Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to mu PW pusccie

Skomentuj

no to mielismy konkurs, wszyscy zadowoleni z nagrod ?

temat mozna zamknac >=D

Skomentuj

NC 60h i nic ... jak to mowia u mnei w szkole "ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d****"

Skomentuj

dobra nie ma co juz sie rozczulac, kazdy sam widzi o co chodzi... nic nie poradzimy.

Skomentuj

Był dobry konkurs z dobrymi nagrodami , trzeba było startować .

js moze po prostu nie spodziewał sie ze to nie jest tak łatwo zrobić, wymyślić kilkanaście sensownych pytań, tak zeby ludzie sie nie połamali na najprostszym a zarazem na tyle trudne zeby zróżnicowac wyniki .

Skomentuj

Swoją drogą ciekawe jak się do tej sytuacji ustosunkuje Sponsor nagród...

Skomentuj

Zadowolony ;]
                Reklama jest bez zbednych wydatków na nagrody :)
                może poprośmy aby po prostu dał nam te głośniki do lozlosowania ?:)

Skomentuj

każdy narzeka a rawda jest taka że większosc forumowiczów to dupy a nie sam Igod

stary wyjadacze forum jak tatoturbo czy esho którzy o sobie już wspomnieli czy tez inni których niema sensu wymieniać, rozumieją istotę forum i sens istnienia dlatego podchodzą troche inaczej niż Nowi ( ci co sa tutaj 1-1,5 roku i krócej)

Szukają nowych serverów sami swoje fora bedą robic, jakis elektyrk powstałczy jak to sie zwało, beznadzieja, cos tam miało innego być, glupota.

Narzekacie na Admina i mówicie że was olewa i trzeba zmian ale nikt tych zmian niezrobił ... o przepraszam :] a co a Audiomanią ... nowi zapewne niewiedza jak i dlaczego powstała Audiomania... ano dlatego że kilka osób (waznych na diyaudio) zbulwersowanych sposobem prowadzenia całej strony postanowiło zrobić nową, lepszą stronę, i własnie odłamem diyaudio.pl jest audiomania.info. I tu apel to młdych gniwenych, niepodoba wam się diyaudio.pl chcecie nwoe forum ??? to zapraszamy na audiomanie, bez diyaudio napewno by niepowstała, i zamiast wybrzydzać, kupować servery, to czy nielepiej przerzucić sięna audiomanię ???

Gadanie jaki to J.S. straszny i was olewa, to olejcie jego, on jest zwykłym gościem a wy robicie z siebie ofiary, jak zwierzęta w cyrkowej klatce otwartej które w każdej chwili mogą zmienić miejsce ale siedzą na własnej dupie i narzekać tylko potrafią i nic więcej taka prawda !!!!! Admin ma was w tyłku bo on robi (olewa forum i was i ma do tego podstawy) a wy zamiast cos robić to gadacie i nic pozatym. Jak zaczniecie olewać audiomanię to napewno cossie tu zmieni a może sięskonczy jej aktywnosc i tyle na ten temat chyba że J.S wkoncu sie zmobilizuje.

Zachęcam do zmiań pozytywnych, a jakich, oczywiście jesli niechcecie stracić pokrewienstwa a diyaudio to bądźcie aktywnymi użytkownikami audiomani, tak Admin jest pierwsza klasa, obsługa teoretyczna od artykułów tak samo, krótka działalność a już widać postępy, ktos kto narzeka zostaje wysłuchany albo blokowany, niema olewki ze strony Admina, miód i malinki polane soczkiem truskawkowym jak ktos nielubi to bananowy też jest. I niemyślcie że to jest konkurejcja, wecz przeciwnie, Ktoś praktycznie bezinteresownie chciał przejąc pałeczkę po Igodzie z którym dogadaćsię niemożna dlatego postawił serwer, napracował się, warto było by chociażby przez jakis czas ocenić sprawnosc jednej i drugiej strony, sądzę że to porównanie śmietnika do supermarketu. Dodam że jak ktos ma ochote wyklinac i pisac bzdetne posty niech zostanie na audiomani z planami zakładania serwera, wielkich zmian, rewolucji.

Zamiast gadać i narzekać sami pokażcie że potraficie cośzmienić, jak admin olewa to też olewajcie, ."inne" forum jest .... ale uprzedzam że głąbów i kretynów tam nie potrzeba

PS. tekst apelowany nie do starych wyjadaczy diyaudio ale do świerzaków którzy niemają pojęcia jak diyaudio wyglądało kiedys a jak teraz i ogólnie niech przestaną pierniczyć a zaczną mysleć.

Q . nie bij mnie za tą propagandę .

ps2. lizanie dupska adminowi też nic niedaje widac znudziło mu się już to :]
                  faktem jest że wiele osó zostało na tym forum bo MOŻE sobie pogadac jak to robi większosc osób to ich dom do rozmów , zamiast rozmawiać róbcie , słowa nic nieznaczą , dosłownie NIC !!!!

ps 3. nieczepiajcie się że Admin wchodi na duaiostereo czy elektrode, ktoś mu zabroni ?? nie, dobrze robi, ja już dawno pocałowałem go w ciepły tyłek blee skoro chce być snobem niech będzie, nieznam go więc moge sądzic o nim co mi się podoba.

