tez mam prawko od ok 2miechow i przejechalem juz ok 17tys. km. bez kolizyjnie wszystko elegancko. raz tylko fotke mi zrobili jak jechalem do wawy. wiem ze nei jestem jeszcze kozak, no ale jakos sobie chyba radze;p jak bede jezdzil tak jak moj stray bede bardzo zadowolony.

Skomentuj

mIKI Twoj sub idealnie pasuje do moich k. podlogowych:) chyba zrobie cos podobnego

Skomentuj

17 tyś km przez 2 miesiace no niezly wynik, nie powiem
                  ja przez ponad 3 lata przejechalem pewnie ok 40k :)

Skomentuj

e ja to miałem juz ciekawie,jezdze autem osobowym 2 lata,nie bylo jeszcze zadnej kontroli,ciezarowka jezdze prawie rok i trzymala mnie juz sluzba celna,straz graniczna,a policja ze 4 razy,w tym raz pod zakazem ale mi sie upiekło.
                    Fotoradarow sporo juz widzialem i jedynie tych w Radomiu na dwupasmowce nierozumiem,
                    z drudiej strony czasem jak przejezdzam przez Czestochowe to na ograniczeniu 90 ludzie 85 jada,a na 70 jada 50,jasny gwint, w Katowicach jezdza juz normalnie,prawie jak w warszawie:) a w gorach gorole jerzdza najlepiej- tak jak im pasuje :) raz maluszkiem brał mnie mial; chyba z 80 na odcinku gdzie ja bałem sie 60 jechac,drodaq szrokosci 2m cochwila zakret i domy przy krawqedzi jezdni tak wiec zero widocznosci.

Szerokiej drogi

ciekaw jestem czy na forum znajdzie sie jeszcze jakis 20latek z prawem jazdy kat.C

Skomentuj

hehe no moze i nie zly wynik , wygladalo to to tak ze pojechalem z ojcem po prawko i od razu usuiadlem za kolko;] w trase na granice i z powrotem w miedzy czasie kilka wypadow do wawy na mazury i granice no i po miescie troche bicie fury. a takj w ogole u was w miastach macie tanie paliwa za wschodniej granicy?:P

[ Dodano: 2005-08-28, 23:56 ]
                      przemekb, a moze chcialbys kupic mojego?:)

Skomentuj

przemekb, a moze chcialbys kupic mojego?:)
                        na razie nie ma szans bo jutro jade do zakopca a jak wroce to bede splukany :/

Skomentuj

tanie paliwo z zagranicy? hm...
                          no u mnie raczej nie ma, jezdze na gazie :) jest dosyc tanio, ale nie tak jak kiedys :)

Skomentuj

hehe to jeden z + mieszkania na wschodzie polski;] normalnie 1-1,50 pln taniej na litrze. jak berze sie wiekrze ilosci mozna jeszcze wiecej zejsc z ceny. jakos ta sama a kasa mneijsza. pozdr;]

Skomentuj

czyli mowisz ze ok 2,50zł za BP(/) 98 :) no to rzeczywisice lepiej by sie opalcalo niz na gazie :) gaz ok 1,80zł ale troche wiecej go sie spala niz benzyny no i silnik mniej sie "niszczy" :)

Skomentuj

no tak srednio 2,50 wyjdzie. ja osobiscie jerzdze na ropie wiec jeszcze bardziej mi sie kalkuluje. pozdr.

Skomentuj

no to sie oplaca jakby tak na wieksza skale sciagac to i z politykami by sie dogadal i by prawo zmienili i by bylo wsio legalne! hehe

Skomentuj

tylko ze politykom jest to nie na reke, jeszcze chca wprowadzic 25gr dodatkowej akcyzy na zapchanie dziury w budrzecie. jak jedzie sie za granice passatem (najwiekszy bak) ze 2 razy dziennie, sprzedaje litr za np 3zl to jest biznes jakich malo.

Skomentuj

hehe w czestochowie jezdza tam gdzie 70 to 50 km/h spoko. Ja mieszkam na wsi , i jest u nas koles co przez wies jezdzi 140-150 km/h heheh Ja mam prawde 2 lata i myslalem ze pierwsza kolizje bede mial gidzes po 5-6 latach, ale sie pomylilem :P dokladnie roczek temu rozpie......em ojcu auto ...... przod az po sama przednia szybe <lol>

Skomentuj

z twojej winy ??

Skomentuj

Ejjjj no, bez przesady!!! U nas aż tak tragicznie nie jeżdzą Wypraszam sobie :P ja jak moge to jeżdze tyle ile sie da, "kapeczke" nawet wiecej... ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X