Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

LUKASZ, nie ignoruj mojego postu!

Skomentuj

moze masz racje przesadzilem nie zastosowalem sie do regulaminu ktory sam napsialem ale zalewa mnie krew jak czytam nazekajacych kto robi co kolwiek dla strony niech ktos wystapi z jakimis propozycjami

wiem ze igod pracuje przygotwanie takie konkursu to to naprawde kilka pozadnych godzin pracy a jak sie pracuje uwierzcie mi jest ciezko

jak ktos sie poczul obrazony hmm PRZEPRASZAM ale na forum nie raz padaly wiele bardziej obrazliwe sentencje
      a mi wlasnei codzilo o tak odbitne potraktowanie tematu i wypowiedzenie swojej opini
      ps moderatorowi przysluguja jakies pewne przywileje niestety czy komus sie to podba czy nie tak jest!!!

Skomentuj

ps moderatorowi przysluguja jakies pewne przywileje niestety czy komus sie to podba czy nie tak jest!!!
        daj mi bana. prosze.

[ Dodano: 2006-01-08, 15:41 ]
        bo naprawde są lepsze fora od tego. szczególnie o CA.

i z tego już nic nie wyniose. no i tyle.. guru o inych prawach!

Skomentuj

niech ktos wystapi z jakimis propozycjami
          ja ciągle występuje :)

Skomentuj

oczywiscie ze sa inne fora lepsze czy gorsze moze i sa ale na nich uzytkownicy tworza w jakims stopniu swoje serwisy wysowaja propozycje a tu tego nei ma ludzien azekaja a sami nic nie robia

Skomentuj

LUKASZ, tu nie ma możliwości tworzenia czegokolwiek przez zwykłych userów bez zgody Igoda !!
              wiec jak mamy cokolwiek robić ??
              cudem powstały 2 nowe działy...
              przykład - propozycja konkursu...

Skomentuj

oczywiscie ale ja iwel razy pisalem kogo potrzebujemy i do czego co mzona nadsylac fakt ze ostatnia propozycja o konstrukcjach spotkala sie z odzewm i juz wplynelo kilka projektow wiec konkurs bedzie ale fdla osob ktore cos zrobia a nie odpowiedza na pytania a b lub c

Skomentuj

zmiana zasad konkursu :)
                  a teraz tak na serio: LUKASZ, prosiłem o bana lub zastosowanie wszystkich do regulaminu. więc: zbanuj mnie. bo przecierz Twój post obraźliwy nie zniknie jak to Ty sie wyraziłeś "bez względu na jego treść merytoryczną"

Skomentuj

bądźmy konsekwentni...

Skomentuj

za prowadzenei tej strony nikt igodowi nic nie placi
                      a bannery to co ? na tym swiecie jest tak, ze nikt nie robi nic za friko, jakby musial doplacac za serwer to napewno by juz dawno to forum nie istnialo, przeciez on nawet tu nie wchodzi wiec nie korzysta, ale "dziwnym" trafem forum dalej istnieje. Przeciez jest tyle forow, bez problemow moglby je zamknac, dlaczego nie zamknie jezeli nie chce mu sie prowadzic ? Odpowiedzcie sobie sami, podpowiem ze bannerki na stronce, domena i pozycja w google moga miec cos z tym wspolnego....

Skomentuj

magik , jak czyta mtwoje posty to sie posmiac moge Prosisz Łukaszd o bana hehe, ja wysyłałem Igodowi na priva wiadomosci żeby wykasował mojego użytkownika i sie nigdy niedoczekałem, wynika z tego ze moge nazywywac wszystkich itp itd a i tak nikt mnie nie wywali :)

flodins czy jak to ten nick tam był, narzekasz że na audiomani niemożesz znalesc, bo tam sie pyta jak czegos nieznajdujesz, dzieki artykułom i forum doszło do lepszych znajomosci prywatnych np na gg i w ten sposób wiele osób ze sobą rozmawia, forum jest forum jak niema to pytasz, nikt cie niezabije, a że chcesz stxa kupic i dziwisz sie że nic o nich niema , artykuły sa poto żeby o takie rzeczy nie pytac.

magik , w związku z CarAudio, ja niewiem czego ty sie czepiasz, CA prawde mówiąc chyba nigdy by tu niebyło gdyby nie mamroty kilku osób i to chyba niedoswiadczonych wogóle a chcących sie pobawic, tak sądzę, jedyna osoba która z tegoco pamiętam interesowała sie od dawna CA to Tatoturbo ... innych nieznam z tego forum a bynajmniej niekojarze z tą dziedziną.

CA to inan dziedzina, na innych forach móia wsadź ta tube kup te głosnik, tutaj sie podchodzi od założenia akustycznego raczej gbo w tym rzecz, zauwaz że w dziale o akustyce nikt niepyta czym obic kolume nczy jak zrobic obudowe bo każdy idiota to wie a na forach CA przewazniesa projekty i pogadanki jak zrobic to jak zrobic tamto = ZERO zagadnien akustycznych !!!!

