Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaraja sie na tego stxa CA za friko:-)

Skomentuj

jak dla mnie to chodzi raczej o prestiż forum...
      bo pomyśl Grze jak to teraz wygląda ?
      jak ktoś nowy może to zinterpretować ?
      jaka tu jest organizacja ?
      a co najgorsze , okazuje że miałby racje ...

Skomentuj

grze wsumie racja mnie naprawde jarały ale te elementy do zwrotki za friko ale niestety nasz igod wspaniały to woli stx bo po co mamy sie lepiej rozwinąc od niego:)

Skomentuj

wiele osób proponowało zafundowanie nagród...
          mógłbyć z tego naprawdę WSPANIAŁY KONKURS,
          wg mnie nawet lepszy od tego na audiomanii...
          nagród nie byłoby 3 tylko ok 10...
          do tego odpowiednia reklama...
          jakby jeszcze równocześnie zaszły poważne zmiany na forum,
          to mogłoby się okazać że naprawdę forum zrobiło krok milowy ...
          ale jak się okazuje to jeszcze nie ten rok na takie zmiany ...

Ale nie martwcie się !
          Jak tylko trafie 6 w totka to kupuje to od Igoda nawet za te 10 kpln
          i każdemu po głośniku :)
          no może prawie każdemu bo 3000 przeszło nie kupie ;]

Skomentuj

takero dobrze mówisz a moze zbojkotowac konkurs i zrobic nowy??

Np moderatorzy zrobia pytania my się dogadamy z stx ktos proponaowal jiga jakas forma elementy do zwrotnicy ktoś tesle i robimy sami konkurs?????

Skomentuj

Słuchajcie, tu nie chodzi o nagrody, bo naprawdę... nie są ciekawe (ale ważne że są).

Chodzi o to, jak igod traktuje to forum, a sam nie chce oddać komuś pałeczki...

eot z mojej strony jakby co.

Skomentuj

esh0 to mówie my go tak smo olejmy jego konkurs on sam nic dla forum niezrobi bo jest wielkim audiofilem:))))) i siedzi na audiostereo.pl

Skomentuj

dj_zibi, tylko czy STX sie zgodzi nam zafundować nagrody ?
                  bo fundują je w zamian za reklame...
                  no chyba że każdy da sobie w podpisie linka do STX-a :)

Skomentuj

tylko czy STX sie zgodzi nam zafundować nagrody ?
                    no chyba że każdy da sobie w podpisie linka do STX-a :)
                    tak linka..:)
                    o treści:
                    " www.stxtogówno.pl " :)

Skomentuj

a ja że tak powiem leję na nagrody ciepłym moczem... nie raz juz były konkursy bez nagród (niekoniecnzie audio) i zabawa była o niebo lepsza niż tu.. gdzie wsyzscy się spierają o nagrody, własność forum... zacznijmy od siebie - olewajmy 10205 temat "SC czy SS" i inne tym podobne... będzie lepiej

Skomentuj

wg mnie żeby było naprawde lepiej potrzeba radykalnych zmian...

Skomentuj

wszyscy mówią o zmianach a nikt nic nie robi ;] zacznijmy od dyscypliny "naszysch" na forum - setny raz o tym samym --> naprostować.

Skomentuj

dobra, bo się off topic robi :P
                            ten temat jest już omawiany w tym samym dziale więc go nie dublujmy ;]
                            więc come back do tematu - miał być konkurs a go nie ma ...

Skomentuj

rozejzalem sie, server kosztuje 100zl/rok jak sie placi z gory. Dostajeny 200mb na uzytek, 40 adresow mejlowych i 9gb/ miech przesylu. dodac tylko jakies banerki i by sie pewnie samo utrzymalo. jak to nie starczy to mozna oczywiscie jakies lepsze opcje wybrac. po roku mozna juz negocjowac ceny. placac za rok z gory placimy za 10 miesiecy tylko. server 1gb z przesylem 20gb to byloby 50zl/miech tak okolo mysle czyli 500zl, z gory niestety.

pozdro

Skomentuj

a w jakiej firmie? bo widziałem ostatnio "serwerownie" jednej z "firm" hostingowych... n/c

Skomentuj

w firmie zaufanej, jeszcze musze ze znajomym pogadac, ale chyba na niej pare for funcjonuje. www.polserwer.pl jakby kogos interesowalo. i zaczac cos robic a nie ciagle paplac ! zbiorka kasy, kazdy po 5zl powiedzmy wystarczyloby 100 osob zeby miec nowe forum, juz calkiem niezle na pol roku, lub slabsze na rok, potem pewnie by sie rozkrecilo. ahh ale sie rozmarzylem ;] przeciez i tak to niemozliwe, bo sie nikt nie zrzuci, taka cecha polakow, zgrany narod poprostu ;]

Skomentuj

ejjj :) wyluzujcie ...ja domyslam sie ze kazdy jest zniecierpliwiony ...ale badzmy ludzmi!
                                    Moze dla Igod'a rodzina praca jest wazniejsza ...jeszcze raz odrobine cierpliwosci!
                                    Jezeli powiedzial ze konkurs bedzie to tak sie stanie! i nie za 20 lat tylko troszke tolerancji!

Skomentuj

gówniany jakiś ten konkurs był.. znałem wszystkie odpowiedzi..
                                      czekam na nagrody :)
                                      chyba kazde stx-owi wysłać je do któregoś z domów dziecka..

a tak na serio to żałosne to jest..

po kij wyznaczać termin konkursu jeśli sie go nie pilnuje??
                                      nie lepuiej było napsać 'niebawem'..
                                      kurna ADMIN!!!
                                      proste i niezobowiązujące NIEBAWEM

Ty to jednak sam sobie winny jesteś..
                                      a to że wszyscy mają Cie za nieobowiązkowego i niesłownego to też Twoja wina.

z całym szacunkiem ale myślałem że do 24:00 sie pojawią te pytania,
                                      myślałem nie po to żeby na nie odpowiadać ale po to żeby wszystkich zatkało jak sie pojawią.. ale nieeeeeeeee...
                                      bo co? bo jakby człowiek wiedział że tak będzie to by sie przy porodzie zaparł. i wsio na ten temat.
                                      pozdro.

Skomentuj

A mial być eot...

Zamieszczone przez TatoTurbo
                                        Moze dla Igod'a rodzina praca jest wazniejsza
                                        ... i audiostereo.pl - luknij stronę wcześniej Tato na mój post...

Skomentuj

TatoTurbo, w pewnym momecie czara goryczy sie przelewa, za sprawa 1 kropli. BTW, czemu by nie zalozyc nowego forum? latwiej tak, niz wszystko zmieniac na tym.

pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                          X