Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    a ja ze 14zł♠ to za satelitke która jest na smaym dole na zdjęciu 140zł to dalej dośc tanio....
    Jesli towar jest umieszczony w zakladce "5 głośników + subwoofer" to raczej jednej satelitki by nie sprzedawali. Ja mysle, ze cena miala byc licytacja, a nie kup teraz. Sztuk bylo wiele. Ciekawe czy firma przymie to na klate i sprzeda wszystkie za 14zl czy bedzie chcial isc w zaparte i odwroci kota ogonem, zaslaniajac sie bledem w wystawieniu aukcji.

Skomentuj

A to i tak była okazja na tanie tangbandy :P ale sie nie zalapalem ;/

Skomentuj

a mi od rana net nie działał, aaaaaaaaaaaaa może odsprzeda ktoś jeden komplet bez jakiegoś zarabiania na mnie ?? jeden z nas kupił 12 to może 1 komplet odstąpisz ??

Skomentuj

chyba ze byli tak zamotani i chcieli wystawic cos innego za 14zl)
          dokladnie 140 tez tanio widzac ze na allegro ponizej 200 nie ma.
          zobaczymy, przesylka za pobraniem wiec nic sie nie ryzykuje, a gra warta swieczki
          jak beda sie kontaktowac powiem ze za 100 odstapie od kupna

Skomentuj

Spokojnie panowie, nie dzielmy skory na niedzwiedziu :P zobaczymy jak sie sprawa rozwinie, ja kupilem tylko jeden komplet i wysylka pobraniowa kurierem.

Skomentuj

o wlasnie pogromca pewnie ma racje, ze tomiala byc licytacja
              co jak co widac ze to nie za wielki sklep, a 200 zestawow po 14 zl to tak maja z 15tys w plecy

Skomentuj

Jakby ktoś był chętny odstąpić jeden zestaw to byłoby mi miło:):):)
                Nie chce do odsprzedania tylko dla siebie.

Skomentuj

muszą sprzedać, wygrana aukcja to prawna umowa, więc nie mają wyjścia, każdą sprawę sądową mają z miejsca przegraną. Wiec proszę jeszcze raz o odstąpienie jednego kompletu kolege co i tak pomyłkowo kupił 12 szt :) koledze z forum można jeden puścić :P

Skomentuj

A właśnie że nie muszą tego sprzedać, nikt za ~200zł nie będzie się bujał po sądach, za duże ryzyko, za mały oczekiwany zysk. Sąd odrzuci Ci wniosek, bo aukcje wklepał pracownik zatrudniony na zlecenie i pokrywasz koszty sądowe...

Skomentuj

k...a! Zawsze jak coś się dzieje na forum mnie nie ma.
                      dj_zibi jak byś się chciał pozbyć jednego kompletu zarabiając przy tym na piwo - daj znać.
                      To ja za 20zł kupiłem ostatnio jakieś wypierdki z media-tech a tu...
                      Z drugiej strony jestem ciekaw jak się sprawa rozwiąże do końca.

Skomentuj

a ja glupi wplacilem odrazu kase zamiast za pobraniem :???:
                        co najwyzej zamrozilem 33zl na jakis czas

Skomentuj

Panowie, czy ktoś wie jaki Tangband dokładnie tam siedzi ?

Skomentuj

Dokładnie, nie przejmuj się że kupiłeś 12 sztuk odsprzedasz na forum z małym zyskiem i pokryciem kosztów transportu i wyjdziesz na swoje :) ja sam się z chęcią bym pisał na taki zestawik a nawet 2. Może jak wszystko się zakończy sukcesem, to zrobisz listę, albo na pw się do Ciebie odezwą.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                              A jak zamiast kliknac 2 zestawy kliknałem 12 będzie młyn ....
                              jak byś nie chciał aż tyle kupić, to wziąłbym od ciebie zestaw, nawet mógłbym odebrać we Wrocławiu osobiście (jeśli tam mieszkasz)

Skomentuj

Ja pracuje tuż obok to się jutro do nich przejdę

Skomentuj

hmm oemowy - nie było go w sprzedaży detalicznej. Te z z5500 były to jak dobrze pamietam w3-315d

Skomentuj

srekal34 niby tak, ale moge sie zalozyc ze wiekszosc tych zestawow poszla u nas na forum wiec zbiorowo mozna podejsc do tematu i wtedy to juz nie sa male sumy...

Skomentuj

Panowie, ja tam sie nie napalam na to, kupilem jeden zestaw tak z ciekawosci. Jesli okaze, sie ze firma nie bedzie chciala wydac towaru za ta cene, to nie bede wchodzil na zadne sciezki sadowe. Nikt chyba nie pomyslal jak wielkim obciazeniem bylaby dla niewielkiej firmy taka wtopa. Ktos sie pomylil o jedna klikniecie i moze to zawazyc o dalszej dzalalnosci tej firmy. Jesli ta cena to pomylka, to ja na miejscu wlasciciela sklepu rwalbym teraz wlosy z glowy i wcale to dla mnie nie jest smieszne.
                                      Gdyby to byl oszust i chcial wyssac z kase to wyssalbym z niego w sadzie kazda zlotowke. Tutaj prawdopodobnie ktos sie zwyczajenie pomylil, ludzka rzecz.
                                      Poczekajmy na rozwoj sytuacji, troche smutno juz czytac, ze niektorzy chcieliby wyjsc na droge sadowa, gdyby towaru nie otrzymal. Miejmy troche wyrozumialosci, jestem pewien ze nikt z kupujacych grosza nie straci... A kto wie, moze sklep postanowi jednak wydac towar w tej cenie?
                                      Cierpliwosci...

Skomentuj

Popieram ,pomylić się ludzka rzecz .Allegrowicz ze sporą sprzedażą i 0 słownie :zerowym stanem negatywów,
                                        także uważam że jak któryś się wygłupi się za odstąpienie od sprzedaży negatywem to zrobi świństwo.

Skomentuj

Mimo ze kupiłem 12 a kumpel chyba z 10 to stawiam na 99% ze to pomyłka... po pozytywie i zyjemy dalej

Skomentuj

Czaruję...
                                          X