Żedana !!! fafarafa

[ Dodano: 2006-01-08, 17:38 ]
                        PS, jaki admin takie nagrody w konkursie, u nas były nagrody Rewelacyjne, lepiej jedna a porządna niż kupa gówna to o czymś świadczy, tak trzymać Q hehehee

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                          magik , jak czyta mtwoje posty to sie posmiac moge Prosisz Łukaszd o bana hehe, ja wysyłałem Igodowi na priva wiadomosci żeby wykasował mojego użytkownika i sie nigdy niedoczekałem, wynika z tego ze moge nazywywac wszystkich itp itd a i tak nikt mnie nie wywali :)

flodins czy jak to ten nick tam był, narzekasz że na audiomani niemożesz znalesc, bo tam sie pyta jak czegos nieznajdujesz, dzieki artykułom i forum doszło do lepszych znajomosci prywatnych np na gg i w ten sposób wiele osób ze sobą rozmawia, forum jest forum jak niema to pytasz, nikt cie niezabije, a że chcesz stxa kupic i dziwisz sie że nic o nich niema , artykuły sa poto żeby o takie rzeczy nie pytac.

magik , w związku z CarAudio, ja niewiem czego ty sie czepiasz, CA prawde mówiąc chyba nigdy by tu niebyło gdyby nie mamroty kilku osób i to chyba niedoswiadczonych wogóle a chcących sie pobawic, tak sądzę, jedyna osoba która z tegoco pamiętam interesowała sie od dawna CA to Tatoturbo ... innych nieznam z tego forum a bynajmniej niekojarze z tą dziedziną.

CA to inan dziedzina, na innych forach móia wsadź ta tube kup te głosnik, tutaj sie podchodzi od założenia akustycznego raczej gbo w tym rzecz, zauwaz że w dziale o akustyce nikt niepyta czym obic kolume nczy jak zrobic obudowe bo każdy idiota to wie a na forach CA przewazniesa projekty i pogadanki jak zrobic to jak zrobic tamto = ZERO zagadnien akustycznych !!!!

Żedana !!! fafarafa

[ Dodano: 2006-01-08, 17:38 ]
                          PS, jaki admin takie nagrody w konkursie, u nas były nagrody Rewelacyjne, lepiej jedna a porządna niż kupa gówna to o czymś świadczy, tak trzymać Q hehehee

podaj mi zdanie w którym nażekam na audiomanie ze tam nic nie ma,

Czytanie ze zrozumieniem!

uspokuj się człowieku

Skomentuj

Ale bania niemoge jak nie którzy się podniecają.

Normalnie aż żal dupe sciska :P co niektórzy powinni założyc sektę pod nazwą diyaudio i popełnic zbiorowe samobójstwo bo admin(przywódca) konkursu nie zrobil :P

big rotfl :)))))))))))

pozdro!

Skomentuj

Budzik rewolucjonista :lol:

I znowu jakas paronoja ludzie narzekja na tych co narzekają na coś i łancuszek sie ciągnie.

W sumie to ja sam nie wiem co o tym myslec, ale nie chiał bym zeby wszyscy użytkownicy przenieśli sie na audiomnie bo i tam doszło by do burdelu 200postow dziennie i wes to czytaj wszytko, a lubie akurat być na czasie . Audiomania jest git: spokojnie pożadek, czasmi trafią sie inne tematy niż "chcem zrobić suba za 10zł", spoko uzytkownicy którzy są jak jedna wielka rodzina nikt nikogo nie najeżdza że pomyli sie czymś i to mi sie podba.

A diyaudio to jedna wielka puszka pandory każdy moze robić co chce a admin i moderatorzy o polowei zeczy nic nie wiedzą.

Nagrody w konkursie wcale nie są zle jak na początek to git nie musi być odrazu tiw z czasem i na niego przyjdzie kolej.

Proponuje tak jak ktoś che sie sprawdzić jako admin czy moderator to ma własnie szanse, a jesli przeszkadza mu syf to niech nie krytykuje tylko albo próbuje pomóc moderatorom albo niech zostawi to jak jest.

Skomentuj

Moje kosci mi podpowiadaja ze bedzie INDEPENDENCE !!! szkoda zeby diyaudio upadlo warto walczyc o te forum bo jak by nei patrzec ma juz swoja range na rynku ...a co do tego konkursu to juz se dalem spokoj...nei ma trudno

Skomentuj

Przepraszam za opóźnienie wynikające oczywiście z mojej winy, choć nie zamierzone. Pytania zostały zamieszczone w odnośniku konkurs. Na odpowiedzi czekam do 17 stycznia.

Skomentuj

js, ten format Excela to jak ma wyglądać? tzn w pierwszej kolumnie numerek pytania, w drugiej odpowiedź, czy po prostu w pierwszej kolumnie numerek i odpowiedź?

Skomentuj

Przejrzałem ostatnie strony. Nie mam zamiaru się tłumaczyć odnośnie konkursu. Natomiast co do upadku serwisu, tak jak pisałem... jeśli ktoś jest chętny pisać to nie ma problemy. O ile wiem, na audiomanii jest kilku redaktorów.

Skomentuj

kilku , bo jest jeden głowny który wie jak zarządzać i nierobi z siebie bosa forumowego :)

Skomentuj

js, Zwracam honor :)
                                          ale sądze że powinieneś traktować niektóre opinie z dystansem,
                                          w końcu pisane niemal w afekcie :)
                                          Pozdrawiam!
                                          BTW co sądzisz o możliwości dodania kogoś nowego do grona moderatorów?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X