Reracjonował to was Budzik, staty wyjadacz diyaudio.pl który skończył z tym śmietnikiem jakiś czas temu, a ostatnio uaktywnił się żeby gnoić głupotę jaka jest mnożona na tym forum.

Skomentuj

wiecei co wiele osob ktore tu napisaly wg mnie albo sa glupie albo poprostu sa jeszcze dzieciaczkami siedzacymi z rodzicami nie znajacymi zycia jak wam sie nie podoba to forum i jego admin moderatorzy to wypadowa nikt was tu trzymal nie bedzie po co logujesz sie codziennie jeden z drugim jak ci tu zle

zygac mi sie chce jak czytam niektorych kretynskie posty tyle razy pisalem ze poszukuje osob chetych o pomocy przy twprzeniu artykulow posto opisow testow nikt nie napisal

konstrukcje narzie przszyly trzy a reszcie sie nie chce codz tez nagrody maja byc a wy sie czepiacie o ten konkurs
                    jak wam sie cos nie podba to spadajcie jak poprosicie nawet zalatwie wam bana

kozwa sakd sie tacy ludzie biora

Skomentuj

twprzeniu artykulow posto opisow testow nikt nie napisal
                      ja się zgłosiłem zdaje się :)
                      tylko chyba do pisania newsów i do JS...
                      choć nie pamiętam już dokładanie - brak odzewu...

no w każdym razie uważam Twój ton Łukaszu w tym momencie za nieco niestosowny zważając na to że jesteś tu moderatorem , a w sumie to nawet prawie adminem :)
                      tak (przynajmniej wg mnie) nie przystoi pisać komuś na takim stanowisku.

Rozumiem - zdenerwowałeś się , bronisz Igoda - ok,
                      ale spójrz też na 2 stronę medalu...
                      Pozdrawiam !

PS. może stańmy się trochę mniej agresywni w tym temacie chociaż
                      lepiej uniknąć powiedzenia czegoś czego się będzie potem żałowało,
                      pozatym jesteśmy przecież wszyscy gentelamanami

Skomentuj

ale fakt faktem że Łukasz to jedna z chyba kilku nielicznych osób które sa na tym forum które Robią a przynajmniej próbują, 99.999 % tylko pisze głupoty

Skomentuj

LUKASZ, skasuj swój post, daj sobie bana.
                          pomyśl, czy kogoś nie obraziłeś.
                          przed chwilą przeczytałem Twój temat o tym że obraźliwe posty będą kasowane..
                          wiele osob ktore tu napisaly wg mnie albo sa glupie
                          jeśli sie nie zgadzasz z tym ze jest to obraźliwe wobec niektórych to może świadczyć tylko o tym jak bardzo jesteś stronniczy.
                          daj sobie warning!
                          Ty możesz obrażać?
                          może wyznaczając jakieś reguły sam sie do nich zastosuj. zmień siebie.
                          bo jeśli na tym ma polegać regulamin, to daj mi bana.

Skomentuj

to będzie czy nie będzie, bo jak narazie to się wszyscy na wszystkich obrazają

Skomentuj

nie ma co se cisnienia podnosic bo jak zwykle 2 dni awantury i wszystko ucichnie i nic sie nie zmieni

Skomentuj

ale fakt faktem że Łukasz to jedna z chyba kilku nielicznych osób które sa na tym forum które Robią a przynajmniej próbują, 99.999 % tylko pisze głupoty
                                Bo forum przestało być elitą.

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                                  każdy narzeka a rawda jest taka że większosc forumowiczów to dupy a nie sam Igod

stary wyjadacze forum jak tatoturbo czy esho którzy o sobie już wspomnieli czy tez inni których niema sensu wymieniać, rozumieją istotę forum i sens istnienia dlatego podchodzą troche inaczej niż Nowi ( ci co sa tutaj 1-1,5 roku i krócej)

Szukają nowych serverów sami swoje fora bedą robic, jakis elektyrk powstałczy jak to sie zwało, beznadzieja, cos tam miało innego być, glupota.

Narzekacie na Admina i mówicie że was olewa i trzeba zmian ale nikt tych zmian niezrobił ... o przepraszam :] a co a Audiomanią ... nowi zapewne niewiedza jak i dlaczego powstała Audiomania... ano dlatego że kilka osób (waznych na diyaudio) zbulwersowanych sposobem prowadzenia całej strony postanowiło zrobić nową, lepszą stronę, i własnie odłamem diyaudio.pl jest audiomania.info. I tu apel to młdych gniwenych, niepodoba wam się diyaudio.pl chcecie nwoe forum ??? to zapraszamy na audiomanie, bez diyaudio napewno by niepowstała, i zamiast wybrzydzać, kupować servery, to czy nielepiej przerzucić sięna audiomanię ???

