Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis diy.xt.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

takero, jedynie ciebie i SW widze na forum.. moze dextera nie zauwazylem a TatoTurbo zamknal sie w CarAudio :)

Skomentuj

no to nie jeden :)
      BTW jest też taka opcja "ukryj moją obecność na forum" ;]

Skomentuj

I tak mi nikt nie da nosa wetknąć w diyaudio.pl - to logiczne, a tak mówicie że lepiej pomóc w tym serwisie...

dragon, u mnie takiego czegoś nie ma - nie wiedziałem po prostu i mam rozdzielczość 800x600px :/

Pozdro

Skomentuj

użyj skrypta żeby się rozdziałka strony automatycznie zmieniała ...
          lub po prostu zrób w 1024 x 768 - najbardziej uniwersalne.

Skomentuj

sms jak napiszesz konkretny nowy artykul ktorego nie ma na glownej wyslesz go do lukasza to ci zagwarantowac moge ze sie tam pojawi...

Skomentuj

co do tetgo Ze DJ sms sam pisał ... ale dlatego ze wyczytał na innej stronie i poco pisac cos w uboższej wersji skoro ejst elegancko wytłumaczone na innej stronie

ps. ja niezabraniam , ale polecam nieopakowac sie a takie g... bo przejdziecie do histori jako kolejni nieudacznicy tego forum , poprostu w oczach bardziej doświadczonych, tych co niemają100 gównianych konstrukcji ale tych którzy mają pojecie o co chodzi to robicie z siebei durniów ...

... ale jesli cieszy was radosc totalnych amatorów i poczatkujących i w dodatku 16latków to prosze bardzo :) w młodosci wolałem klocki lego ale jesli to wasza forma zabawy to spoko technika idzie do przodu, ja przy klockach chociaz sobie oczu niepsułem i wyobraxnie szlifowałem

the end :P

Skomentuj

Hmmm co wy z tym upadajacym diyaudio?
                Oki stronka jest stara jak swiat (zreszta i tak swiat audio to nie it i sie nie zmienia z dnia na dzien).... ...ale forum wyprzedza co najmniej o 3 dlugosci forum z audiomanii.
                3x wiecej zarejestrowanych
                2x wiecej osob aktualnie siedzacych na forum
                4x wiecej postow
                Na audiomani wiekszosc dzialow ma wpisy sprzed 2 dni.

Tutaj jestem codziennie... ...tam moze raz na tydzien a i tak nie ma wiele do czytania.

Skomentuj

tylko jaki jest poziom tutejszych postów a tamtejszych.... nie ilosc ale jakosc... chociaz ja siedze tu bo jest co czytam moze i tarce czas na czytanie wszystkiego no ale robie co chce....

Skomentuj

Budzik, zorganizował ktoś na audiomanii kiedyś spota jakiegoś ?:P

Skomentuj

jesli sie niemyle to EZO :>

Skomentuj

Na TEJ stronie przydały by się jakieś modernizacje grafiki, jakieś unowocześnienie, ożywienie serwisu... Zaproponowałbym chociaż nowe logo. No i aktualizacja strony głównej :) Newsy itp...

Na diy.xt.pl niedawno zmieniłem, że szerokość ramki głównej dopasowuje się. Działa?

Zmieniam jak narazie tylko na stronie głównej, bo na reszte przeniosę później, jak już będzie ok.

Skomentuj

a tutaj jest:
                          3x wiecej oszołomow
                          4x więcej głupich postow
                          Bałagan nieaktywna strona głowna czego nie mozna powiedzieć o Audiomani. Niech ktos mi powie kiedy tu ostatnio pojawil sie jakiś nowy art, a kiedy ostatnio pojawil się na audiomani??

A pozatym jeśli chodzi o forum zguby i smsa no to nadszedl czas na katarzis Zastanówcie sie macie po 15 16lat wiedze niewielka, chociaz szczere chęci ale one same nie wystarczał, zeby wasze forum sie ruszyło musielibyście wprowadzić coś rewelacyjnego, nowego cos czego nigdzie nie było, ale znowu brak wiedzy. Przyłużcie sie lepiej do rozwoju audiomani albo diyaudio, narazie śledzcie spokojnie tematy i arty jeśli poczujecie sie na silach napisania dobrego artykułu o czymś nowym to zrobcie to jesli art będzie na tyle dobry wasze starani zostana docenione. Widac ze ambicji wam nie brakuje ale najpierw poszezajcie wiedze a jak bedziecie jej mieli juz natyle dużo żeby czuć sie na siłąch poprowadzeni forum (chociaż juz pewnie teras tak sie czujecie no ale to mylne uczucie) wtedy sie zastanówcie czy nie lepiej rozbudowac to co dobrze prosperuje od jakiegoś czasu zdobyc szacunek starych forumowiczów jaki i nowych czy wynieść sie na włsne śmieci i zaczynać wszytko od poczatku, coś co jezt z gory skazane na upadek.

Skomentuj

Bałagan nieaktywna strona głowna
                            sorki - masz newsy z konkursu :P
                            pozatym to wnętrze jest najważniejsze :P
                            3x wiecej oszołomow
                            4x więcej głupich postow
                            podaj przykłady

Skomentuj

statysyki takero statystyki
                              Jak to moj profesor z histori mówi skoro 5% ludzi to homoseksulaiści to jest nie możliwe zeby w szkole gdzie uczy sie ponad tysiac osob jak nie wiecej nie bylo ani jednego homo..

