Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cala prawda o Mc Donald's

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

reoddai,a powiedz cos ciekawego :P jakies sytuacje smieszne w macu albo ciekawostki jakies

Skomentuj

hmmm, raz babka podeszla i zamowila:

65 powiekszonych zestawow z big mackiem
      32 happy meale
      i jeszcze jakies pierdolki :P

To bylo zamowienie dla 2 wycieczek wtedy byla bieganina...

Skomentuj

no to troche w kasie zostawila ;] szczurów na kanapki nie zabraklo? :d

Skomentuj

a jak to jest, że czasem shake truskawkowy od waniliowego się prawie nie różni? Raz z kumplem musieliśmy wypić po połowie, żeby się dowiedzieć kto ma jaki smak :P

Skomentuj

a co do tego kopania w kat prywanych rzeczy ... nadzik chyba mial na mysli jak np. jakis pan zgubi telefon, zostawi na stoliku itd.. mozesz podejsc na legalu i wziasc czy wlasnie najpierw gdzies schowac? ;]

Skomentuj

schmeichelsopot, tak to jest ze jak najpierw nop leje sie waniliowy a po tym truskawkowy to na poczatku zanim pociagnie syrop truskawkowy troche uplynie tego shake'a no i poleci wanilia
              digital, nieraz sie zdarzalo ze jakis pan zostawil telefon, to sie bierze i daje menagerowi jak sie ktos zglosi to wtedy oddajemy, raz sie nikt nie zglosil tylko zadzwonil ktos menager odebrala i okazalo sie ze jej mama dzwoni powiadomilismy ja gdzie zgubila telefon i ze moze go odebrac, albo zdazylo mi sie ze w ubikacji znalazlem cala torebke damska bez zastanowienia wylecialem z nia i poszedlem do pani ktora wlasnie wyszla z ubikacji :)

Skomentuj

Jak to dokładnie jest z tymi kanapkami, hamburgerami... itd. byłem tam nieraz, ale jakoś niemogę sobie tego uzmysłowić - jak kanapka może mieć ważność 10min. Czego to jest ważność, produktów, kanapki po przygotowaniu. tzn. Co po 10min jest przeterminowana - wątpie, żeby tak szybko zywnośc się psuła tak szybko - jeżeli naprawdę jest coś takiego to jest to chyba daleko posunieta profilaktyka.

Skomentuj

Mi osobiście się zdarzało, że brałem hamburgera i zjadałem go po kilku godzinach i nie miałem żadnych problemów.

Skomentuj

PETERS, chodzi o to ze salata traci kolor, bulka sie rozmieka, sosy wsiakaja w bulke, i wogule wizualnie wyglada gorzej

[ Dodano: 2006-03-17, 07:50 ]
                    PS. WRACAM W NIEDZIELE WIECZOREM WIEC NIE BEDE ODPISYWAL NA POSTY

Skomentuj

Pewnie Ci nie wolno zdradzac tajemnicy firmy ale jak tyle powiedziales to powiedz przepis na sos do BIG mACOW on jest genialny

Skomentuj

a to nie ten zwykly sos hamburgerowy? (taki zolty :P,zajebisty jest.)

Skomentuj

jest ale ten w big mac jest taki pomaranczowy z cebulka :) wyprobowalem wszystkie sosy do hamburgerow w realu i nie ma takiego :(

Skomentuj

to kup taki sos i cebulke sobie upraż :P niewiem jak ale sproboj

P.s
                            ale mam smaka.... bede musial wziac z 10 zł i wparowac tam..

Skomentuj

Hmm... jakbym tam robił, to niema siły, żebym nie zutylizował paru kanapek przeterminowanych o kilka minut :]

Skomentuj

W Opolu w MC'a na Ozimskiej wpadl 3 lata temu sanepid i w shejkach znalazl 3 rodzaje spermy - i tym pozytywnym akcentem chcialbym zyczyc smaczengo :)

Skomentuj

kurde EZO, nei musiales tego pisac
                                  na szczescie nie bylem w opolu;p

Skomentuj

ja dzis mialem brac shaka :P
                                    wiec tak,ostatni raz temu w mc bylem rok temu. dzisiaj mi smaka zrobiliscie to sie wybralem.
                                    kilka uwag:

1)jesli stoje w kasie i zamawiam 10 kanapek i 2 duze picia,to koles ma to zanotowac,leciec po to spakowac i mi dac,szybko.a nie patrzec jak na debila,smiac sie,i pakowac to jakies 15 minut.

2)dlaczego mięso jest z papieru? tj.smakuje jak papier...

Skomentuj

EZO a skad masz takie informacje ? Bo np we wroclawiu to ponoc w co drugim barze tak bylo.. A pozatym, od kiedy sperma ma rodzaje? A raczej watpie zeby sanepid badal DNA tego co znalazl. A jeszcze bardziej watpie w to ze 3 gosci na jednej zmianie walilo do tego samego kubeczka ktory byl podany akurat kontrolerowi... A tylko w taki sposob mogla by sie ta sperma tam znalesc bo jedynie gigant mogl by sie spuscic do wlewu mleka ktory jest 1,80 nad podlaga a do woreczka z mlekiem to juz wogole sie nie da...
                                      Ah te plotki...

Skomentuj

Skad informacje - byl artykul na 2 stron yw wyborczej.
                                        3 rodzaje = od trzech roznych facetow

Skomentuj

Jak by na to nie patrzeć, shejk był bardzo pożywny ponieważ zawierał dużo białka

Skomentuj

Czaruję...
                                          X