umberto jak w wkacje czyli dla mnie maturzysty od 1 czerwca to moge nawet pojechac dalej niz 50km. Mozna zorganizowac dużego spota:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spotkania maniaków DIY - relacje uwagi
Collapse
X
-
Maxi, takie były i sa plany.Jak to wyjdzie,zobaczymy.Ja wiem że na starą gwardie moge liczyc niemal w każdej chwili,wystarczy hasło ;]
Co do założeń to planowaliśmy spota 2-dniowego.Przykładowo zjazd sobota do południa,rozjazd niedzielne popołudnie.No bo jakoś do roboty musze sie w poniedziałek doczołgać.Pozostaje kwestia spanka,mysle o rozwiązaniu harcerskim,kocyki,śpiworki i takie tam.Mam spory budyneczek,da sie upchac wszystkich userów ;]No ale kocyk czy spiwór,to juz każdy we własnym zakresie.Ja zapewniam dach nad głowa i ew.ochrone(obiekt strzeżony).Co do żarcia,między wierszami ustalilismy że solidny grill styknie (no,kilka grill-i)
choć jest opcja z knajpą no ale to dodatkowy koszt.Jak kto chce zresztą,200m ode mnie jest i idzie sie dogadać,prowadzi kolega.
Zresztą,jesli pomysł ma wypalić to kazda sprawa może być szczegółowo ustalona,łącznie z moim jednodniowym "pijackim" zwolnieniem :P
Skomentuj
-
lukaszN postaram sie cos zalatwicjak cos mozemy razem jechac na wakacyjnego spota:) zapakuje suba i jedziemy:), widze ze jest sporo maturzystow tak jak i ja wiec juz od konca maja jwszystkie terminy sa wolne
umberto, jak cos kamere sie zalatwi, nie ma problemu:)
trzeba mocno wszystko przemyslec i zorganizowac sie porzadnie, w koncu tworzymy jakas spolecznosc
[ Dodano: 2006-02-26, 22:12 ]
ps umberto, daleko od wawki mieszkasz?
Skomentuj
Skomentuj