Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Błąd albo włam. W 1 przypadku od razu to widać bo zachodzi duża różnica między wartością a ceną, w drugim sprawa jasne. Tak czy siak ja bym nie liczył na dostawę...
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
      no ciekawe czy to jaja czy ktos potrzebowal szybko towaru sie pozbyc ?
      nikt aż taki głupi nie jest ;]
      a szkoda ;]

Skomentuj

a szkoda ... : ))

Skomentuj

http://allegro.pl/item816614544_phy_...coaxialny.html :roll:

Skomentuj

no to będzie 235 negatywów
            :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item816581479_...sw_184_ii.html
              Rarytas w sumie :mrgreen: Ciekawe ile sobie życzy

Skomentuj

Zamieszczone przez universal
                http://www.allegro.pl/item816581479_glosnik_bsw_184_ii.html
                Rarytas w sumie :mrgreen: Ciekawe ile sobie życzy
                450zł
                Aukcja już kolejny raz się pojawia

Skomentuj

cursor, chyba mylisz aukcje.... Ten za 450zł był od kogoś innego...
                  http://allegro.pl/item798065362_rave...a_maniaka.html

Skomentuj

idac tropem kina domowego Pawla... :razz:
                    http://www.allegro.pl/item824094581_...daz_wh406.html

Skomentuj

do aukcji mam 2 zastrzezenia
                      1- za wysylke 8 glosnikow skasowal mnie podwojnie :!:
                      2- 3 gazetki z 6 plytami + 2 koszulki dobrej jakosci GRATIS :mrgreen:

Skomentuj

od tego gosia co podalem brales?

Skomentuj

tak

Skomentuj

http://allegro.pl/show_user.php?uid=...e=fb_recvd_neg
                            a mówiłem, że będzie negatyw. Tylko 1 ale tylko jedna osoba nie zrozumiała wyjaśnień.
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z tego co widzę gość spokojnie może walczyć z nim w sądzie i ma duże szanse wygrać bo koleś umieszcza jego dane personalne w komentarzu, trzoszkę chore...

Skomentuj

No z tymi danymi troche dosadził...

Skomentuj

no kazdy kto kupil idac na police badz do sadu ma sprawe wygrana od razu, juz byl taki przypadek gosciu sprzedal lodz za smieszna kase i musial sprzedac po nakazie sadu.

W momencie sprzedania czegos na allego zawarta zostaje umowa kupna sprzedazy... Jedynie kupujacy ma prawo oddac zakupiony towar...

Skomentuj

ale to już było bezczelne właściwie z obu stron. Przecież to było wiadomo, że to była pomyłka i nie ma na co liczyć. Reszta ludzi to po prostu zrozumiała.
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tak naprawde zalezy to od kupujacych osob czy sa na tyle wporzadku zeby zrozumiec blad i odpuscic...

Raz sprzedawalem toner do drukarki laserowej i niestety musialem go sprzedac za przyslowiowa zlotowke bo gosciu grozil sadem itp etc a niestety wygral by sprawe

Skomentuj

Zamieszczone przez hardzio
                                        no kazdy kto kupil idac na police badz do sadu ma sprawe wygrana od razu, juz byl taki przypadek gosciu sprzedal lodz za smieszna kase i musial sprzedac po nakazie sadu.

W momencie sprzedania czegos na allego zawarta zostaje umowa kupna sprzedazy... Jedynie kupujacy ma prawo oddac zakupiony towar...
                                        To nie takie proste jakby się mogło wydawać ,pomijając już to że za 200zł nikt nie założy sprawy. Znajomy prawnik zatrudniony u mojego wujka był świadkiem paru takich spraw.
                                        Korzystnie dla strony kupującej skończyła się tylko jedna, ta pierwsza.
                                        A dodam że nie chodziło o szita za 200zł , a o np bmw warte 200 000zł które ktoś za 20 000zł wystawił :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                          Zamieszczone przez hardzio

To nie takie proste jakby się mogło wydawać ,pomijając już to że za 200zł nikt nie założy sprawy. Znajomy prawnik zatrudniony u mojego wujka był świadkiem paru takich spraw.
                                          Korzystnie dla strony kupującej skończyła się tylko jedna, ta pierwsza.
                                          A dodam że nie chodziło o szita za 200zł , a o np bmw warte 200 000zł które ktoś za 20 000zł wystawił :P
                                          oj tu mozna polemizowac widac sie koles nie postarał.. w atkich wypadakch jak wiadomo pomaga troche rozglosu tak by troche ludzi przyjzalo sie sprawie... jak bedzie cicho a sedzia bedzie po prostu "zyciowy" to po prostu powie kupujacemu ze tak naprawde to byla pomylka i niech nie rznie glupa ......a jak bdzie rozglos to trzeba sie kurczowo trzymac prawa ...a prawo mowi ze zostala zawarta umowa kupna sprzedazy ... i przedmiot prawnie nalezy do kupujacego za wylicytowana kwote....... ....nie tak dawno kupujacy sie uparł i dostal land rovera wartego 200k za 40k sprytny koles szybko naglosnil przebieg sprawy wiec wynik byl jasny .....ja sie np w teleexpresie dowiedzialem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X