Gadanie jaki to J.S. straszny i was olewa, to olejcie jego, on jest zwykłym gościem a wy robicie z siebie ofiary, jak zwierzęta w cyrkowej klatce otwartej które w każdej chwili mogą zmienić miejsce ale siedzą na własnej dupie i narzekać tylko potrafią i nic więcej taka prawda !!!!! Admin ma was w tyłku bo on robi (olewa forum i was i ma do tego podstawy) a wy zamiast cos robić to gadacie i nic pozatym. Jak zaczniecie olewać audiomanię to napewno cossie tu zmieni a może sięskonczy jej aktywnosc i tyle na ten temat chyba że J.S wkoncu sie zmobilizuje.
                                  Zachęcam do zmiań pozytywnych, a jakich, oczywiście jesli niechcecie stracić pokrewienstwa a diyaudio to bądźcie aktywnymi użytkownikami audiomani, tak Admin jest pierwsza klasa, obsługa teoretyczna od artykułów tak samo, krótka działalność a już widać postępy, ktos kto narzeka zostaje wysłuchany albo blokowany, niema olewki ze strony Admina, miód i malinki polane soczkiem truskawkowym jak ktos nielubi to bananowy też jest. I niemyślcie że to jest konkurejcja, wecz przeciwnie, Ktoś praktycznie bezinteresownie chciał przejąc pałeczkę po Igodzie z którym dogadaćsię niemożna dlatego postawił serwer, napracował się, warto było by chociażby przez jakis czas ocenić sprawnosc jednej i drugiej strony, sądzę że to porównanie śmietnika do supermarketu. Dodam że jak ktos ma ochote wyklinac i pisac bzdetne posty niech zostanie na audiomani z planami zakładania serwera, wielkich zmian, rewolucji.

Zamiast gadać i narzekać sami pokażcie że potraficie cośzmienić, jak admin olewa to też olewajcie, ."inne" forum jest .... ale uprzedzam że głąbów i kretynów tam nie potrzeba

PS. tekst apelowany nie do starych wyjadaczy diyaudio ale do świerzaków którzy niemają pojęcia jak diyaudio wyglądało kiedys a jak teraz i ogólnie niech przestaną pierniczyć a zaczną mysleć.

Q . nie bij mnie za tą propagandę .

ps2. lizanie dupska adminowi też nic niedaje widac znudziło mu się już to :]
                                  faktem jest że wiele osó zostało na tym forum bo MOŻE sobie pogadac jak to robi większosc osób to ich dom do rozmów , zamiast rozmawiać róbcie , słowa nic nieznaczą , dosłownie NIC !!!!

ps 3. nieczepiajcie się że Admin wchodi na duaiostereo czy elektrode, ktoś mu zabroni ?? nie, dobrze robi, ja już dawno pocałowałem go w ciepły tyłek blee skoro chce być snobem niech będzie, nieznam go więc moge sądzic o nim co mi się podoba.

Reracjonował to was Budzik, staty wyjadacz diyaudio.pl który skończył z tym śmietnikiem jakiś czas temu, a ostatnio uaktywnił się żeby gnoić głupotę jaka jest mnożona na tym forum.
                                  1)ja na audiomanie wchodzę jak diy nie działa albo naprawde czegoś nie moge znaleźć
                                  2) co wg Ciebie zwykły usermoze zrobić dla forum?? poza trzymaniem poziomu

załatwiać serwery promować w internecie, wystarczyło by ogłoszenie i napewno znalazłby się ktoś kto ma możliwości i by pomógł

3) gadają na admina bo się nie odzywa, oczywiście rozumiem sprawy losowe czy brak nastroju nawet ale ma czas wchodzić gdzie indziej to chyba znajdzie te kilka sekund zeby napisać sory konkursu nie będzie albo go przełożymy, oczywiście nie mam mu zazłe ze sobie wchodzi gdzieindziej a tu nie jego wola

Skomentuj

zroumcie
                                    jedno za prowadzenei tej strony nikt igodowi nic nie placi jak chce to zrobi konkurs jak nie to nie i mozecie mu najwyzej na nosie pograc

Skomentuj

dokladnie LUKASZ, napisal cala prawde na ten temat...

Skomentuj

tak to już jest z grupami trzymającymi władze :)
                                        ale za to możemy sobie popisać - wolność słowa :P
                                        tego nam nikt nie może zabronić :P

Skomentuj

ja bym ten konkurs przygotowal po swojemu ale by byl
                                          ja bym zrobil to inaczej azby osoby nagordy odsdtaly za cos np za najlepszy projekt kostrukcji najdokladniej opisany po kolei z elektronika opracowany z fotkami ale z stxem sie nie lubie i to bardzo wiec od nich nagrdy odpadaja z innymi nei mialem przyjemnosci rozmawiac ale tezn ie mam zadnych nagrod jak narazie faktem jest ze bedzie konkurs ale musze poczekac az wplynie kilka konstrukcji

Skomentuj

Czaruję...
                                          X