Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sporty walki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

własnie nie, jestem raczej maly wzrost 178 waga 72kg postura lekko atletyczna ale nie jestem napakowany, kiedys nawet kumpel okreslil mnie mianem huhra.. lysa glowa chyba ich tez nie odstrasza.. nie wiem o co chodzi.

Skomentuj

Apczag, nio sluchaj z takim wygladem chcesz zeby cie ktos zaczepial to raczej ty masz wyglad goscia chetnego do skrojenia kogos

pozdro

Skomentuj

zgadzam się z tomck:)

Skomentuj

Dlaczego tak piszecie? przeciez jestem sredni a ze gole glowe to wg mnie normalnie
          ehh nie wygladam na osobe co kroi, normalnie sie ubieram i mam inteligetne bystre spojrzenie (tak opisal mnie kiedys facet w pociagu). To chyba zalezy od pecha, jednego mojego kumpla np zawsze sprawdzaja ochroniaze w sklepie, a jest dobrze ubrany, cos im w nim nie pasuje...

Skomentuj

jak to nie wiesz co spojrzenie powiem tak jak wracam z treningu i mam na sobie bluze z kapturem to jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym nie musial oprorznic kieszeni wychodzac ze sklepu widocznei mam wtedy malo inteligentne spojrzenie:) ale jebe to jeszcze nigdy nic nie znalezli a najbardziej mnie bawi jak mnie przepraszaja

Skomentuj

Czaruję...
            X