a jak to jest, że czasem shake truskawkowy od waniliowego się prawie nie różni? Raz z kumplem musieliśmy wypić po połowie, żeby się dowiedzieć kto ma jaki smak :P
a co do tego kopania w kat prywanych rzeczy ... nadzik chyba mial na mysli jak np. jakis pan zgubi telefon, zostawi na stoliku itd.. mozesz podejsc na legalu i wziasc czy wlasnie najpierw gdzies schowac? ;]
schmeichelsopot, tak to jest ze jak najpierw nop leje sie waniliowy a po tym truskawkowy to na poczatku zanim pociagnie syrop truskawkowy troche uplynie tego shake'a no i poleci wanilia digital, nieraz sie zdarzalo ze jakis pan zostawil telefon, to sie bierze i daje menagerowi jak sie ktos zglosi to wtedy oddajemy, raz sie nikt nie zglosil tylko zadzwonil ktos menager odebrala i okazalo sie ze jej mama dzwoni powiadomilismy ja gdzie zgubila telefon i ze moze go odebrac, albo zdazylo mi sie ze w ubikacji znalazlem cala torebke damska bez zastanowienia wylecialem z nia i poszedlem do pani ktora wlasnie wyszla z ubikacji :)
Jak to dokładnie jest z tymi kanapkami, hamburgerami... itd. byłem tam nieraz, ale jakoś niemogę sobie tego uzmysłowić - jak kanapka może mieć ważność 10min. Czego to jest ważność, produktów, kanapki po przygotowaniu. tzn. Co po 10min jest przeterminowana - wątpie, żeby tak szybko zywnośc się psuła tak szybko - jeżeli naprawdę jest coś takiego to jest to chyba daleko posunieta profilaktyka.
ja dzis mialem brac shaka :P
wiec tak,ostatni raz temu w mc bylem rok temu. dzisiaj mi smaka zrobiliscie to sie wybralem.
kilka uwag:
1)jesli stoje w kasie i zamawiam 10 kanapek i 2 duze picia,to koles ma to zanotowac,leciec po to spakowac i mi dac,szybko.a nie patrzec jak na debila,smiac sie,i pakowac to jakies 15 minut.
2)dlaczego mięso jest z papieru? tj.smakuje jak papier...
EZO a skad masz takie informacje ? Bo np we wroclawiu to ponoc w co drugim barze tak bylo.. A pozatym, od kiedy sperma ma rodzaje? A raczej watpie zeby sanepid badal DNA tego co znalazl. A jeszcze bardziej watpie w to ze 3 gosci na jednej zmianie walilo do tego samego kubeczka ktory byl podany akurat kontrolerowi... A tylko w taki sposob mogla by sie ta sperma tam znalesc bo jedynie gigant mogl by sie spuscic do wlewu mleka ktory jest 1,80 nad podlaga a do woreczka z mlekiem to juz wogole sie nie da...
Ah te plotki...
Skomentuj