a wszyscy mówili że pytania za proste ;]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
może konkurs ?;)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez SŁAWOMIRWłaściwie powinno być tak że nagrody otrzymuja tylko osoby z najmniejszą ilością błędów, w naszym przypadku bezbłędne. I jeśli byłyby takie 3 osoby to nagrody: pierwszą, drugą i trzecią losujemy między tą trójką. Jeśli bezbłędnych będzie dziesięciu to losujemy 3 nagrody wśród tej dziesiątki.
Więc jeśli będzie jeszcze jedna bezbłędna osoba to reszta może szykować się do nastepnego konkursu :o)
To taka moja propozycja
1-wsza i 2-ga pomiędzy "zerówkowiczami" - bo jest ich dwóch.
3-cia wśród "jedynkowiczów" - bo zostanie tylko jedna nagroda po rozdaniu 1-wszej i 2-giej
Skomentuj
-
A ja nie popieram bo ja sie nie zalpapie(joke)
Jak na moje oko zasady konkursu powiiny byc ustalane przed rozpoczeciem i ogłoszeniem wynikow konkursu bo potem wychodza to rozne nieporozuminia typu ja uważam ze tak powinny byc rozlosowane nagrody natomiast ja uważam ze tak.... No i oczywiscie w trakcje nie powinny byc zminiane.
Zreszto niech rostrzygnie administrator
Skomentuj
-
3 błędy
Dostanę nagrodę pocieszenia? :P
no wiecie co ale z tym scan speakiem to sie przejechałem bo gdzieś znalazłem i nic nie było o tym ze to druga wersja w 92 a za młody jestem żeby wszystko wiedziec... no i nap. sk. podzieliłem niepotrzebnie jeszcze przez pierwiastek z 2 i jak wysłałem maila to do mnie to dotarło. Ale konkurs rzeczywiście jakby był trudniejszy to nie byłoby problemu z losowaniem nagród, tylko że zobaczcie ile osób na audiomanii wzielo udział w konkursie.
Ufff ale sie rozpisałem
Pozdro
Jakub K.
Skomentuj
Skomentuj