Zamieszczone przez dj_zibi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaA jak zamiast kliknac 2 zestawy kliknałem 12 będzie młyn ....
Skomentuj
-
Panowie, ja tam sie nie napalam na to, kupilem jeden zestaw tak z ciekawosci. Jesli okaze, sie ze firma nie bedzie chciala wydac towaru za ta cene, to nie bede wchodzil na zadne sciezki sadowe. Nikt chyba nie pomyslal jak wielkim obciazeniem bylaby dla niewielkiej firmy taka wtopa. Ktos sie pomylil o jedna klikniecie i moze to zawazyc o dalszej dzalalnosci tej firmy. Jesli ta cena to pomylka, to ja na miejscu wlasciciela sklepu rwalbym teraz wlosy z glowy i wcale to dla mnie nie jest smieszne.
Gdyby to byl oszust i chcial wyssac z kase to wyssalbym z niego w sadzie kazda zlotowke. Tutaj prawdopodobnie ktos sie zwyczajenie pomylil, ludzka rzecz.
Poczekajmy na rozwoj sytuacji, troche smutno juz czytac, ze niektorzy chcieliby wyjsc na droge sadowa, gdyby towaru nie otrzymal. Miejmy troche wyrozumialosci, jestem pewien ze nikt z kupujacych grosza nie straci... A kto wie, moze sklep postanowi jednak wydac towar w tej cenie?
Cierpliwosci...
Skomentuj
Skomentuj