Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spotkania maniaków DIY - relacje uwagi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto jak w wkacje czyli dla mnie maturzysty od 1 czerwca to moge nawet pojechac dalej niz 50km. Mozna zorganizowac dużego spota:)

Skomentuj

takero, jestem na etapie wykańczania,heinkel moment action Fizycznie sa 2 nowe sztuki,pozostaje sama wykończeniówka.

dj_zibi, nie namawiam ale gorąco zapraszam jesli cos się uda zorganizować.

Skomentuj

esh0
        musimy pokazac ze nie jestesmy gorsi trzeba by jakiegos spota zrobic kiedys ale przez te twoje cholerne studia to pewnie nie predko <joke>

Skomentuj

Ja z digitalem w ferie robilismy codziennie spoty :) Wczoraj nawet poszło poł kraty debowego :) A od jutra już znowu do szkoły :]

Skomentuj

no czasami bylo bardzo pozytywnie i smiesznie... szkoda ze sie ferie koncza...

Skomentuj

No moze w koncu jakis wiekszy spot wypali
              Ja od 1 czerwca, wlasciwie to juz od polowy maja:P moge wybyc z domu na jakis spocik :)

Skomentuj

No to SW,szykuj paska z przyczepką,przecie cichego spota nie będziemy robić :)
                A ja rąbne jakiegoś banka co by zdążyć z subem na kilomaxie,zagramy w duecie

Skomentuj

ja z vip'em jakby ktos nas odebral z wawy tez sie chetnie pojawimy.. bo do warszawy to autobusem mozna dojechac przeciez ;]

Skomentuj

No to czyli umberto spot u Ciebie?

Skomentuj

Maxi, takie były i sa plany.Jak to wyjdzie,zobaczymy.Ja wiem że na starą gwardie moge liczyc niemal w każdej chwili,wystarczy hasło ;]
                      Co do założeń to planowaliśmy spota 2-dniowego.Przykładowo zjazd sobota do południa,rozjazd niedzielne popołudnie.No bo jakoś do roboty musze sie w poniedziałek doczołgać.Pozostaje kwestia spanka,mysle o rozwiązaniu harcerskim,kocyki,śpiworki i takie tam.Mam spory budyneczek,da sie upchac wszystkich userów ;]No ale kocyk czy spiwór,to juz każdy we własnym zakresie.Ja zapewniam dach nad głowa i ew.ochrone(obiekt strzeżony).Co do żarcia,między wierszami ustalilismy że solidny grill styknie (no,kilka grill-i)
                      choć jest opcja z knajpą no ale to dodatkowy koszt.Jak kto chce zresztą,200m ode mnie jest i idzie sie dogadać,prowadzi kolega.
                      Zresztą,jesli pomysł ma wypalić to kazda sprawa może być szczegółowo ustalona,łącznie z moim jednodniowym "pijackim" zwolnieniem :P

Skomentuj

solidny grill styknie (no,kilka grill-i)
                        Kurde umberto, wiesz jakiego mi teraz smaka zrobiles ? Osz ty... gdzie ja sobie teraz grila zrobie ? :p

Skomentuj

Dla mnei bomba

Jak ten spot bedzie po 12maja to bede na 100% :)
                          Mysle, ze koc i spiwor to kazdy wezmie:) co do knajpy to mozna na miejscu obgadac:P

Skomentuj

ło boshe jaki rozmach :]

mIKI kombinuj alu to i spot odrazu będzie

Fajnie by było żeby karzdy wziąl se soba swoj sprzęt heheh 30 subów i decybel drag :] ciut nie undergrand

Skomentuj

SZCZECIN A CO Z NAMI MOZE MY TEZ JAKIS SPOCIK ZROBIMY...tylko gdzie oto jest pytanie

Skomentuj

Panowie,pomalu.Poczekajmy co powie SW bo w sumie to obaj wyszliśmy z tym pomysłem,nie chce sie sam rządzić.

[ Dodano: 2006-02-26, 21:59 ]
                                A,i jedna rzecz obowiazkowa!Jeden ludek z kamerą!Bo inaczej to nici ze spota

Skomentuj

A ciekawe ilu userów jest ze śląska i okolic katowic ?

Skomentuj

Kamera? A po co kamera:>

Ale jak juz tak chcesz... to moze mi by sie udalo zalatwic... ale to nic pewnego.

Skomentuj

Nie wiem,wiem że na EZO i MarkaW moge liczyć.A jak oni to i Tasior,inaczej sie nie da :)
                                      A i jeszcze Melania!Bankowo!Bez niej to by był dupa nie spot

Skomentuj

chetnie bympojechal na spota,ale jak zwykle niepojade,niektorzy wiedza dlaczego.
                                        P.s
                                        piekny jest z katowic,mialem z nim super mini spota :P(kupowal zwrotki odemnie)

Skomentuj

lukaszN postaram sie cos zalatwic jak cos mozemy razem jechac na wakacyjnego spota:) zapakuje suba i jedziemy:), widze ze jest sporo maturzystow tak jak i ja wiec juz od konca maja jwszystkie terminy sa wolne umberto, jak cos kamere sie zalatwi, nie ma problemu:)
                                          trzeba mocno wszystko przemyslec i zorganizowac sie porzadnie, w koncu tworzymy jakas spolecznosc

[ Dodano: 2006-02-26, 22:12 ]
                                          ps umberto, daleko od wawki mieszkasz?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X