Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Grójec 18-12-2005 mały spocik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no i oczywiscie niech sam autor sie wypowie jak cenowo to wyglada bo to chyba dla wiekszosci najwazniejsze ;]

Skomentuj

a ja wiem ile;p ale nie wiem czy moge moic wiec nei powiem... ale jak dla mnei to drogo;/

Skomentuj

ja powiem tak - czysta zajebioza
        na święta chce dostać taki zestaw jak ma umberto,
        razem z Jego pokojem

Faktem jest to że panel Irka ma pare małych niedopracowań,
        ale wykonanie stoi na iście mistrzowskim poziomie ,
        pozazdrościć umiejetności i możliwości

Ale z holtonem przegrywał - pewnie wina subsonica...
        Objawiało się to tym że już nie grał tak idealnie spójnie z hornami...
        Za to przy holtonie tak jak wcześniej powiedział Umberto - nie da się wyczuć
        gdzie jest sub:)
        Nie ma takiej mozliwości, po podłączeniu panelu sub już troche przeciągał ,
        było to czuć ,ale myślę że wyłączany subsonic załatwiłby sprawe...

Samochodówka wygląda Bosko
        Ciekawa jaka moc itp, czekamy na opis Irka :)
        Ale w środku ładna integra więc może kiedyś Irek udostępni to światu szarych DIYowców :)

Wypowiem się na koniec jeszcze o MDSie - gdybym nie wiedział powiedziałbym po odsłuchach że to conajmniej 10 cali

Skomentuj

a co powiecie o tych arz ? viper jak to gra w stosunku do twoich hdsow i vifek ?

Skomentuj

ja ARZetom nie mogę nic zarzucić ...
            Wogóle cały zestaw idealny do słuchania muzy (filmów na nim nie oglądaliśmy więc nie wiem), Pink Floydów słuchało się Bosko, ale wg mnie wymiatał soundtrack z Ghost Dog

Skomentuj

Hmm, ja to sie tak zastanawiam, dlaczego ta tube z tłiterem mierzyli panowie ? I dlaczego on axis arzta tylko a nie ma pomierzonego wylotu tuby, pomiarow z dalszego pola jak wyglada. Mozna by pomiar pod katem zrobic ;p. A no i jak mozna to bym prosil Cię SW o ch-ke bez smootha, na gg, e-mail lub PW. Z gory dzieki :)

pozdrawiam

Skomentuj

zaraz, bo na zdjeciu widze jakas kopolke nad arztem, czy cha-ka jest samego arz czy z tweeterem, jesli z to napiszcie cos wiecej o tym polaczeniu

Skomentuj

vip, porównanie hornów i mojego zestawu jest conajmniej trudne, to zupełnie inne brzmienia.
                  Horny mają zdecydowanie mniej basu i bez suba jest raczej licho(trudno sie temu z resztą dziwić) średnie pasmo bardzo dobre, można by powiedzieć nawet że nieco bardziej szczegółowe i zdecydowanie bardziej uwypuklone na tle reszty pasma niż to ma miejsce w moim zestawie. Wysokie, tutaj bez wspomagania dodatkową kopułką dawało sie zauważyć niedostatki w paśmie ARZ ale nie były one bardzo drastycznie, wysokie w arz są dużo ostrzejsze niż to ma miejsce w mojej vifce, która gra delikatnie, nie natarczywie ale przy tym dość szczegółowo. Myśle, że gdyby wobu zestawach były idealnie dopracowane zwrotki odsłuchy mogły by przynieść jeszcze nieznacznie inne wnioski.

Skomentuj

mkul, charka bez kopółek ściągana.Podpiąłem arv-ki tak z nudów i z ciekawości.
                    Co do wypowiedzi Viper-a, nic dodać,nic ująć.Pięknie to ujął.Nie ma co wybielać arz-tów,to nie ta klasa.Ale trzeba przyznać że w tubie ładnie zaskakują,prawda?
                    Zobaczymy jeszcze co wymyśli Sound Wave,szykuje się zmiana filtra do nich.

Skomentuj

Ale trzeba przyznać że w tubie ładnie zaskakują,prawda?
                      Prawda !!

Gdyby nie to że mam za mały pokój to już bym w piwnicy kombinował z nimi :)

Skomentuj

Wiem że to gupie porównanie :P ale jak wypada BSW na tle estradowego 38 STX-a

Skomentuj

Khy,khy,kurna piwo wylałem :/
                          Coolombo, weź no jakies ostrzezenia czy cuś bo wiesz,spodnie tera mokre i ta wogóle straty,ech...

Skomentuj

Sorry powstrzymac sie nie moglem

Tak wogole to korci mnie strasznie zeby zrobic jakies kolumny na BSW juz niedlugo powinien zawitac drugi BSW154II. Tylko kurde co dać na średnie i wysokie?

Skomentuj

ehehe to umbero polecial ;]

niedlugo zrobimy kontratak i pomorze nie bedzie gorsze i tez jakis spocik prawdopodobnie sie szykuje

Skomentuj

Średnie?Wysokie?A ja wiem?Krzesło se susze :|

[ Dodano: 2005-12-19, 22:42 ]
                                Ej wisnia, jak najbardziej,nikt sie nie obrazi.W końcu o to chodzi.Bo samo forum,gg to nie to.Ale uważaj,coś sie w wakacje poważnego na mazowszu kroi ;]

Skomentuj

heheh czuje sie zaproszony :p mam nadzieje ze juz swoje auto bede mial i nie bedzie przeszkod zadnych

Skomentuj

No oczywiście,zresztą jak nic nie stanie na przeszkodzie to każdy użytkownik tego forum jest zaproszony.
                                    A panom Tato turbo i Lukasz to nie przepuszcze,nie będzie to tamto,DHL ich najwyżej dowiezie ;D

Skomentuj

Tylko żeby nam organizator nie padł przed spotem, od nadmiaru basu z 2 hornów na BSW18

Skomentuj

bedziemy sie jeszcze skladac na aparat sluchowy dla umberto nie daj boze

Skomentuj

coolombo, to już trza by z Tomaszo obgadać co by mnie za bardzo nie motywował ;]
                                          Ale jak na razie szala się lekko przechyla na stronę budowy.
                                          Rany,po co ja na elke właziłem?Dobra,na wiosne robie nowe horny w sklejce,dopacukuje se budke pod 154 i ZERO nowego diy,NIC!Se na rybki bede chodził :)
                                          Tylko ciekawe gdzie?Na basen?Chyba...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X