Tak samo tutaj na audiomani jest 1k użytkowników a tu 3k wiec ilośc potencjalnych oszołomow jest większa tutaj:]

Dodatkowo jesli chodzi o ilość postow czy ktos czyta wszytkie posty codzinnie?? Ja zrezygnowałem bo nie mam calego dnia, zreszto nawet sami moderatoży sobie z tym nie radzą i stąd ten balagan więc czym sie chwalic że diyaudio ma 3k użytkownikow a audiomania ma tylko 1k, ale audiomani oprucz tego ma pożadek

News jest ale artow nie ma do tego linki do starych nieistnijacych na serwerz konstrukcji. Widac że moderatorzy sobie nie radzą daltego miedzy innymi został powołany takero ale dalej nie jest lepiej, albo brakuje modom chęci albo dalej brakuje modów.

Wnetrze owszem jest tu dużo rzeczy o ktorych nie było na audiomani ale nie sposób to znalesc a jak znajdziesz to moja walsnie 12godz poszukwań więc dobre arty z kompensacja wiedzy zawarta na forum były by zbawieniem dla niektorych.

Nie chcem sie kłucic ktore forum jest lepsze no ale niestety takie sa fakty 3k samcow to nie tylko zaszczyt i powod do dumy że forum jest sławne to także obowiazek, ktoś musi ich trzymac za ja... zeby nie wydrapali sobie oczu, nie pozagryzali sie na wzajem i nie zmienili forum w busz

Skomentuj

Spoko ziomy

Skomentuj

wiec ilośc potencjalnych oszołomow jest większa tutaj:]
                                  nie mówimy o potencjalnych przypadkach tylko o konkretach - podaj je.
                                  Dodatkowo jesli chodzi o ilość postow czy ktos czyta wszytkie posty codzinnie??
                                  ja :P
                                  i stąd ten balagan
                                  jaki bałagan??
                                  Widac że moderatorzy sobie nie radzą daltego miedzy innymi został powołany takero
                                  powtarzam setny raz - OD TEGO JEST ADMIN, A NINE MODERATORZY !!!!
                                  JA NIC ZE STRONĄ GŁÓNĄ, LINKAMI ZROBIĆ NIE MOGĘ!!
                                  alles klar?
                                  albo brakuje modom chęci albo dalej brakuje modów.
                                  bolą ,mnie takie zarzuty, spędzam tu tyle czasu dziennie itp, pisze dziesiątki pv dziennie itp...
                                  więc dobre arty z kompensacja wiedzy zawarta na forum były by zbawieniem dla niektorych.
                                  więc może sam wykaż więcej dobrych chęci których mi brakuje i sam napisz ?

Skomentuj

Cytat:
                                    Dodatkowo jesli chodzi o ilość postow czy ktos czyta wszytkie posty codzinnie??

JA czytam juz od dawna wszystkie posty dziennie i nawet jezeli nie ma mnie np 2-3dni to czytam wszystkie nieprzeczytane by nadrobic zaleglosci

Skomentuj

takero, wiadomo ze wszystkiego nie jestes w stanei zrobić to, że jesteś 10x częściej na forum niż inni moderatorzy (codziennie) to na pewno coś daje i chwała ci za to (oczywiście trzeba wspomnieć do wzorowo prowadzonym dziale CarAudio)

Pozatym nie wiem czy zauważyłeś, że juz nik ostatnio nie narzeka na somo forum tylko na strone głowną !! Może Taki powinień też dostać uprawnienia na głównej to może w końcu coś ciekawego działo jednak watpie czy szef sie zgodzi :P

Skomentuj

zajaranyy, dzięki za słowa uznania :)
                                        no chyba w końcu LUKASZ ma jakieś tam ponad moderatorskie uprawnienia ?
                                        coś mówił o zmianach przecie itp ?

Skomentuj

nie mówimy o potencjalnych przypadkach tylko o konkretach - podaj je.
                                          ty ja nie pamietam wszytkich oszołomow za dużo ich

gratuluje ja nie mam tyle zdrowia

jaki bałagan??
                                          no dobra moze robi sie coras czyściej ale ostatnio dochodziło do chorych sytuacji ludzie naskakiwali na siebie że ten nabija posty że admin nic nie robi że 20topicow dziennie o tym samym przeciez ludzie tego z nieba nie biora, a sam moderator mowil ze sobie nie radzi. Tak jak mowiłem 3k osob to nie przelewki.

powtarzam setny raz - OD TEGO JEST ADMIN, A NINE MODERATORZY !!!!
                                          JA NIC ZE STRONĄ GŁÓNĄ, LINKAMI ZROBIĆ NIE MOGĘ!!
                                          alles klar?
                                          ja ja alles klar mein Firer (nie czepiajcie sie do mojego niemieckiego) No dobra pomylilem sie. Skoro admin olewa i nie interesuje go zbytnio los tego forum niech ktoryś z modow postara sie o dostęp do strony glownej wystarczy zapytać jak odpowiedź będzie negatywna to trudno widocznie już taki los tego forum.

bolą ,mnie takie zarzuty, spędzam tu tyle czasu dziennie itp, pisze dziesiątki pv dziennie itp...
                                          Zwracam honor takero ale powinines przewidziec że nie będzie latwo a bycie modem na takim forum to nie bajka. Podjeleś sie niezlego wyzwania wiec nie myśl ze będzie łatwo i ze ktoś ci za to podziekuje, tak słuzba

więc może sam wykaż więcej dobrych chęci których mi brakuje i sam napisz ?
                                          Nie obraz sie ale bardziej bliska memu sercu jest idea rozwoju audiomani, mimo tego zalezy mi zeby oba fora dobrze prosferowaly, ale audiomania ma u mnie pierwszeństwo

Nie chcem sie wiecej klucić wiec peace bracia DIYAudio Manniacy

*Za swoja ortografie nie odpowiadam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X