Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    i dlatego zaczynam licytowac
    nie tylko ty
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/gornowrzecionowa-f...933348307.html
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

ARCUS TM-55

http://allegro.pl/kolumny-arcus-tm-5...952278958.html

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
          Na 90% zawieszenie wymieniane w midbasach

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
            Na 90% zawieszenie wymieniane w midbasach
            Na 100% wymieniane.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
              Na 100% wymieniane.
              ale czy przypadkiem to nie jest SEAS do ktorego mozna darmowo dostac oryginalne zawieszenia?

Skomentuj

ale czy przypadkiem to nie jest SEAS do ktorego mozna darmowo dostac oryginalne zawieszenia?
                To prawdopodobnie jest SEAS, może też byc Vifa, na górze na pewno jest SEAS. Ale twierdzenie, że można za darmo otrzymać zawieszenia jest błędne. Nie do wszystkich głośników mają zawieszenia. Np do moich średniotonowych głośników w Arcusach nie mają.
                Poza tym te zawieszenia wyglądają na typowe zawieszenia z Allegro. Oryginalne są czarne a nie szare.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                  Na 100% wymieniane.
                  Ślepy jestem. To już nie taka okazja :)

Skomentuj

Naprawianych wooferow nie ma co sie bac, pod warunkiem, ze uzyto oryginalnych czesci, bo tutaj wyglada jakby ktos wkleil pianke tonsila czy jakas chinska.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      bo tutaj wyglada jakby ktos wkleil pianke tonsila czy jakas chinska.
                      mialem "oryginalne" zawieszenia do tonsila i sporo chinskich...
                      juz nigdy wiecej nie kupie tej tandety... co jest niby do tonsila
                      duzo ciensze i gorsze jakosciowo od chinskiej taniochy :p

Skomentuj

Ja dostałem oryginalne zawieszenie od SEAS i wyglądają identycznie (szare). Jak sprzedaje handlarz to moim zdaniem na 100% nie zamawiał zawieszeń oryginalnych od SEAS.
                        HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                        CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                        Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

http://allegro.pl/glosniki-gorlich-v...961692584.html
                          To sie nazywa rarytas!...

Skomentuj

Oj tak, rzadko mozna kupic z drugiej reki te glosniki :) Swoja droga ciekawe czy warte swojej ceny.

Skomentuj

Nie znam ich ale patrząc na ich wygląd to wartę są tej ceny ale bez zera na końcu:)

Skomentuj

no to masz racje...
                                Nie znasz ich
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  no to masz racje...
                                  Nie znasz ich
                                  No ale bez przesadyzmów:) 450zł za takie piździki? Z platyny są czy co?

Skomentuj

nie, to recznie robione najlzejsze membrany

Skomentuj

nie, to recznie robione najlzejsze membrany
                                      A no chyba że tak, w takim wypadku cena jest uzasadniona

Skomentuj

2 szt tych glosnikow w rozmiarze 17cm kosztuja 4000zl
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/raveland-subwoofer...966713370.html

Mam podobny tylko rzadsza odmiana tego modelu (zielona membrana) i nie narzekam jak za taką cenę.

Edit:
                                          Teraz patrze i jest używany, także średnio się opłaca bo dużo o tym nie napisał.

Skomentuj

Czaruję...