kurde... przez pomyłkę wysłałem maila z odpowiedziami na nie ten adres... plik z odpowiedziami został w domu (50km stąd), a ja teraz mam internet tylko w kafejce, więc teraz pozostaje mi tylko czekać na następny konkurs
mozna wiedziec czy jakas sensowna ilosc forumowiczow bierze udzial czy tylko pare osob..?
i kiedy ogloszenie samych odpowiedzi lub juz wyników konkursu.i czy dotarl moj mail :)
Zygmunt jeśli dotarł na inny mail to go przekopiuję.
Tasior - kilkadziesiąt osób, nie liczyłem dokładnie. Każdego dnia wysyłam potwierdzenia, że mail dotarł. Z dnia dzisiejszego będę wysyłal około godziny 19.00
WAZNE PYTANIE,CZY WYNIKI ZAOKRAGLONE SIE LICZA?JA ZAOKRAGLALEM I WYCHODZA ROZNE WYNIKI(PODOBNE) POMIEDZY ZAOKRAGLONYMI I NIE.np w zadaniu 18 roznica wychodzi ok 2 hz....
[ Dodano: 17-01-06, 23:36 ]
a ja juz wiem ze jedno mam zle,mnozylem w kalkulatorze i zamiast dla glosnika 6 ohm poliyczlem dla 8 ohm,wiec wynik mi wyszedl o kilak V wiekszy...Ehh
Jeśli wynik miał być np 10,4Hz, a ktoś zaokrąglił i podał 12Hz to będzie to uznawane. Ale jeśli poda 15, to już nie :-)
Wyniki podam do 2 dni (tak naprawdę sam ich nie mam, będę musiał wszystko liczyć).
Do poniedziałku wyniki będą opublikowane, jeśli nie będzie żadnych prostestów, że coś się nie zgadza to w poniedziałek/wtorek zrobię losowanie.
W piątek od razu po pracy jadę do Krakowa i wrócę dopiero w niedzielę, więc wcześniej nie będę w stanie dokończyć konkursu. Udział wzięło około 40 osób.
Odpowiedzi które doszły wczoraj po 21.00 będą potwierdzane dziś po godz 16.00
a ja mam pytanie co do losowania.
jesli bedzie zalozmy 5 osob z max iloscia odpowiedzi dobrych. to na
1 miejsce zostanie wsrod nich rozlosowana nagroda czy tez miedzy 4 pozostalych na 2 miejsce a potem na 3 czy juz Ci co mieli mniej odpowiedzi beda losowani do drugiej nagrody.
sorki jesli zakrecilem :P
pozdrawiam
powinno byc tak ze z pomiedzy tych co maja max zostanie rozlosowana nagroda nr 1
pomiedzy tych co maja o 1 odp mniej nagroda nr 2 a pomiedzy tych co mniej o 2 odp to nagroda nr 3.
no chyba ze duzo wiecej pytan trudniejszych przede wszystkim i kilka nagrod wiecej na nizsze miejsca...
Skomentuj