to Wasza sprawa co Wy robicie, to mój i smsa serwis jak komuś nie pasuje mniech nie wchodzi, zawiodałem sie troche..., może inni pochwalą sie swoimi serwisami?
mysle ze im wiecej forow i stronek powstanei to nic nie da chyba ze byla by jakas super co bila by wszystkie na leb na szyje...ile by forow nei bylo to i tak na 10-20% to beda uzytkownicy diyaudio i audiomani :) i znowu beda wypowiedzi o tych samych konstrukcjach :)
Jako stronka zeby sobie pocwiczyc php/html to ok... ....okres zycia takiej stronki malenki. Szybko zostanie zapomniana... ...nie tylko przez odwiedzajacych.
Co do samej stronki (technicznie):
1. maly rozjazd lewego menu
2. licznik odzwiedzin nabija wejscia na podstrony
3. napisy na belkach malo czytelne.
4. ....moze cos pozniej sie znajdzie
dodano....
Wlasnie zauwazylem za ta stronka to zwykly html bez php. Kazda zmiana bedzie sie wiazala z przerobieniem kilkunastu (jak nie wiecej) plikow. Stronka z gory skazana na brak aktualizacji.
A jak teraz belki? Zmieniłem... No jakoś sobie z aktualizacjami radzę - zajmuje mi to 15 minut. Żaden problem! Licznik po prostu mogę usunąć z podstron... Mały rozjazd lewego menu - o co chodzi?
a ja to uwazam ze zamiast bawic sie w forum to do ksiazek siadac i sie uczyc a nie sobie zabawe znalezli...to ze sie zalozy strone czy forum nie gwarantuje rozwoju... trzeba sie uczyc...nudzi sie wam czy jak?za duzo czasu macie? moglibyscie go naprawde lepiej spozytkowac jesli czegos wam tu brakuje to powiedzcie ale wydaje mi sie ze chyba macie ciekawsze rzeczy do roboty niz zakladanie forum...
ja tam niemam nic przeciwko,chca to niech zakladaja,zycze im powodzenia.
a z drugiej strony,czy przypadkiem w regulamienie niema zakazu reklamowania innych for?
na poczatku powinies bardziej rozwinac zainteresowanie sie strona anie prowadzic dzialalnosc handlowa - powinno byc "witamy" + "newsy" (jako jeden akapit?), a pozniej dopiero "sprzedam" - powieram Wasza inicjatywe - zajmiecie sie dokladniej pewnymi sprawami i wniesiecie troche konkretow w niektore sprawy (nieco subiektywnej opinii)
Dziękujemy. Również za słowa krytyki, głównie od strony technicznej... Belki są już zmienione na czytelniejsze, a "sprzedam" niżej będzie :) Co jeszcze można poprawić (przyda się każda opinia)?
niewyrobiłem i aż msuze sie wpisac, przypominacie mo moje młode lata a nawet jeszcze te odchyly umyslowe z przed pary lat moze i miesiecy (ale juz zmadrzałem) kiedy to chciałem cos podobnego robic
to sie nazywa - zrobic jeden gorszy traktor z 2 lepszych traktorów , i poco :) wszystko co tam napisaliscie jest chocby na audiomani, przepsiac pare tekstow i wrzuci na html to każdy potrafi zaraz poajwi sie pytanie to czemu tego niezrobiłes, no a ja odpowiem poco to robic skoro jest Audiomania czy obecne upadające (hehe :P) diyaudio.
I niepochwalam takiego zachowania, przez takie cos własnie spada forum polskich konstruktorów bo nowi beda wchdozic na takie denne i wogóle bezsensowne strony dgzie sie nieczego niedowiedza i bedą zgrywac maczo-audio. Zamiast zrobic 1 dobry traktor współnymi siłam pod dowództwem jednego czy paru kierowników to każdy bierze sie za własne g... :] Żenada żenada żenada !!!
Ktos sie czepiał Łukasza, każdy wie jaki mam ostatni ostosunek do tej osoby ale w przeszłosci dla wielu osbób zrobiłduzo bo chociazby poświecałswój czas i nerwy dla poczatkujących a nie bawił sie w bezsensowne kopiowanie tekstów których jest mnóstwo na www.
PORAAAAAAACHHA panowie, pokaże tu swoje jedno ze swoich kilku osobowości i powiem wam zatem ze choc sie staracie to jak dla mnie .. a raczej w moich oczach straciliscie szacuneczek ;D
POZDRO :)
Audiomania powstała długo i sie rozrasta nie taka prosta sprawa a bierze w tym udział kilka bardziej doświadcoznych osób z tej dziedzinie jakich znam i widac efekty, to wasze CUS to chyba impuls po wypiciu 2 browców albo nauka pisania htmla czy co bo niekumam
Przepisać każdy głupi umie, a żeby to jeszcze miał sens ale jak widzę ten rysunek głosnika jak spadochron to widze że dreslandia sie robi wśród audiozoofili
Tak nie podoba mi sie i bede sie czepiałbo mam prawo tak jak wy macie prawo robic takafuszerke, niech ktos sobie robi , spoko loko, dla każdego nwoego podstawy sa git ale żeby to wygladało jak taka strona a nie jak strona traktujaca audio zza 3 centymetrowego szkła od okularów , patrzysz i slepniesz , tracisz wzrok i rozum.
My to sami napisaliśmy! Spójrz choćby na artykuł o regeneracji! Nie ma takiego nigdzie!
I nie będę się starał na ten serwis, b tak jak to było w przypadku www.elektryk.info - zrobiłem logo, to po kilku godzinach zostało wywalone :P tu by było tak samo, a ja i zguba będziem aktualizować, poprawiać serwis, aby był super! I NIE MA RADY! Nie zabronisz
eh.. i tak najsprawniej dzialajacym serwisem bedzie AudioMania...
diyaudio jest duze, ma mozliwosci, ale nikt nie chce ich wykorzystac [jezeli chodzi o adminow] ... no klapa...
ja tam sie dalej zastanawiam po jaką cholere robic 5 for o takiej samej tematyce gdzie bedzie zawarta ta sama wiedza, tylko inaczej napisana.. eh...
zguba, co z tego ze Dj SMS, "wszystko sam pisal" jezeli wszystko co wie wyniosl z tej strony...
dla mnie to bezsens i tyle...
szkoda tylko diyaudio.pl ... wzialby sie ktos wreszcie za zrobienie porzadnej strony glownej i jakies aktualizacje i moderowanie forum [bo jeden aktywny moderator nic tu nie zdziala]
digital, co jest nie tak z moderowaniem forum ?
pozatym widze że nieczęsto tu bywasz gdyż aktywnych modów jest paru:
-Dexter
-Sound Wave
-Tato Turbo
(kolejność alfabetyczna:)
of koz co do strony głównej itp to zgadzam się całkowicie :)
Skomentuj