Dobry wieczór forum.
Jestem ty nowy. Z uwagi na profil Waszej społeczności przychodzę do Was z pytaniem.
Mieszkam w Wielkopolsce i posiadam Altusy 300.
W zasadzie z sentymentu do polskiej marki i ich solidnego wyglądu.
Chciałbym im wymienić zwrotnice na coś innego, mimo ze jestem lekko po 50 to tubki są chyba za mocne już dla mnie.
Przeglądając dziś Wasz portal rozumiem ze nie jest to trywialne.
Pisałem do różnych firm niestety, prawie nikt nie chce się podjąć modyfikacji.
Poszukując informacji w innych mediach tzn na facebook w grupach zaprzyjaźnionych marce tonsil natrafiłem na firmę Wilk-Audio-Projekt.
Widzę na kanale dużo zmodyfikowanych konstrukcji przez ta firmę, również opinie na Facebook w grupie tonsil są pochlebne.
Czy ktoś miał styczność z tą firmą? Informacje od użytkowników z którymi udało mi się nawiązać kontakt przez wiadomość prywatną są pozytywne ale… z uwagi na to ze koszt modyfikacji to w zasadzie koszt nowych A300 wolałbym zasięgnąć opinii.
Tutaj przykładowy materiał Wilk Audio Projekt
https://youtube.com/watch?v=dx5OBnOAax0
Jeśli możecie polecić kogoś innego, to będę wdzieczny.
MarekP
Jestem ty nowy. Z uwagi na profil Waszej społeczności przychodzę do Was z pytaniem.
Mieszkam w Wielkopolsce i posiadam Altusy 300.
W zasadzie z sentymentu do polskiej marki i ich solidnego wyglądu.
Chciałbym im wymienić zwrotnice na coś innego, mimo ze jestem lekko po 50 to tubki są chyba za mocne już dla mnie.
Przeglądając dziś Wasz portal rozumiem ze nie jest to trywialne.
Pisałem do różnych firm niestety, prawie nikt nie chce się podjąć modyfikacji.
Poszukując informacji w innych mediach tzn na facebook w grupach zaprzyjaźnionych marce tonsil natrafiłem na firmę Wilk-Audio-Projekt.
Widzę na kanale dużo zmodyfikowanych konstrukcji przez ta firmę, również opinie na Facebook w grupie tonsil są pochlebne.
Czy ktoś miał styczność z tą firmą? Informacje od użytkowników z którymi udało mi się nawiązać kontakt przez wiadomość prywatną są pozytywne ale… z uwagi na to ze koszt modyfikacji to w zasadzie koszt nowych A300 wolałbym zasięgnąć opinii.
Tutaj przykładowy materiał Wilk Audio Projekt
https://youtube.com/watch?v=dx5OBnOAax0
Jeśli możecie polecić kogoś innego, to będę wdzieczny.
MarekP
Skomentuj