Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Grójec 18-12-2005 mały spocik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i ZERO nowego diy,NIC!
    akurat
    wyjdą pewnie zaraz BSW zielona seria i znów o niebo lepsza od starszej
    DIY jest jak narkotyk

Skomentuj

takero, prosze,nie,nie mów tak bo ja se odwrotnie wmawiam.Co wracam do domciu to ślubna niucha po teczce w poszukiwaniu nowych cewek,kondziołków tudzież kopółek,wooferki przemycam sposobem.Jeszcze troche to żonka będzie cewki mi nawijać a dzieciaki zwrotki będa składać.Zastanawiam sie czy z neta nie zrezygnować,wiesz,rowerek,spacerki,discman na uszach...no właśnie,synus dostanie to cudo pod choinke,podświadomie go chyba wciągam w to bagno :|

Skomentuj

He he uzależnić można się od wszystkiego a tak na poważnie to kobita musi być, bo byś pewnie nie jadł tylko odkładał na nowy sprzęt

Skomentuj

tylko czy za jakiś czas nie będzie Ci czegoś brakować ?
          BTW wiadomo że przerwy w DIY są wskazane , i to bardzo nawet...
          możnaby ogłupieć ...

Skomentuj

A przepraszam z jakim filtrem tego Holtona żyłowaliście??

Skomentuj

ta a pozniej co nowe robi sie stare i gdzie lezy?? na szafie juz zesmy jednego hi-enda wytachali od umberta pojechal na pomiary pewnie niedlugo pojawia sie wyniki SW...

Skomentuj

wszyscy płakali że mierzyliśmy EW650A ale 8R i dlatego taka lipa...
                zobaczymy jak się 4R spisze :P

Skomentuj

Coś wam powiem,jak skończyłe suba na hertzu to sobie obiecałem że stop,niz więcej nie robie.Powaga.I by sie pewnie udało gdyby nie ten cholerny acuhorn i długie poszukiwania.Nie powiem,SW tez tu do pieca dołoił z pierwszym projektem,i tak się znowu zaczęło kręcić.Najpierw sprint po elce,trafiłem na EQT,później atak na Tomaszo,powiodło sie.No i mógłbym powiedzieć,koniec.No ale te ulubione...wyniuchałem zestaw z subem Tomaszo.I sie znowu zaczęło.
                  Powiedzcie mi,czy mnie naprawde pochowają z subem w trumnie jak to określa rodzina?
                  Kolumny,kolumienki,monitorki,owszem,sie robiło ale na punkcie subów to ja mam coś nie tegez pod sufitem chyba :|

[ Dodano: 2005-12-19, 23:20 ]
                  takero, wiem nie oficjalnie że przeżył katorgi...ten ew

Skomentuj

umberto, zrób na tych dwóch 18 tube,
                    reszte co tam będziesz miał głośników itp sprzedaj żeby nie kusiło :)
                    pozatym więcej miejsca będziesz mial w i na szafach
                    I tylko się muzą cieszyć
                    ale poważnie - wczoraj pięknie Pink Floydów i RZA słuchało się na tym co masz ...

Skomentuj

a jak z efektywnoscia ? glosne sa ? bo mysle cos podobnego zrobic :)

Skomentuj

No panowie, jak wisnia mowi pomorze nie bedzie gorsze, jak dobrze pojdzie to jeszcze tej zimy :). A jezeli w wakacje na mazowszu co ciekawego bedzie to pewnie inne wojewodztwa tez tam zawitaja :)

pozdro

Skomentuj

Kurde nastepnym razem o mnie nie zapomniec psiakrew!

A niby skad ta promocja u niemolow he? Zaczelista kupowac w koncu jak mowil wujek-chujek tomus i od razu reakcja na zachodzie odpowiednia ... szkoda, ze nei u nas...

Skomentuj

tomaszo, u nas tez mamy promocje;p 18" - 550 pln 15" - 350pln 12" - 300pln
                            nie jest zle;p

Skomentuj

Kilka głupich pytań z mojej strony Oto one:
                              takero, kiedy będą wyniki pomiarów EW650A 4 ohm? SW mierzy tak ?
                              Ile kosztuje panel od irka? Jak tyle co matronix 300W to super.
                              Pytanie nr 3 Hmmm jak myślicie czy człowiek który planuje wrzucić suba na bsw 154 do 7m2 jest normalny ?

Pozdrawiam

Skomentuj

może lubi jak mu się klata z plecami styka

Skomentuj

kosztuje polowe wiecej tego co matronix, a co do pytania do suba to ja uwazam ze czmu by nie ? jak szalec to szalec :) tylko potem nie placz ze cie brzuch boli itd :)

Skomentuj

Over, ja bym na Twoim miejscu pakował 184II.Co tam metry.
                                    A tak poważnie to od dość dawna zauważam że ten stosunek metrów do średnicy ma sie tyle co gaźnik do betoniarki.

Skomentuj

Over - SW je ma nie ja :)
                                      jakoś jestem z alfredami kojarzony czy jak ?
                                      dawaj z 15
                                      jak się sprawdzi to i ja może sobie zrobie suba na tym do domu :)
                                      tylko jak już będzie ten sub u Ciebie stał to się okaże że pokój nie ma 7 tylko 3 mkw ;]

Skomentuj

Buhahaha!

Skomentuj

oj umberto... wstaw swoje horny do dwa razy takiego pomieszczenia razem z subem to zawuwazysz ze jednak jest calkiem inna spiewka...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X