LUKASZ, nie ignoruj mojego postu!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
może konkurs ?;)
Collapse
X
-
moze masz racje przesadzilem nie zastosowalem sie do regulaminu ktory sam napsialem ale zalewa mnie krew jak czytam nazekajacych kto robi co kolwiek dla strony niech ktos wystapi z jakimis propozycjami
wiem ze igod pracuje przygotwanie takie konkursu to to naprawde kilka pozadnych godzin pracy a jak sie pracuje uwierzcie mi jest ciezko
jak ktos sie poczul obrazony hmm PRZEPRASZAM ale na forum nie raz padaly wiele bardziej obrazliwe sentencje
a mi wlasnei codzilo o tak odbitne potraktowanie tematu i wypowiedzenie swojej opini
ps moderatorowi przysluguja jakies pewne przywileje niestety czy komus sie to podba czy nie tak jest!!!
Skomentuj
-
za prowadzenei tej strony nikt igodowi nic nie placi
Skomentuj
-
magik , jak czyta mtwoje posty to sie posmiac mogeProsisz Łukaszd o bana hehe, ja wysyłałem Igodowi na priva wiadomosci żeby wykasował mojego użytkownika i sie nigdy niedoczekałem, wynika z tego ze moge nazywywac wszystkich itp itd a i tak nikt mnie nie wywali :)
flodins czy jak to ten nick tam był, narzekasz że na audiomani niemożesz znalesc, bo tam sie pyta jak czegos nieznajdujesz, dzieki artykułom i forum doszło do lepszych znajomosci prywatnych np na gg i w ten sposób wiele osób ze sobą rozmawia, forum jest forum jak niema to pytasz, nikt cie niezabije, a że chcesz stxa kupic i dziwisz sie że nic o nich niema , artykuły sa poto żeby o takie rzeczy nie pytac.
magik , w związku z CarAudio, ja niewiem czego ty sie czepiasz, CA prawde mówiąc chyba nigdy by tu niebyło gdyby nie mamroty kilku osób i to chyba niedoswiadczonych wogóle a chcących sie pobawic, tak sądzę, jedyna osoba która z tegoco pamiętam interesowała sie od dawna CA to Tatoturbo ... innych nieznam z tego forum a bynajmniej niekojarze z tą dziedziną.
CA to inan dziedzina, na innych forach móia wsadź ta tube kup te głosnik, tutaj sie podchodzi od założenia akustycznego raczej gbo w tym rzecz, zauwaz że w dziale o akustyce nikt niepyta czym obic kolume nczy jak zrobic obudowe bo każdy idiota to wie a na forach CA przewazniesa projekty i pogadanki jak zrobic to jak zrobic tamto = ZERO zagadnien akustycznych !!!!
Żedana !!! fafarafa
[ Dodano: 2006-01-08, 17:38 ]
PS, jaki admin takie nagrody w konkursie, u nas były nagrody Rewelacyjne, lepiej jedna a porządna niż kupa gównato o czymś świadczy, tak trzymać Q
hehehee
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Budzikmagik , jak czyta mtwoje posty to sie posmiac mogeProsisz Łukaszd o bana hehe, ja wysyłałem Igodowi na priva wiadomosci żeby wykasował mojego użytkownika i sie nigdy niedoczekałem, wynika z tego ze moge nazywywac wszystkich itp itd a i tak nikt mnie nie wywali :)
flodins czy jak to ten nick tam był, narzekasz że na audiomani niemożesz znalesc, bo tam sie pyta jak czegos nieznajdujesz, dzieki artykułom i forum doszło do lepszych znajomosci prywatnych np na gg i w ten sposób wiele osób ze sobą rozmawia, forum jest forum jak niema to pytasz, nikt cie niezabije, a że chcesz stxa kupic i dziwisz sie że nic o nich niema , artykuły sa poto żeby o takie rzeczy nie pytac.
magik , w związku z CarAudio, ja niewiem czego ty sie czepiasz, CA prawde mówiąc chyba nigdy by tu niebyło gdyby nie mamroty kilku osób i to chyba niedoswiadczonych wogóle a chcących sie pobawic, tak sądzę, jedyna osoba która z tegoco pamiętam interesowała sie od dawna CA to Tatoturbo ... innych nieznam z tego forum a bynajmniej niekojarze z tą dziedziną.
CA to inan dziedzina, na innych forach móia wsadź ta tube kup te głosnik, tutaj sie podchodzi od założenia akustycznego raczej gbo w tym rzecz, zauwaz że w dziale o akustyce nikt niepyta czym obic kolume nczy jak zrobic obudowe bo każdy idiota to wie a na forach CA przewazniesa projekty i pogadanki jak zrobic to jak zrobic tamto = ZERO zagadnien akustycznych !!!!
Żedana !!! fafarafa
[ Dodano: 2006-01-08, 17:38 ]
PS, jaki admin takie nagrody w konkursie, u nas były nagrody Rewelacyjne, lepiej jedna a porządna niż kupa gównato o czymś świadczy, tak trzymać Q
hehehee
podaj mi zdanie w którym nażekam na audiomanie ze tam nic nie ma,
Czytanie ze zrozumieniem!
uspokuj się człowieku
Skomentuj
-
Budzik rewolucjonista :lol:
I znowu jakas paronoja ludzie narzekja na tych co narzekają na coś i łancuszek sie ciągnie.
W sumie to ja sam nie wiem co o tym myslec, ale nie chiał bym zeby wszyscy użytkownicy przenieśli sie na audiomnie bo i tam doszło by do burdelu 200postow dziennie i wes to czytaj wszytko, a lubie akurat być na czasie. Audiomania jest git: spokojnie pożadek, czasmi trafią sie inne tematy niż "chcem zrobić suba za 10zł", spoko uzytkownicy którzy są jak jedna wielka rodzina nikt nikogo nie najeżdza że pomyli sie czymś i to mi sie podba.
A diyaudio to jedna wielka puszka pandory każdy moze robić co chce a admin i moderatorzy o polowei zeczy nic nie wiedzą.
Nagrody w konkursie wcale nie są zle jak na początek to git nie musi być odrazu tiw z czasem i na niego przyjdzie kolej.
Proponuje tak jak ktoś che sie sprawdzić jako admin czy moderator to ma własnie szanse, a jesli przeszkadza mu syf to niech nie krytykuje tylko albo próbuje pomóc moderatorom albo niech zostawi to jak jest.
Skomentuj
Skomentuj