Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kurde... przez pomyłkę wysłałem maila z odpowiedziami na nie ten adres... plik z odpowiedziami został w domu (50km stąd), a ja teraz mam internet tylko w kafejce, więc teraz pozostaje mi tylko czekać na następny konkurs

Skomentuj

mozna wiedziec czy jakas sensowna ilosc forumowiczow bierze udzial czy tylko pare osob..?
      i kiedy ogloszenie samych odpowiedzi lub juz wyników konkursu.i czy dotarl moj mail :)

Skomentuj

Zygmunt jeśli dotarł na inny mail to go przekopiuję.

Tasior - kilkadziesiąt osób, nie liczyłem dokładnie. Każdego dnia wysyłam potwierdzenia, że mail dotarł. Z dnia dzisiejszego będę wysyłal około godziny 19.00

Skomentuj

ok dziekuje za odpowiedz,milo ze duzo osob bierze udzial :)

Skomentuj

Odpowiedzi które były w innej skrzynce pochodzą od Marcina Was...
            To Ty Tasior?

Na razie wzięło udział około 30 osób. Zobaczymy do 22.00
            Szanse są dość spore.

Skomentuj

ja to Kamil Kolmasiak,wyslane na konkurs@diyaudio.pl(jakos tak)
              moge wyslac 1x more....

Skomentuj

Sory js wyslem ci dwa razy odpowiedzi z dwoch roznych kont bo jakos po pierwszym mailu nie przychodziło potwierdzenie

Trzeba było ustawic odpowiedź Automatyczną o ile jest tak możliwość.

Skomentuj

Tak jak pisałem, w tej chwili każdy mail zostałem potwierdzone przez odpowiedź zwrotną. Jeśli jej nie dostałeś, prześlij jeszcze raz.

Skomentuj

ok potwierdzenie doszlo,sorki ze wyslalem jeszcze raz.....(opoznienia sa ...)

Skomentuj

Dostałem potwierdzenie nawet dwa sor jeszcze raz za dwa maile

Skomentuj

WAZNE PYTANIE,CZY WYNIKI ZAOKRAGLONE SIE LICZA?JA ZAOKRAGLALEM I WYCHODZA ROZNE WYNIKI(PODOBNE) POMIEDZY ZAOKRAGLONYMI I NIE.np w zadaniu 18 roznica wychodzi ok 2 hz....

[ Dodano: 17-01-06, 23:36 ]
                        a ja juz wiem ze jedno mam zle,mnozylem w kalkulatorze i zamiast dla glosnika 6 ohm poliyczlem dla 8 ohm,wiec wynik mi wyszedl o kilak V wiekszy...Ehh

Skomentuj

Gdzie i kiedy beda podawane wyniki ? Juz sie doczekac nie moge ;p
                          pozdro

Skomentuj

Jeśli wynik miał być np 10,4Hz, a ktoś zaokrąglił i podał 12Hz to będzie to uznawane. Ale jeśli poda 15, to już nie :-)

Wyniki podam do 2 dni (tak naprawdę sam ich nie mam, będę musiał wszystko liczyć).
                            Do poniedziałku wyniki będą opublikowane, jeśli nie będzie żadnych prostestów, że coś się nie zgadza to w poniedziałek/wtorek zrobię losowanie.
                            W piątek od razu po pracy jadę do Krakowa i wrócę dopiero w niedzielę, więc wcześniej nie będę w stanie dokończyć konkursu. Udział wzięło około 40 osób.

Odpowiedzi które doszły wczoraj po 21.00 będą potwierdzane dziś po godz 16.00

Skomentuj

o, to nieduzo. Spodziewalem sie ze bedzie o wiele wiecej

Skomentuj

a ja mam pytanie co do losowania.
                                jesli bedzie zalozmy 5 osob z max iloscia odpowiedzi dobrych. to na
                                1 miejsce zostanie wsrod nich rozlosowana nagroda czy tez miedzy 4 pozostalych na 2 miejsce a potem na 3 czy juz Ci co mieli mniej odpowiedzi beda losowani do drugiej nagrody.
                                sorki jesli zakrecilem :P
                                pozdrawiam

Skomentuj

czyli konkurs sobie odpuscilo 3122 uzytkownikow na dzien dzisiajszy o 15:08

Skomentuj

no jakby igod mial sprawdzac ponad 3000 prac to chyba do przyszlych swiat by nie bylo wynikow...poprostu niektorzy sie zlitowali nad adminem

Skomentuj

"Z 10 osób które odpowiedzą najlepiej..."

Czyli nagroda zostanie wylosowana wśród 10 osób licząc od góry listy.

Skomentuj

czyli ktos moze miec max pkt. i nie dostac nic ? troche lipa ;/

pozdro

Skomentuj

powinno byc tak ze z pomiedzy tych co maja max zostanie rozlosowana nagroda nr 1
                                          pomiedzy tych co maja o 1 odp mniej nagroda nr 2 a pomiedzy tych co mniej o 2 odp to nagroda nr 3.
                                          no chyba ze duzo wiecej pytan trudniejszych przede wszystkim i kilka nagrod wiecej na nizsze miejsca...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X