Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a wszyscy mówili że pytania za proste ;]

Skomentuj

js nawet alfabetycznie ułozyłes no no no :]
      ja ulozylem alfabetycznie ;p

a wszyscy mówili że pytania za proste ;]
      wlasnie widac ;p

moim zdaniem najlepiej by bylo zrobic losowanie pomiedzy tymi 8 osobami. Tzn 0, 1 i 2 bledy, wkoncu blizej 8 do 10 niz 17 . No ale zobaczymy.

pozdro

Skomentuj

a tylko tyle osob wystartowało?? eee myślalem ze będzie więcej :]

Znowu marudze

Skomentuj

Uzytkownik, ale jesteś upragniony tego STXa

Skomentuj

Zamieszczone przez SŁAWOMIR
            Właściwie powinno być tak że nagrody otrzymuja tylko osoby z najmniejszą ilością błędów, w naszym przypadku bezbłędne. I jeśli byłyby takie 3 osoby to nagrody: pierwszą, drugą i trzecią losujemy między tą trójką. Jeśli bezbłędnych będzie dziesięciu to losujemy 3 nagrody wśród tej dziesiątki.
            Więc jeśli będzie jeszcze jedna bezbłędna osoba to reszta może szykować się do nastepnego konkursu :o)
            To taka moja propozycja
            Popieram nagrody powinny zostać rozlosowane wśród osób które zrobiły najmniej błędów.
            1-wsza i 2-ga pomiędzy "zerówkowiczami" - bo jest ich dwóch.
            3-cia wśród "jedynkowiczów" - bo zostanie tylko jedna nagroda po rozdaniu 1-wszej i 2-giej

Skomentuj

A ja nie popieram bo ja sie nie zalpapie (joke)

Jak na moje oko zasady konkursu powiiny byc ustalane przed rozpoczeciem i ogłoszeniem wynikow konkursu bo potem wychodza to rozne nieporozuminia typu ja uważam ze tak powinny byc rozlosowane nagrody natomiast ja uważam ze tak.... No i oczywiscie w trakcje nie powinny byc zminiane.

Zreszto niech rostrzygnie administrator

Skomentuj

Uzytkownik, ale jesteś upragniony tego STXa
                po to jest konkurs -.-

Skomentuj

ŁukaszN, były ustalone, teraz już tylko można sobie pogadać ...

po to jest konkurs -.-
                  tzn po co ?:)

Skomentuj

zeby wygrywac nagrody,noi sprawdzic wiedze/umiejetnosci szukania info :)

Skomentuj

Dzizys jaki wstyd przed ostatnie miejsce .......Niech ktos mnie przytuli <płacze>

Skomentuj

harman przytul sie do kardona bedzie z was dobra para :lol:

Skomentuj

juz wiadomo dlaczego taki nick ;d
                          pozdrawiam I gratujuje zwyciezca

Skomentuj

witam,

wyjezdzam jutro i nie wiem jak to bedzie z losowaniem, juz wyslalem do administratora mejla. preferuje albo rozdanie najlepszym albo losowanie jak na poczatku pomiedzy tymi 8 osobami. jak bedzie niech sam igod zadecyduje.

ps. wracam za tydzien

pozdrawiam

Skomentuj

dwaie pierwsze nagrody proponuję rozlosować pomiędzy dwóch uczestników którzy odpowiedzieli bezbłędnie, natomiast trzecią nagrodę rozlosować pomiędzy osoby które miały 1 błąd

Skomentuj

Jak na moje oko zasady konkursu powiiny byc ustalane przed rozpoczeciem i ogłoszeniem wynikow konkursu
                                Zamieszczone przez takero
                                były ustalone, teraz już tylko można sobie pogadać ...
                                Zreszto niech rostrzygnie administrator

Skomentuj

Na audiomanii lepiej bylo to zorganizowane nie mowiac o tym ze tam pytanie byly znacznie trudniejsze :)

Skomentuj

EZO, zauwaz ze poziom trudności pytań odpowiada wartosci nagród...

Skomentuj

To nie ma nic do rzeczy/ Jakby pytania byly trudniejsze to nie wystapilyby takie problemy

Skomentuj

I pewnie by był TIW....

Skomentuj

3 błędy
                                          Dostanę nagrodę pocieszenia? :P
                                          no wiecie co ale z tym scan speakiem to sie przejechałem bo gdzieś znalazłem i nic nie było o tym ze to druga wersja w 92 a za młody jestem żeby wszystko wiedziec... no i nap. sk. podzieliłem niepotrzebnie jeszcze przez pierwiastek z 2 i jak wysłałem maila to do mnie to dotarło. Ale konkurs rzeczywiście jakby był trudniejszy to nie byłoby problemu z losowaniem nagród, tylko że zobaczcie ile osób na audiomanii wzielo udział w konkursie.

Ufff ale sie rozpisałem
                                          Pozdro
                                          Jakub K.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X