takero, prosze,nie,nie mów tak bo ja se odwrotnie wmawiam.Co wracam do domciu to ślubna niucha po teczce w poszukiwaniu nowych cewek,kondziołków tudzież kopółek,wooferki przemycam sposobem.Jeszcze troche to żonka będzie cewki mi nawijać a dzieciaki zwrotki będa składać.Zastanawiam sie czy z neta nie zrezygnować,wiesz,rowerek,spacerki,discman na uszach...no właśnie,synus dostanie to cudo pod choinke,podświadomie go chyba wciągam w to bagno :|
ta a pozniej co nowe robi sie stare i gdzie lezy?? na szafie juz zesmy jednego hi-enda wytachali od umberta pojechal na pomiary pewnie niedlugo pojawia sie wyniki SW...
Coś wam powiem,jak skończyłe suba na hertzu to sobie obiecałem że stop,niz więcej nie robie.Powaga.I by sie pewnie udało gdyby nie ten cholerny acuhorn i długie poszukiwania.Nie powiem,SW tez tu do pieca dołoił z pierwszym projektem,i tak się znowu zaczęło kręcić.Najpierw sprint po elce,trafiłem na EQT,później atak na Tomaszo,powiodło sie.No i mógłbym powiedzieć,koniec.No ale te ulubione...wyniuchałem zestaw z subem Tomaszo.I sie znowu zaczęło.
Powiedzcie mi,czy mnie naprawde pochowają z subem w trumnie jak to określa rodzina?
Kolumny,kolumienki,monitorki,owszem,sie robiło ale na punkcie subów to ja mam coś nie tegez pod sufitem chyba :|
[ Dodano: 2005-12-19, 23:20 ] takero, wiem nie oficjalnie że przeżył katorgi...ten ew
umberto, zrób na tych dwóch 18 tube,
reszte co tam będziesz miał głośników itp sprzedaj żeby nie kusiło :)
pozatym więcej miejsca będziesz mial w i na szafach
I tylko się muzą cieszyć
ale poważnie - wczoraj pięknie Pink Floydów i RZA słuchało się na tym co masz ...
No panowie, jak wisnia mowi pomorze nie bedzie gorsze, jak dobrze pojdzie to jeszcze tej zimy :). A jezeli w wakacje na mazowszu co ciekawego bedzie to pewnie inne wojewodztwa tez tam zawitaja :)
Kurde nastepnym razem o mnie nie zapomniec psiakrew!
A niby skad ta promocja u niemolow he? Zaczelista kupowac w koncu jak mowil wujek-chujek tomus i od razu reakcja na zachodzie odpowiednia ... szkoda, ze nei u nas...
Kilka głupich pytań z mojej strony Oto one: takero, kiedy będą wyniki pomiarów EW650A 4 ohm? SW mierzy tak ?
Ile kosztuje panel od irka? Jak tyle co matronix 300W to super.
Pytanie nr 3 Hmmm jak myślicie czy człowiek który planuje wrzucić suba na bsw 154 do 7m2 jest normalny ?
kosztuje polowe wiecej tego co matronix, a co do pytania do suba to ja uwazam ze czmu by nie ? jak szalec to szalec :) tylko potem nie placz ze cie brzuch boli itd :)
Over, ja bym na Twoim miejscu pakował 184II.Co tam metry.
A tak poważnie to od dość dawna zauważam że ten stosunek metrów do średnicy ma sie tyle co gaźnik do betoniarki.
Over - SW je ma nie ja :)
jakoś jestem z alfredami kojarzony czy jak ?
dawaj z 15
jak się sprawdzi to i ja może sobie zrobie suba na tym do domu :)
tylko jak już będzie ten sub u Ciebie stał to się okaże że pokój nie ma 7 tylko 3 mkw ;]
Skomentuj