no i oczywiscie niech sam autor sie wypowie jak cenowo to wyglada bo to chyba dla wiekszosci najwazniejsze ;]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Grójec 18-12-2005 mały spocik
Collapse
X
-
ja powiem tak - czysta zajebioza
na święta chce dostać taki zestaw jak ma umberto,
razem z Jego pokojem
Faktem jest to że panel Irka ma pare małych niedopracowań,
ale wykonanie stoi na iście mistrzowskim poziomie ,
pozazdrościć umiejetności i możliwości
Ale z holtonem przegrywał - pewnie wina subsonica...
Objawiało się to tym że już nie grał tak idealnie spójnie z hornami...
Za to przy holtonie tak jak wcześniej powiedział Umberto - nie da się wyczuć
gdzie jest sub:)
Nie ma takiej mozliwości, po podłączeniu panelu sub już troche przeciągał ,
było to czuć ,ale myślę że wyłączany subsonic załatwiłby sprawe...
Samochodówka wygląda Bosko
Ciekawa jaka moc itp, czekamy na opis Irka :)
Ale w środku ładna integra więc może kiedyś Irek udostępni to światu szarych DIYowców :)
Wypowiem się na koniec jeszcze o MDSie - gdybym nie wiedział powiedziałbym po odsłuchach że to conajmniej 10 cali
Skomentuj
-
Hmm, ja to sie tak zastanawiam, dlaczego ta tube z tłiterem mierzyli panowie ? I dlaczego on axis arzta tylko a nie ma pomierzonego wylotu tuby, pomiarow z dalszego pola jak wyglada. Mozna by pomiar pod katem zrobic ;p. A no i jak mozna to bym prosil Cię SW o ch-ke bez smootha, na gg, e-mail lub PW. Z gory dzieki :)
pozdrawiam
Skomentuj
-
vip, porównanie hornów i mojego zestawu jest conajmniej trudne, to zupełnie inne brzmienia.
Horny mają zdecydowanie mniej basu i bez suba jest raczej licho(trudno sie temu z resztą dziwić) średnie pasmo bardzo dobre, można by powiedzieć nawet że nieco bardziej szczegółowe i zdecydowanie bardziej uwypuklone na tle reszty pasma niż to ma miejsce w moim zestawie. Wysokie, tutaj bez wspomagania dodatkową kopułką dawało sie zauważyć niedostatki w paśmie ARZ ale nie były one bardzo drastycznie, wysokie w arz są dużo ostrzejsze niż to ma miejsce w mojej vifce, która gra delikatnie, nie natarczywie ale przy tym dość szczegółowo. Myśle, że gdyby wobu zestawach były idealnie dopracowane zwrotki odsłuchy mogły by przynieść jeszcze nieznacznie inne wnioski.
Skomentuj
-
mkul, charka bez kopółek ściągana.Podpiąłem arv-ki tak z nudów i z ciekawości.
Co do wypowiedzi Viper-a, nic dodać,nic ująć.Pięknie to ujął.Nie ma co wybielać arz-tów,to nie ta klasa.Ale trzeba przyznać że w tubie ładnie zaskakują,prawda?
Zobaczymy jeszcze co wymyśli Sound Wave,szykuje się zmiana filtra do nich.
Skomentuj
-
coolombo, to już trza by z Tomaszo obgadać co by mnie za bardzo nie motywował ;]
Ale jak na razie szala się lekko przechyla na stronę budowy.
Rany,po co ja na elke właziłem?Dobra,na wiosne robie nowe horny w sklejce,dopacukuje se budke pod 154 i ZERO nowego diy,NIC!Se na rybki bede chodził :)
Tylko ciekawe gdzie?Na basen?Chyba...
Skomentuj
Skomentuj