Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Okacja dla niego przede wszystkim.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
      Okacja dla niego przede wszystkim.
      chyba tak... Ja w tym okazji dla kupujących nie widzę a od tego chyba ten temat jest... Proponował bym dać to w dział ogłoszeń a nie tu...

Skomentuj

Byście sie zdziwli.. niejeden by wiele oddal za te elementy, juz mam ponad 100 wejsc na aukcje, kilku obserwujących i pare maili z pytaniami czy moga kupic za 200zl np. mostek RLC.

Skomentuj

Jak dałeś linka mostka nie było to raz... Dwa no naprawdę bym się zdziwił jeśli te stare trafa by się okazały okazją... Trzy może jednak tą Twoją wyprz daj lepiej do ogłoszeń? :wink:

Skomentuj

Ok, wrzucę do ogłoszeń,ale jutro bo dzis jestem zrypany jak pies i ide spać... :cry:

Skomentuj

Moim zdaniem nie wiem jak waszym dawanie własnych aukcji do tego tematu jest dziwne. No bo jak ja mogę ocenić swoją aukcje negatywnie ??, ale oczywiście to tylko moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać :twisted:

Skomentuj

Wlasne ogloszenia tez moga byc atrakcyjne.. jak widac nie zawsze

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item825117982_..._jack_rca.html

zauwazylem to w innym temacie
                  ale jakby nie patrzec i cena ciekawa i moc moze byc prawdziwa (70w) bo jest przetwornica

ktos to kupowal?
                  mam w domu (tzn brat zabral do samochodu) ARN 226-03-4ohm i idealnie nadawalby sie do tego ten wzmacniacz

Skomentuj

Pawel S., ja osobiście tego nie kupowałem ale czytając opinie o sprzedającym to bym się zastanowił.
                    Jak byś się jednak zdecydował to bym ci to odebrał i przetestował a później ci odesłał. Zawsze to opinia dwóch ludzi. :razz:
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                      Jak byś się jednak zdecydował to bym ci to odebrał i przetestował a później ci odesłał
                      jezeli masz mozliwosc odebrania osobiscie to nawet lepiej
                      jak by sie okazalo to bublem to mozesz odarazu latwiej reklamowac
                      a co do zakupu to jeszcze musze pogadac z bratem czy by na to kase wylozyl :P (moj glosnik, moja skrzynka a mlody to uzywa wiec niech placi :P )

Skomentuj

Pawel S., hmm zaciekawilo mnie to, moze sie skusze do testu... dam znac jak bym bral

Skomentuj

Mi tez moze sie przydac do malego suba do auta :>

Skomentuj

widziałem to w jakimś tanim subie przez kogoś prywatnego robionym,
                            grało to jak grało, ale kontroli to nie było nic...
                            Biorąc pod uwagę że ravelanda kupiłem za 60 czy 70zł z wysyłką to jest gto gra nie warta świeczki.

Skomentuj

Pawel S., nie ma problemu. Polecam się.
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

takero, ano racja tak wlasciwie, tym bardziej ze po 100zl byly wystawione nowe cale kanalowe. bylo ich z 500szt razem, a juz niema, wszystkie sie sprzedały? :/

Skomentuj

http://allegro.pl/item832871329_gita...licytacja.html

Sam bym kupił, tylko po cholerę mi trzecia gitara

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item827642479_...zmacniacz.html

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                                      http://allegro.pl/item832871329_gitara_sonata_gitarren_30_kompletna_ licytacja.html

Sam bym kupił, tylko po cholerę mi trzecia gitara
                                      struny kompletne ale popekane :twisted:
                                      ta gitara to nic szczególnego ale też zalezy jaka bedzie cena końcowa więcej niz 70zł sie nie opłaca moim zdaniem

Skomentuj

Struny to się z reguły zawsze zmienia jak się kupuje używaną... A co do samej gitary. Wolał bym to niż wynalazki typy sky way. A i do 300zł to też za bardzo nie kupi nic lepszego...

Skomentuj

http://allegro.pl/item835635282.html
                                          cena wg mnie bardzo okazyjna, z licytacji drożej schodzą a tu jeszcze wysyłka gratis :wink: Coś za tanio nawet mi się wydaje...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X